Ζώδια: Αισιόδοξα νέα και ερωτισμό προβλέπεται να έχει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Αισιόδοξα νέα και ερωτισμό προβλέπεται να έχει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, μία εβδομάδα με σίγουρα πιο χαλαρή διάθεση από τις προηγούμενες. Την Τετάρτη έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, το οποίο φέρνει ξαφνικούς έρωτες αλλά και γενικότερα μία καλή ερωτική διάθεση, καθώς και ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη. Την Πέμπτη έχουμε το πέρασμα το Άρη στον πιο εγκεφαλικό, ανήσυχο και κινητικό χώρο των Διδύμων. Επιπλέον την Παρασκευή έχουμε μία εξαιρετική σύνοδο του Ερμή με τον Δία, η οποία θα μπορούσε να φέρει θετικά νέα, εμπνευσμένες ιδέες αλλά και επιτυχημένες δραστηριότητες.  Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα με θετικές εξελίξεις και ειδήσεις για τους στόχους σας μέσα σε συλλογικούς χώρους, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 6 με 7 Απριλίου. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους κάνει πιο δυναμική την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας, ειδικά στους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.  Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Advertisement

Ταύρος

Οι γεννημένοι γύρω στις 27 Απριλίου ενδέχεται να έχουν μία ερωτική γνωριμία μέσα από φιλικό χώρο ή και γενικότερα να διασκεδάσουν με φίλους. Τους γεννημένους γύρω στις 28-29 Απριλίου, ο Κρόνος συνεχίζει να τους πιέζει στα επαγγελματικά τους. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 7-9 Μαΐου, οι οποίοι είναι πιθανό να έχουν και θετικές ειδήσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους μπορεί να  δημιουργήσει έκτακτα έξοδα, ειδικά στους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου έχετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και στον τρόπο τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Advertisement

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο εστιάζουν περισσότερο στα επαγγελματικά τους αυτή την εβδομάδα. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 7-9 Ιουνίου, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν καλές ειδήσεις, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Μαΐου φαίνεται να έχουν να διεκπεραιώσουν και κάποιες υποχρεώσεις, σταθεροποιώντας όμως σε κάθε περίπτωση τις καταστάσεις στη ζωή τους. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους σας δίνει το δυναμισμό που χρειάζεται για να ανανεωθείτε καθώς και να πραγματοποιήσετε καινούρια ξεκινήματα. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουνίου.

Καρκίνος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί ξαφνικές ερωτικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους γεννημένους 29-30 Ιουνίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουλίου θα έχουν κάποιες καλές ειδήσεις όσον αφορά στα οικονομικά τους. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων δημιουργεί περισσότερο άγχος. Οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Ιουλίου έχουν ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Οι γεννημένοι γύρω στις 31-1η Αυγούστου έχουν να διαχειριστούν προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς και στα επαγγελματικά τους. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 9-11 Αυγούστου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Το πέρασμα του Άρη στο χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο κοινωνικούς καθώς και πιο διεκδικητικούς ως προς τους στόχους σας.

Παρθένος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί ξαφνικές ερωτικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους γεννημένους 30-31 Αυγούστου. Το πέρασμα του Άρη στο χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο μαχητικούς στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας βοηθάει σε εργασιακά και θέματα καθημερινότητας, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου έχουν μεγάλες και εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας.

Ζυγός

Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κινητικούς, ενώ δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις και η ενασχόληση με νομικές υποθέσεις, ανώτερη μόρφωση  ή με το εξωτερικό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 9-11 Οκτωβρίου και ενδέχεται να φέρει καλές ειδήσεις σε θέματα ερωτικά. Προσοχή για ξαφνικά έξοδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου  έχετε ριζικές αλλαγές στα οικογενειακά σας ή σε θέματα που σχετίζονται με ακίνητα.

Σκορπιός

Οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου-1η Νοεμβρίου έχουν προκλήσεις τις οποίες πρέπει να διαχειριστούν επάνω σε οικογενειακά θέματα, καθώς και σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες στα ερωτικά, ιδιαίτερα στους γεννημένους 30-31 Οκτωβρίου. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 8-10 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων ενδέχεται να σας δημιουργήσει κάποια απρόοπτα έξοδα.

Τοξότης

Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου. ‘Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου, αφού η συγκριμένη περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα στους γεννημένους 29-30 Δεκεμβρίου. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει περισσότερο μαχητικούς σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου έχετε ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 5-7 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι γύρω στις 27-29 Ιανουαρίου έχουν μεγαλύτερη πίεση στο περιβάλλον τους και στα οικογενειακά τους. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο διεκδικητικούς στα ερωτικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Ιχθύες

Εβδομάδα με πολύ καλές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 26-27 Φεβρουαρίου. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο δείχνετε ιδιαίτερη δυναμικότητα σε προσωπικές υποθέσεις και νέα ξεκινήματα. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο των Διδύμων σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο την ενέργεια σας σε θέματα οικογενειακά, ακινήτου, καθώς και σε εκκρεμότητες από παρελθόν, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Μαρτίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement