Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα 3 έως 9 Μάϊου 2021

Εβδομάδα Εξωστρέφειας

Advertisement

Εβδομάδα με αρκετή εξωστρέφεια, ερωτισμό, ιδεαλισμό αλλά και υπερβολές στην επικοινωνία και στον έρωτα, προβλέπεται να είναι η Εβδομάδα του Πάσχα. Την Δευτέρα 3 Μαΐου έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το οποίο θα μπορούσε να δώσει ρομαντισμό, ερωτική ευαισθησία, αλλά και πιο ξεχωριστές στιγμές στην τέχνη. Την ίδια ημέρα, έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, το οποίο φέρνει υπεραισιοδοξία και υπερβολή στην επικοινωνία μας αλλά και απερισκεψία, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο το οποίο μας φέρνει μία απαισιοδοξία, αρνητικότητα και κακή διάθεση. Την Τρίτη 4/5 ο Ερμής αφήνει τον πιο σταθερό και άκαμπτο χώρο του Ταύρου και περνά στον πιο επικοινωνιακό και κινητικό χώρο των Διδύμων, σε ένα περιβάλλον που του ταιριάζει καλύτερα, αφού βρίσκεται στη θέση του. Την Πέμπτη 6 Μαΐου έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μία ιδιαίτερα ερωτική και παθιασμένη όψη, ή οποία θα μπορούσε να αποφέρει και καλά οικονομικά. Το Σάββατο 8 Μαΐου έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία φέρνοντας μία υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων μας αλλά και σπατάλες. Τέλος, την Κυριακή 9 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο πιο κινητικό και επικοινωνιακό χώρο των Διδύμων, δίνοντας στις ερωτικές υποθέσεις αλλά και στα οικονομικά μας μία πιο επιπόλαιη αλλά και ανάλαφρη νότα. 

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα με αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά σας. Προσοχή σε σπατάλες θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. O Άρης στον Καρκίνο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εύνοια στους στόχους σας, σε φιλίες ή συλλογικούς χώρους έχετε όσοι είσαστε γεννημένοι γύρω στις 18-19 Απριλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου έχετε πιο σταθερή εξέλιξη στη ζωή σας. Προσοχή στα ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 31 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Απριλίου έχουν ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Advertisement

Ταύρος

Εβδομάδα με αρκετές εξελίξεις για τους περισσότερους Ταύρους. Οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Μαΐου θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις στα επαγγελματικά τους, σε υπερβολικά έξοδα καθώς και σε υπερβολές στα ερωτικά τους. Αρκετές πιέσεις και δυσκολίες στα επαγγελματικά τους δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους ευνοεί περισσότερο οικονομικές συζητήσεις. Μεγάλους έρωτες ή και κέρδη θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου ζουν στα ερωτικά τους πιο ρομαντικές καταστάσεις.

Δίδυμοι

Εβδομάδα αρκετά κινητική και επικοινωνιακή, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, οι οποίοι θα έχετε και αρκετά έξοδα. Εύνοια στους στόχους τους και στα νέα ξεκινήματα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19-20 Ιουνίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου σταθεροποιούν μεθοδικά κάποιες καταστάσεις στη ζωή τους. Τέλος προσοχή σε εξαπατήσεις και γενικότερα στην κρίση σας στα επαγγελματικά θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα που ασχολείστε με φιλίες και στόχους. Πιο ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 15 και 19 Ιουλίου. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21 Ιουλίου θα πρέπει να προσέξουν τις υπερβολικές σπατάλες, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια στα οικονομικά τους. Τέλος ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενεργοποιεί νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Λέων

Εβδομάδα με κεντρικό θέμα τα επαγγελματικά σας, καθώς και  τις φιλίες και τους  στόχους σας. Προσοχή σε αλόγιστες σπατάλες καθώς και σε υπερβολές στα ερωτικά σας και στην επικοινωνία σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Αυγούστου. Μεγαλύτερη πίεση σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 6 Αυγούστου. Ο Ερμής στους Διδύμους σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 3 Αυγούστου δεν αποκλείεται να έχετε ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Αρκετά καλή εβδομάδα για τους περισσότερους Παρθένους, ενώ πιο ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου. Προσοχή για εξαπατήσεις σε θέματα σχέσεων ή οικονομικών θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω 15 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν έχετε και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο. Τέλος το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους δίνει μεγαλύτερη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Ζυγός

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους ευνοεί τα συμβόλαια, τις νομικές υποθέσεις, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Άρης τον Καρκίνο σας δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν όσοι γεννηθεί γύρω στις 22 με 23 Οκτωβρίου πάνω σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 7 Οκτωβρίου σταθεροποιούν την ερωτική τους ζωή. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να έχουν έσοδα από την οικογένεια ή το ακίνητο αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Εβδομάδα με κύρια εστίαση στις σχέσεις και συνεργασίες καθώς και στα κοινά οικονομικά. Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις στην επικοινωνία ή πάνω σε θέματα ακινήτου, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Νοεμβρίου, ενώ προσεχτικοί θα πρέπει να είναι σε αυτόν τον τομέα και οι γεννημένοι γύρω στις 6 Νοεμβρίου, καθώς αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες πιέσεις αυτή την περίοδο. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 3 Νοεμβρίου έχουν να διαχειριστούν ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος ιδιαίτερα ερωτικοί είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα με κεντρική ενασχόληση θέματα επαγγελματικά, υγείας, καθώς και σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα συμβολαίων, επιμόρφωσης και μετακινήσεων έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 με 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 6 Δεκεμβρίου σταθεροποιούν περισσότερο την ζωή τους σε αυτόν τον τομέα. Τέλος προσοχή σε εξαπατήσεις επάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχετε και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική είναι η εβδομάδα του Πάσχα. Περισσότερο ερωτισμό έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 και 17 Ιανουαρίου Ευκαιρίες στα οικονομικά τους έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19-20 Ιανουαρίου, ενώ περισσότερο προσοχή στο συγκεκριμένο τομέα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Τέλος ξαφνικούς έρωτες ή ευκαιρίες στο ελεύθερο επάγγελμα δεν αποκλείεται να ζήσουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα που κυριαρχούν οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτου, καθώς και ερωτικά ή θέματα παιδιού, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Περισσότερη εύνοια στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Φεβρουαρίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να προσέξουν τις επιπόλαιες κινήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα οικογένειας ή ακινήτου. Επιπλέον μεγαλύτερες δυσκολίες ή πιέσεις από το περιβάλλον τους έχουν να διαχειριστούν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Φεβρουαρίου. Τέλος ξαφνικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα μπορούσαν να έχουν όσοι έχουν γενέθλια κοντά στις 31 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις και επικοινωνίες, ενώ θα απασχολήσουν και οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Πιο ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαρτίου καθώς δεν έχουν και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο. Τέλος ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει αρκετό ερωτισμό στους γεννημένους γύρω στο τέλος Φεβρουαρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement