Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου 2020 και τα μυστικά της

Η νέα σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15/11/2020, ώρα Ελλάδας 7.08πμ. Και μόνο ο ζωδιακός χώρος του Σκορπιού, χώρος “πτώσης” για το σύμβολο της σελήνης, υποδηλώνει συναισθήματα γενικής ανασφάλειας, δυσκολίας- καχυποψίας, αλλά και κάποιων εμμονών ή και φοβίας για πολύ κόσμο που ενδεχομένως θα ταλαιπωρηθεί οικονομικά και ψυχολογικά.

Advertisement

Η διαισθητική ικανότητα, η παρατηρητικότητα, η ψυχραιμία, αλλά και η προσπάθεια να έλθει κανείς σε επαφή με το εσωτερικό του / της κέντρο ψυχολογικά, έτσι ώστε να βρει τις εσωτερικές δυνάμεις που θα τον / την “κρατήσουν” μπροστά στις εξελίξεις, ίσως τονίζονται με το συμβολισμό αυτής της νέας σελήνης, η οποία βρίσκει ανθρώπους να τα πηγαίνουν καλύτερα με ευκαιρίες, αλλά και πολλούς που κολυμπούν ανάμεσα σε ευθύνες και προβλήματα που ζητούν λύση μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Όσον αφορά στα ζώδια, σε γενικές γραμμές, διαφαίνεται ότι με ζώδιο / ωροσκόπο σε:

Advertisement

ΚΡΙΟ: τονίζονται τα θέματα κοινών οικονομικών, χρεών, οικονομικής διαχείρισης. Διαχειριστείτε την εσωτερική υπερένταση. Για κάποιους ανατέλλει μια νέα εποχή ως προς τη γενικότερη πορεία ζωής ή ειδικότερα όσον αφορά στην καριέρα.

ΤΑΥΡΟ: έχετε εξελίξεις σε σχέσεις / συνεργασίες / συμφωνίες / συνεταιρισμούς / γάμο / ρυθμίσεις, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: παρατηρούνται εξελίξεις στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας, στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης, αλλά και στις συνήθειες (διατροφής / άσκησης κλπ.). Πιθανώς θα ασχοληθείτε με το κατοικίδιο ζώο για κάποιο λόγο. Τακτοποιήστε τυχόν επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και προσωπικές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟ: πιθανές κρίνονται εξελίξεις που σχετίζονται με τον έρωτα / τις επιχειρήσεις / τα παιδιά / τη δημιουργικότητα / τα χόμπυ. Ευνοείστε κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/7.

ΛΕΟΝΤΑ: δείτε τι προχωρά και τι αλλάζει σχετικά με το σπίτι / το χώρο/ την έδρα / την οικογένεια- ένα γονέα / το ακίνητο, ειδικά αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟ: η ζωή προχωρά εν μέσω εξελίξεων που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις / συμφωνίες / εμπορικές συναλλαγές / το μεταφορικό μέσον / τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια ή τους γείτονες. Επιμορφώνεστε, συζητάτε, συμφωνείτε, αξιοποιείτε συμπτώσεις και προχωράτε. Ευνοείστε κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/9.

ΖΥΓΟ: ενδεχομένως βιώνετε εξελίξεις που σχετίζονται με την έννοια της ασφάλειας, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάποιοι βρίσκετε ή αλλάζετε εργασία. Θέστε νέες προτεραιότητες και πιστέψτε ξανά στον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟ: εξελίξεις έχουν να κάνουν με εσάς και τη ζωή σας εν συνόλω: περιβάλλον, προσωπικά / επαγγελματικά ζητήματα κι επιλογές, αλλαγές και νέοι δρόμοι, ειδικά αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗ: οι εξελίξεις μάλλον σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Προετοιμάζετε τα νέα σας βήματα που θα φανούν από το τέλος αυτής της χρονιάς και μέσα στο 2021. Υπάρχουν άνθρωποι / συγκυρίες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩ: για εσάς οι εξελίξεις σχετίζονται με μια νέα σελίδα ζωής, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα. Φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα / εταιρίες / συλλογικοί χώροι μπορούν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ανασκουμπωθείτε κι ανανεωθείτε! ευνοείστε κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/1.

ΥΔΡΟΧΟΟ: οι εξελίξεις για εσάς έχουν να κάνουν με την καριέρα / το γάμο / τις σημαντικές δομές της ζωής σας ή με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα εντός της οικογενείας. Αλλαγές διαφαίνονται, κυρίως αν έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο. Στρατηγική και σύνεση θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας.

ΙΧΘΥΣ: επεκτείνεστε και προοδεύετε στα πλαίσια σπουδών, σχεδίων και προοπτικών, τεκνοποίησης, μετοίκησης και γενικότερων ονείρων ζωής. Δεν αποκλείονται προτάσεις για εργασία σε μακρινό τόπο ή σε πολυεθνικό περιβάλλον ή στο χώρο των εκδόσεων. Μια μεγάλη συμφωνία / ρύθμιση / νομική υπόθεση αποτελούν επίσης πιθανά σενάρια με τη νέα σελήνη. Λάβετε αποφάσεις και προχωρήστε μπροστά. Ευνοείστε κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/3.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement