Τα ζώδια για την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου με έντονες πιέσεις και αρκετές ανατροπές

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα 14 με 20 Ιουνίου 2021.

Advertisement

Εβδομάδα με έντονες πιέσεις και αρκετές ανατροπές αναμένεται να είναι η τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου, μια από τις πιο προκλητικές εβδομάδες του χρόνου.

Η συγκεκριμένη εβδομάδα ξεκινάει την Δευτέρα 14 Ιουνίου με το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, σκάνδαλα, αλλά και σωματική αδυναμία.

Advertisement

Την Τρίτη 15 Ιουνίου έχουμε το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο δημιουργείται για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή την χρονιά. Πρόκειται για μια από τις πιο προκλητικές όψεις του έτους, φέρνοντας σύγκρουση αναμεσά σε οτιδήποτε κατεστημένο και οτιδήποτε πρωτοποριακό, η οποία θα μπορούσε να δώσει ξαφνικές ανατροπές, εντάσεις, συγκρούσεις, βίαιες καταστάσεις και γενικότερα επιθυμία να απελευθερωθεί κάποιος από μια δυσάρεστη κατάσταση. Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει τον Ήλιο και τον Κρόνο της, οι οποίοι στην κοσμική αστρολογία συμβολίζουν τους κυβερνήτες, καθώς και την εκτελεστική εξουσία, και προφανώς υποδεικνύει συγκρούσεις, πιέσεις και ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστεί η κυβέρνηση μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου έχουμε την όψη μισού τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη, η οποία θα μπορούσε να φέρει φιλονικίες, διαπληκτισμούς και νευρικότητα στο λόγο. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη δημιουργεί όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Δια, η οποία θα μπορούσε να φέρει μια υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων, καθώς και σπατάλες.

Advertisement

Επιπλέον το Σάββατο 19 Ιουνίου ο Ήλιος κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Κρόνο καθώς και όψη μισού τετραγώνου με τον Ουρανό, δημιουργώντας ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές.

Τέλος την Κυριακή 20 Ιουνίου ο Δίας γυρνάει ανάδρομος για τους επόμενους 4 μήνες, περίοδος στην οποία θα παρατηρήσουμε μεγαλύτερο φανατισμό, απολυτότητα, αλλά και πιθανές αναταραχές επάνω σε θέματα που αφορούν στην παιδεία, στον τουρισμό, στο εξωτερικό αλλά και στη δικαιοσύνη.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Έντονο ερωτισμό έχετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-27 Μαρτίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4-12 Απριλίου είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο χώρο του σπιτιού σας η να ασχοληθείτε με ερωτικά από το παρελθόν σας. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου. Τέλος αλλαγές είτε στα επαγγελματικά τους, είτε στην κοινωνική τους εικόνα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου.

Ταύρος

Εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στα επαγγελματικά σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου, στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Γενικότερα είναι μια εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Επιπλέον αρκετά επικοινωνιακοί και κινητικοί είστε οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ εντάσεις έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22 Απριλίου, αν και έχετε και την εύνοια του Δια σε φιλίες η συλλογικούς χώρους την ίδια περίοδο. Επίσης όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 20-26 Απριλίου έχουν μεγάλη ενασχόληση με θέματα οικογενειακά, ακινήτου ή από το παρελθόν τους γενικότερα.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με δικά σας νέα ξεκινήματα, καθώς κα με το περιβάλλον σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και στο παρασκήνιο γενικότερα θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Ιουνίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου θα πρέπει να προσέχουν τις εξαπατήσεις, τις απογοητεύσεις και την κακή κρίση κυρίως στα επαγγελματικά τους. Μεγαλύτερη ενασχόληση με θέματα οικονομικά έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 4-13 Ιουνίου. Επιπλέον πιο κινητικοί και επικοινωνιακοί είστε οι γεννημένοι γύρω στις 21-28 Μαΐου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς και φιλονικίες θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουνίου. Τέλος εύνοια στα επαγγελματικά τους ή στην κοινωνική τους εικόνα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Μαΐου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολικές σπατάλες.

Καρκίνος

Εβδομάδα με προσωπική ανανέωση και ερωτισμό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 6-15 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου επιλέγουν να κινηθούν προπαρασκευαστικά αυτή την περίοδο. Προσοχή σε έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Μεγαλύτερη εύνοια ως προς την επίτευξη των στόχων τους έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουνίου. Τέλος μεγάλες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου.

Λέων

Εβδομάδα που ασχολείστε με την επίτευξη των στόχων σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επιπλέον, καλή περίοδος για κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 24-25 Ιουλίου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου. Τέλος πιο δυναμικοί σε νέα ξεκινήματα είστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-29 Ιουλίου.

Παρθένος

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς είστε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 7-14 Σεπτεμβρίου. Προσοχή στο παρασκήνιο καθώς και σε εντάσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 25 Αυγούστου, παρόλο που την ίδια στιγμή έχουν και την εύνοια του Δια σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος προσοχή σε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις είτε από τα επαγγελματικά τους, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Εβδομάδα αρκετά εξωστρεφής με κύρια ενασχόληση θέματα σπουδών, συμβολαίων, εξωτερικού, ταξιδιών καθώς και νομικών υποθέσεων, ιδιαίτερα για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι γεννημένοι μεταξύ 24-29 Σεπτεμβρίου ασχολούνται περισσότερο με φιλίες και στόχους τους. Προσοχή σε επιπόλαιες ενέργειες στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου έχουν ριζικές αλλαγές επάνω σε οικογενειακά θέματα.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, καθώς και με την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μεγαλύτερη προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 6-14 Νοεμβρίου έχουν περισσότερες ευκαιρίες στα ερωτικά και στα οικονομικά τους αυτή την εβδομάδα. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 24-29 Οκτωβρίου έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και μαχητικότητα αυτή την περίοδο, ενώ προσοχή σε εντάσεις και λογομαχίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 26 Οκτωβρίου τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα κοινά οικονομικά τους. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια, ερωτισμό αλλά και την τύχη με το μέρος τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα με μεγαλύτερη έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή σε εξαπατήσεις, παρανοήσεις και απογοητεύσεις τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και σε θέματα οικογενειακών και ακινήτου θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχουν και την πιο καλή κρίση αυτή την περίοδο. Επιπλέον προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων καθώς και εργασίας  ή υγείας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Δεκεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Δεκεμβρίου. Τέλος προσοχή σε διαπληκτισμούς στις σχέσεις σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 9 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4-12 Ιανουαρίου. Προσοχή σε δάνεια και επενδύσεις θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-27 Δεκεμβρίου. Περισσότερο ερωτικοί και δημιουργικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιανουαρίου, ενώ εύνοια επάνω σε θέματα επικοινωνιών ή μετακινήσεων έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 23-24 Δεκεμβρίου. Τέλος μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον σας, στις σχέσεις σας, είτε ακόμα και στο φυσικό σας σώμα έχετε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα με μεγαλύτερη εστίαση σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή για ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα του περιβάλλοντος σας, σχέσεων αλλά και οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου. Επιπλέον προσοχή για διαπληκτισμούς σε σχέσεις ή συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Ιανουαρίου. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά θέματα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22-23 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με μεγαλύτερη εστίαση σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή για εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ή απογοητεύσεις σε θέματα του περιβάλλοντος, σχέσεις καθώς και θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Μαρτίου, καθώς δεν έχουν και την πιο καλή κρίση αυτή την περίοδο. Επιπλέον προσοχή επάνω σε ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων, μετακινήσεων καθώς και σε παρασκηνιακές ενέργειες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Μαρτίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί και δημιουργικοί είστε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 4-12 Μαρτίου. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια τόσο σε σχέσεις, όσο και σε νέα ξεκινήματα, καθώς και στο περιβάλλον τους έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21-22 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement