Αστρολογικές προβλέψεις για τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου 2020

Το 2020 πλησιάζει στο τέλος του και αξίζει να δούμε τι μας “λένε” τα άστρα για τις τελευταίες μέρες της πολύπαθης αυτής χρονιάς.

Advertisement

Λέοντες και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου έχουν περισσότερη αισιοδοξία, βαδίζουν με αποφασιστικότητα κι ευστοχία στις πάσης φύσεως υποθέσεις τους, τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές.

Νευρικότητα παρατηρείται ενίοτε από το γ’ δεκαήμερο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω, καθώς κάποιες αλλαγές ή εντάσεις είτε ορισμένα ξεκαθαρίσματα δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τις αντοχές των εκπροσώπων αυτής της παραγράφου.

Advertisement

Παντού και πάντα, δυστυχώς, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που μπορεί να αισθανθούν απογοήτευση, διάψευση προσδοκιών, ψυχοσυναισθηματική κατάπτωση, ανασφάλεια και φαίνεται πως αυτά τα συναισθήματα στο τέλος της χρονιάς “ενοχλούν” πιθανώς παροδικά ορισμένους/ες με γέννηση πολύ κοντά στις 8/6, 10/9, 10/12, 8/3, 23/4, 23/1, 26/7, 26/10.

Εμπόριο, επικοινωνία, συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις είναι έννοιες που δύνανται να συνδεθούν με επαρκή αποτελέσματα αυτήν την εποχή για όσους/ες γεννήθηκαν σε ζώδια της γης ή του νερού στο α’ και στο β’ δεκαήμερο.

Advertisement

Πιο γλυκές διαφαίνονται οι στιγμές, αλλά και πιο ικανοποιητική η εμπειρία συναισθηματικά / ηθικά / υλικά για τους Κριούς και τους Λέοντες του α’ και του β’ δεκαημέρου, την ίδια εποχή όπου οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του α’ και του β’ δεκαημέρου, επίσης, μπορούν να υπολογίζουν σε ευκαιρίες ικανές να δώσουν “κάτι” που αλλάζει τα πράγματα επί τα βελτίω.

Επαγγελματικά ζητήματα ή προσωπικές υποθέσεις θα μπορούσαν να δείξουν βελτίωση, με κάποιες συμπτώσεις να υποστηρίζουν τις διαδικασίες για τους Ζυγούς και τους Υδροχόους του α’ και του β’ δεκαημέρου.

Θερμές ευχές για ένα ωραίο, ανθρώπινο και ζεστό κλείσιμο της χρονιάς του 2020. Υγεία και αγάπη σε όλες κι όλους! MD

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement