Νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 14/12/2020

Στις 14/12/2020, απογευματινή ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη.

Advertisement

Το συγκεκριμένο πλανητικό φαινόμενο επιφυλάσσει ευκαιρίες για εποικοδομητικά νέα ξεκινήματα στους Κριούς, στους Λέοντες (κυρίως), αλλά και σε πολλούς Ζυγούς, Υδροχόους, ίσως και σε αρκετούς Τοξότες και Διδύμους του Γ’ δεκαημέρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γεννημένοι/ ες πολύ κοντά στις 13/4, 15/8, 16/10, 12/2, 15/12, 13/6, εισάγουν εαυτούς σε ένα χρονικό διάστημα 28 ημερών όπου θα μπορούσαν να προβούν σε ενάρξεις, ακόμα και αλλαγές ή τουλάχιστον να μεθοδεύσουν συναφείς διαδικασίες με αποδοτικά αποτελέσματα.

Advertisement

Σημαντικό παράλληλα είναι να τονιστεί ότι οι μεταβλητοί, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Γ’ δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα οι γεννημένοι / ες πολύ κοντά στις 13/6, 15/9, 15/12, 13/3, καθώς και οι σταθεροί, ήτοι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 27/4, 27/1, 30/7, 30/10, θα μπορούσαν να βιώσουν / επιφέρουν σημαντικές αλλαγές / ανατροπές στην πορεία τους. Ροπή προς την επανάσταση, την ανεξαρτητοποίηση, την αλλαγή πλεύσεως στα επαγγελματικά / προσωπικά ζητήματα, αλλά και έκτακτα- απρόσμενα περιστατικά που ανατρέπουν το πρόγραμμα είναι πιθανές εκφάνσεις του φαινομένου για την ομάδα της παραγράφου αυτής.

Μια νέα σελήνη – έκλειψη στον Τοξότη, σε γενικές γραμμές, προϊδεάζει για πιο ευχάριστες εξελίξεις / ειδήσεις /συμπτώσεις, αν έχει κανείς γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο της φωτιάς ή του αέρα. Κοινωνικότητα, ανοιχτή- θετική διάθεση, τάση για επέκταση μέσα από την επικοινωνία – ακόμα και διαδικτυακά- με ανθρώπους ή την επαφή με αντικείμενα γνώσης που κάνουν την αίσθηση της ζωής πιο ουσιαστική, “γεμάτη νόημα”.

Advertisement

Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να δείξει την ευκαιρία για μια καινούργια πηγή εισοδήματος σε κάποιους Σκορπιούς ή την επίλυση ορισμένων οικονομικών / κληρονομικών ζητημάτων ή θεμάτων που συνδέονται με χρέη/ δάνεια / αποζημιώσεις κλπ. για ορισμένους Ταύρους.

Κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό, ακόμα κι ερωτικό θα μπορούσε τώρα να γεννηθεί για τους Λέοντες, σε μια εποχή όπου οι Υδροχόοι δύνανται να ελπίζουν σε καινοτόμες επαγγελματικές ιδέες ή σε ιδιαίτερα “χρήσιμες” γνωριμίες, ακόμα κι εν μέσω διαδικτυακών “συναντήσεων”.

Επιμόρφωση, γνώση, αλλά και επέκταση οριζόντων εν ευρεία εννοία, με πιθανότητες εξελίξεων και σε κάποιες νομικές υποθέσεις, αποτελούν θεματικές ενότητες που έρχονται στην επιφάνεια με την έκλειψη για τους Κριούς και τους Ζυγούς.

Δίδυμοι και Τοξότες φαίνεται ότι μπαίνουν σε διαδικασίες αλλαγών, κλείνουν κεφάλαια και προετοιμάζονται για τη νέα σελίδα στην επαγγελματική ή και στην προσωπική ζωή τους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα μπορούσαν να αισθάνονται μια γλυκιά μελαγχολία ή κι ανασφάλεια μπροστά στο γεγονός της μεγάλης αλλαγής που ήδη έγινε ή πραγματώνεται τώρα στη ζωή τους. Είναι μια κατάσταση ανάμικτων συναισθημάτων, ένα μεταβατικό στάδιο που θα μπορούσε να γεννά και ψυχοσωματικές αντιδράσεις σε ορισμένους/ες, άρα σαφώς υπάρχει έντονη η ανάγκη ξεκούρασης, μιας ανάπαυλας για να μπορέσουν να αφουγκραστούν τον εσωτερικό τους “παλμό” και να βαδίσουν ανάλογα στη συνέχεια.

Παρθένοι και Ιχθύες βρίσκονται σε μια φάση δομικών μετατροπών, που σημαίνει πως κάτι στην οικογένεια / στο σπίτι / στην καριέρα / στο γάμο αλλάζει. Η ανασφάλεια είτε η αίσθηση ρευστότητας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον εσωτερικό κόσμο της ομάδας αυτής που δεν πρέπει να ξεχνά πως αυτά ακριβώς τα συναισθήματα είναι μάλλον φυσιολογικά σε μεταβατικές φάσεις της ζωής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement