Αστρολογικές προβλέψεις με πλούσιο μενού. Σύγχυση, αυταπάτες, όμως και εγκράτεια, σταθερότητα, αυτοέλεγχος

Η Μαρία Κωνσταντίνου μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα Δευτέρα 29 Μαρτίου με Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Advertisement

Σύγχυση, αυταπάτες, όμως και εγκράτεια, σταθερότητα, αυτοέλεγχο, μαζί με βαθειά σκέψη και αντίληψη των γεγονότων πρόκειται να έχουν οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και οι πρώτες του Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 30 Μαρτίου έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα μπορούσε να φέρει ανειλικρίνεια, σύγχυση και εξαπατήσεις στην αρνητική της μορφή, αλλά και πνευματικότητα, καλή διαίσθηση και φαντασία στην θετική της έκβαση. Την ίδια ημέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το οποίο φέρνει εγκράτεια, εντιμότητα, αυτοέλεγχο αλλά και αίσθηση καθήκοντος. Την Τετάρτη 31 Μαρτίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, το οποίο υλοποιεί τα σχέδια μας και δίνει σταθερότητα, υπομονή και επιμονή. Την Παρασκευή 2/4 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, το οποίο μας δίνει παρατηρητικότητα, βαθειά σκέψη και γρήγορη αντίληψη στην επικοινωνία. Τέλος  την Κυριακή 4 Απριλίου ο Ερμής αφήνει τον πιο διαισθητικό και χαοτικό χώρο των Ιχθύων και περνά στον πιο παρορμητικό, ενθουσιώδη και ετοιμόλογο χώρο του Κριού, αυξάνοντας τις ταχύτητες στην επικοινωνία μας.  Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Εβδομάδα με έντονη κινητικότητα και ερωτισμό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Μαρτίου σταθεροποιούν κάποια σχέδια και σχέσεις στη ζωή τους. Περισσότερη εύνοια στους στόχους τους ή από το φιλικό τους περιβάλλον, έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-14 Απριλίου. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Μαρτίου.  Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχουν ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους  αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Advertisement

Εβδομάδα προπαρασκευαστική με αρκετές κινήσεις στο παρασκήνιο για τους περισσότερους Ταύρους.  Οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Μαΐου θα μπορούσαν να έχουν θετική διαίσθηση ως προς την εκπλήρωση στων στόχων τους. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου θα μπορούσαν να έχουν επεκτατικές ιδέες ως προς την υλοποίηση των σχεδίων τους. Ευνοημένοι στα επαγγελματικά τους είναι οι γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 29 Απριλίου με 2 Μαΐου έχουν να αντιμετωπίσουν αλλαγές και προκλήσεις στο περιβάλλον και στα επαγγελματικά τους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα ιδιαίτερα κοινωνική κυρίως για τους γεννημένους τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στην 1η Ιουνίου έχουν πιο σταθεροποιητικές καταστάσεις στα σχέδια και στα ερωτικά τους. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και στην κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουνίου.  Τέλος, πιο ευνοημένοι ως προς τους στόχους τους και την εξέλιξή τους  είναι οι γεννημένοι 13-15 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα με ιδιαίτερη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουλίου θα έχετε την κατάλληλη διαίσθηση και φαντασία προκειμένου να κάνετε κάτι δημιουργικό. Επιπλέον όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-17 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 3 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα.  Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε μία σχέση ή συνεργασία μέσω της επικοινωνίας.

Λέων

Ευνοϊκή εβδομάδα για μετακινήσεις, σπουδές καθώς και αυτοανάπτυξη, ιδιαίτερα για τους  γεννημένους τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών και σε πιθανές εξαπατήσεις χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Αυγούστου.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι στις σχέσεις τους είναι επίσης οι γεννημένοι γύρω στις 15-17 Αυγούστου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 3-4 Αυγούστου θα μπορούσαν να έχουν μία σταθεροποίηση τόσο πάνω στους στόχους τους, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Αυγούστου θα έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στα επαγγελματικά τους αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Μεγαλύτερη εστίαση στα κοινά οικονομικά θα έχει αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, ενώ οι γεννημένοι στα δεύτερα μισά του δεύτερου δεκαημέρου έχουν ως πρωταρχική τους ενασχόληση τα επαγγελματικά τους. Προσοχή σε σύγχυση ή εξαπάτηση από σύντροφο ή συνεργάτη θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου. Τέλος για τους γεννημένους  γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου είναι η κατάλληλη περίοδος να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Ζυγός

Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες έχει η συγκεκριμένη εβδομάδα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, ενώ όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Οκτωβρίου έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν μία σχέση ή να υλοποιήσουν κάποιοι σχέδιο τους. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 16-17Οκτωβρίου στα ερωτικά τους ή στο ελεύθερο επάγγελμα, είτε και σε θέματα που αφορούν στο παιδί. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές πάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Εβδομάδα που βάζετε προτεραιότητα σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου μπορεί να ζήσουν έναν ρομαντικό έρωτα. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Νοεμβρίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου  μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις.

Τοξότης

Ιδιαίτερα έμφαση αυτή την εβδομάδα πάνω  σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, περισσότερο για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Προσοχή πρέπει να δείξουν επάνω σε θέματα ακινήτου ή οικογενειακών οι γεννημένοι γύρω στις 13 Δεκεμβρίου.’Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 14-16 Δεκεμβρίου, αφού η συγκριμένη περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην στις 3 με 4 Δεκεμβρίου έχουν κάποιες σταθεροποιητικές καταστάσεις στους συγκεκριμένους τομείς.

Αιγόκερως

Μεγαλύτερη έμφαση δίνετε στο σπίτι  και στην οικογένεια αυτή την εβδομάδα. Περισσότερο για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 13-14 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να επιδείξουν εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Εβδομάδα με έμφαση την επικοινωνία και τις κοντινές μετακινήσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στην 1η Φεβρουαρίου θα μπορούσατε να επιτύχετε έναν στόχο σας. Επιπλέον ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 11-13 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα. Τέλος αλλαγές επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με κύρια προτεραιότητα σας τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν στο περιβάλλον τους οι γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου καθώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν συγχύσεις και αυταπάτες. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου έχετε τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιον στόχο σας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement