Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα 19 έως 25 Απριλίου

Αστρολογικές προβλέψεις & ζώδια για την εβδομάδα 19 έως 25 Απριλίου 2021, από την αστρολόγο Μαρία Κωνσταντίνου. «Δυναμική και περίεργη εβδομάδα».

Advertisement

Δυναμική εβδομάδα με ξαφνικούς έρωτες, χωρίς όμως να λείπουν οι παρανοήσεις, οι απώλειες και οι απογοητεύσεις. Την Δευτέρα 19 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή, η οποία δίνει καθαρή και πρακτική σκέψη, καλή κατανόηση, οργάνωση, αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες καθώς και υπογραφή συμβολαίων. Την ίδια ημέρα έχουμε τη μετάβαση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία δίνει για τον επόμενο μήνα μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά μας, με πρακτικά θέματα καθώς και με ό,τι μας προκαλεί ασφάλεια. Την Τρίτη 20 Απριλίου έχουμε την όψη μισού τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει ερωτικές απογοητεύσεις αλλά και κακή κρίση στα οικονομικά. Την Πέμπτη 22 Απριλίου έχουμε πάλι την όψη μισού τετραγώνου αυτή την φορά του Ερμή με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει λανθασμένο τρόπο σκέψης, σύγχυση στην επικοινωνία και εξαπατήσεις. Την Παρασκευή 23 Απριλίου έχουμε τη μετάβαση του Άρη από τον κινητικό και επικοινωνιακό χώρο των Διδύμων, στο πιο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, ένα χώρο τελείως ακατάλληλο για τον Άρη, όπου βρίσκεται σε πτώση και θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο ψυχολογικά προβλήματα, όσο και ενδοοικογενειακή βία.  Την ίδια ημέρα τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η οποία θα μπορούσε να δώσει ξαφνικούς και εκκεντρικούς έρωτες, αλλά και αστάθεια και ξαφνικές ανατροπές στο οικονομικό μας σύστημα. Το Σάββατο 24 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο  του Ερμή με τον Ουρανό η οποία θα μπορούσε να φέρει εφευρέσεις, μεταρρυθμίσεις ή αλλαγές. Τέλος την Κυριακή 25 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο, το οποίο θα μπορούσε να φέρει απογοητεύσεις στα ερωτικά ή οικονομικές απώλειες καθώς και δυσκολία στην επικοινωνία.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επαγγελματικές ή προσωπικές επιτυχίες θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα και γενικότερα στην οικονομική διαχείριση θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Εύνοια στους στόχους σας, σε φιλίες ή συλλογικούς χώρους έχετε όσοι είσαστε γεννημένοι γύρω στις 16-18 Απριλίου, παρόλο που αυτή την περίοδο διαχειρίζεστε και ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Advertisement

Ταύρος

Εβδομάδα για προσωπική ανανέωση, νέα ξεκινήματα, αλλά και αρκετή ένταση, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Επιπλέον επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου. Προσοχή σε ερωτικές απογοητεύσεις, κακή οικονομική κρίση και παρανοήσεις στην επικοινωνία θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Απριλίου. Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικούς έρωτες, ενώ θα πρέπει να προσέχουν τα απρόοπτα έξοδα. Όσοι έχουν γενέθλια κοντά στις 3 Μαΐου ενδέχεται να έχουν δυσκολίες στην επικοινωνία και ερωτικές καθώς και επαγγελματικές  απογοητεύσεις ή πίεση. Τέλος, εύνοια στα επαγγελματικά τους  θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με θετικό τρόπο.

Δίδυμοι

Εβδομάδα προπαρασκευαστική για την πλειοψηφία των Διδύμων, αφού οι περισσότεροι από εσάς επιλέγετε να δουλεύετε στο παρασκήνιο αυτή την περίοδο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και απογοητεύσεις, τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου. Εύνοια στους στόχους τους και στα νέα ξεκινήματα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Ιουνίου. Τέλος προσοχή στην επαγγελματική διαχείριση και στα οικονομικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-20 Ιουνίου.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα με ενασχόληση με τους στόχους σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Δυναμικά νέα ξεκινήματα κάνουν όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο. Επιπλέον,  όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα, αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου έχετε ριζικές αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Λέων

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν μία επαγγελματική επιτυχία. Προσοχή σε  επαγγελματικές και οικονομικές εξαπατήσεις θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουλίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Αυγούστου δεν αποκλείεται να έχουν ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου ενδέχεται να έχουν πίεση τόσο στα επαγγελματικά τους, όσο και σε σχέσεις και σεσυνεργασίες. Τέλος εύνοια στις σχέσεις έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 19-20 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με θέματα εξωτερικού, νομικά, συμβόλαια, καθώς και ανώτερης μόρφωσης και αυτοανάπτυξης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα, δεν αποκλείεται να έχουν κάποια επαγγελματική επιτυχία. Προσοχή σε εξαπατήσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου.  Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ξαφνικό έρωτα. Επιπλέον, αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ περισσότερη εύνοια σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19-20 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί  γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου αλλάζουν με ευεργετικό τρόπο την δομή στη ζωή τους.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν όσοι γεννηθεί γύρω στις 19 με 20 Οκτωβρίου πάνω σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, παρόλο που οι τελευταίοι βιώνουν ριζικές αλλαγές πάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου αυτή την περίοδο. Επιπλέον, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5 Οκτωβρίου σταθεροποιούν την ερωτική τους ζωή. Τέλος το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί αρκετή ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ειδικά στους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου.

Σκορπιός

Εβδομάδα όπου πρωταγωνιστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ειδικότερα οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου ενδέχεται να έχουν μία επαγγελματική ή ερωτική επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις ή ερωτικές απογοητεύσεις, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Οκτωβρίου. Όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 2 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ξαφνικό έρωτα, ενώ προσοχή σε ερωτικές απογοητεύσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου. Επιπλέον εύνοια σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 18 με 20 Νοεμβρίου, οι οποίοι μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή τρόπο.

Τοξότης

Εβδομάδα με κεντρική ενασχόληση με θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας, ή με την υγεία σας. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα, ή θέματα ακινήτου  θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14 Δεκεμβρίου, αφού θα μπορούσαν να υπάρχουν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και ασάφεια στην επικοινωνία ή σε συμβόλαια. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 17 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να έχουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακά θέματα, ή ακόμα και κάποιον ξαφνικό έρωτα μέσα στο χώρο εργασίας. Δυσκολίες στην επικοινωνία και στην εργασία ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19-20 Δεκεμβρίου. Τέλος, εύνοια επάνω σε μετακινήσεις, επιμόρφωση ή επικοινωνία έχουν όσοι γεννηθεί γύρω στις 18-19 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με ιδιαίτερο ερωτισμό, ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου δεν αποκλείεται να έχουν και κάποια επαγγελματική επιτυχία επάνω σε ελεύθερο επάγγελμα. Τώρα ξαφνικούς έρωτες θα μπορούσαν να ζήσουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 31 Δεκεμβρίου. Επιπλέον το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Ευκαιρίες επάνω σε οικονομικά θέματα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιανουαρίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2-3 Ιανουαρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιανουαρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους ή στις σχέσεις τους αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογενειακά ή ακινήτου, ενώ οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου θα μπορούσαν να έχουν μία επιτυχία επάνω στο συγκεκριμένο τομέα. Προσοχή σε εξαπατήσεις ή κακή κρίση επάνω σε θέματα οικονομικά, συμβολαίων ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον, όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 30 Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να έχουν μία ξαφνική ευκαιρία σε θέματα ακινήτου, ενώ πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι γύρω στις 1-2 Φεβρουαρίου για δυσκολίες στο περιβάλλον ή στο χώρο της οικογένειας. Τέλος εύνοια σε προσωπικά θέματα, νέα ξεκινήματα καθώς και σε σχέσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με θέματα μετακινήσεων, επικοινωνίας, επιμόρφωσης, συμβολαίων καθώς και συγγενών, ειδικότερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερο ερωτισμό φέρνει το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, ειδικότερα για τους γεννημένους την πρώτη ημέρα του ζωδίου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις μέσα από επικοινωνίες  στο άμεσο περιβάλλον σας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαρτίου. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου μεταμορφώνουν εποικοδομητικά την ζωή τους, υλοποιώντας τους στόχους τους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement