Πανσέληνος: Στις 30 Δεκεμβρίου του 2020

«Πανσέληνος»: Το τελευταίο φεγγάρι της χρονιάς πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω στις 30/12/2020.

Advertisement

Ψυχοσυναισθηματική φόρτιση, νευρικότητα, αλλά και ευαισθησία ή ανασφάλειες αποτελούν έννοιες που μπορούν να συνδεθούν με τη συγκεκεριμένη πανσέληνο.

Ικανοποίηση / πιο άνετη ολοκλήρωση σε μια υπόθεση θα μπορούσαν να βιώσουν αρκετοί/ές που έχουν γενέθλια στις 29/4, 1/11, 28/2, 1/9.

Advertisement

Αλλαγές ή ανάγκη προσαρμογής είναι τα “κλειδιά” για εκπροσώπους του ζωδιακού που έχουν γενέθλια πολύ κοντά στις 30/3, 1/7, 2/10, 31/12, 14/5, 16/8, 16/11, 13/2.

Οι Ιχθύες ή ο ωροσκόπος στους Ιχθύς δείχνουν μια επικέντρωση σε ζητήματα παιδιών / επιχειρήσεων / έρωτα / δημιουργίας.

Advertisement

Οι Παρθένοι ή ο ωροσκόπος στην Παρθένο επικεντρώνουν κυρίως σε θέματα νέων στόχων / εταιριών / φιλίας / συμμαχιών.

Δίδυμοι / Τοξότες, αλλά και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι φαίνεται να εστιάζουν σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ή συναισθηματική ανασφάλεια.

Κριοί / Ζυγοί / Καρκίνοι / Αιγόκεροι και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι: εδώ έχουμε την τάση για αλλαγές / ανάγκη για προσαρμογή σε εξελίξεις σχετικές με βασικούς, κεντρικούς τομείς της ζωής, όπως είναι ο χώρος / το σπίτι/ το ακίνητο / η οικογένεια / η καριέρα/ η επαγγελματική έδρα.

Ταύροι / Σκορπιοί και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι φαίνονται πιο έτοιμοι για επικοινωνίες (έστω και διαδικτυακές), αλλά και για διαπραγματεύσεις / συναλλαγές / συμφωνίες. Είναι μια πολύ καλή ιδέα για την ομάδα αυτή να “τρέξουν” επικοινωνιακά και να προσπαθήσουν πιο εντατικά να επιλύσουν επαγγελματικά ζητήματα, να συμμετέχουν σε σεμινάρια, να κυνηγήσουν μια προαγωγή κλπ.

Λέοντες και Υδροχόοι είναι η ομάδα που μπορεί να αισθανθούν πιο έντονη την ανάγκη να ξεκουραστούν, να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους, να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, την καθημερινή ρουτίνα, τις συνήθειες τους, να φροντίσουν την φυσική τους κατάσταση, να προστρέξουν σε κοντινούς ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα, να ανταποκριθούν σε μια νέα πραγματικότητα στη δουλειά κλπ. Ισχύει και για τους αντίστοιχους ωροσκόπους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement