Ζώδια: «Εβδομάδα έντονων συναισθημάτων» (5 έως 11 Απριλίου 2021)

Εβδομάδα με έντονο ερωτισμό, δημιουργικότητα, ευκαιρίες για κέρδη αλλά και απάτες, οξυθυμία μαζί με δυσαρέσκεια. Την Τρίτη 6/4 έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, το οποίο φέρνει έντονο ερωτισμό, έκφραση των συναισθημάτων μας αλλά και δημιουργικότητα. Την Παρασκευή 9/4 έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει δυσαρέσκεια, οξυθυμία, κακοκεφιά, απάτες και καταχρήσεις. Το Σάββατο 10/4 ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο δίνοντας μας λογική, δομή, ακρίβεια και τάξη στη σκέψη και στην επικοινωνία μας, καθώς και συγκέντρωση. Τέλος την ίδια ημέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, το οποίο θα μπορούσε να δώσει υλικές απολαβές, επιτυχίες, ευτυχία στον έρωτα αλλά και την επισημοποίηση σχέσεων.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Εβδομάδα με ερωτισμό, κέρδη και καινούρια ξεκινήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ευνοούνται στην επικοινωνία, στα συμβόλαια και στις μετακινήσεις. Ερωτισμό και δημιουργικότητα θα ζήσουν οι γεννημένοι γύρω στις 10 Απριλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15 Απριλίου δεν αποκλείεται να έχουν κάποια κέρδη, επιτυχίες, καθώς και να επισημοποιήσουν μία σχέση. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Μαρτίου.  Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Απριλίου έχουν ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους  αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Advertisement

Εβδομάδα προετοιμασίας για τους περισσότερους Ταύρους. Προσοχή στα οικονομικά τους καθώς θα μπορούσαν εύκολα να εξαπατηθούν θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου. Εύνοια και επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Μαΐου. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29 Απριλίου με 2 Μαΐου έχουν να αντιμετωπίσουν αλλαγές και προκλήσεις στο περιβάλλον και στα επαγγελματικά τους, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου αλλάζουν με πιο ευεργετικό τρόπο τη δομή της ζωής τους και της κοσμοθεωρίας τους .

Δίδυμοι

Εβδομάδα με ιδιαίτερη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Έντονο ερωτισμό θα ζήσουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουνίου, ενώ κέρδη και ερωτικές επιτυχίες θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου. Προσοχή για εξαπατήσεις στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις γύρω στις 13 Ιουνίου. Τέλος, ορθή κρίση και επικοινωνία, καθώς και πιο σταθεροποιητικές καταστάσεις στη ζωή τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 17-18 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα, αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου έχετε ριζικές αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Λέων

Εβδομάδα με ενασχόληση με το εξωτερικό, συμβόλαια, ανώτερη εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Έντονο ερωτισμό και δημιουργικότητα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 18 Αυγούστου θα μπορούσαν να προχωρήσουν και με την επισημοποίηση μιας σχέσης. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 4 Αυγούστου θα μπορούσαν να σταθεροποιήσουν σχέσεις και συνεργασίες διαμέσου της επικοινωνίας. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Αυγούστου θα έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στα επαγγελματικά τους αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Προσοχή σε σύγχυση ή εξαπάτηση, είτε από σύντροφο ή συνεργάτη, είτε στα επαγγελματικά θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου. Αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ περισσότερη εύνοια σε εργασιακά θέματα καθώς και ως προς την υγεία τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί  γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου αλλάζουν τη ζωή τους με εποικοδομητικό τρόπο.

Ζυγός

Εβδομάδα με έντονο ερωτισμό, καθώς και έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 13 Οκτωβρίου θα έχουν αρκετές ερωτικές στιγμές, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18 Οκτωβρίου δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν μία σχέση ή ακόμα και να δημιουργήσουν απογόνους. Επιπλέον, οι γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου σταθεροποιούν μία σχέση ή υλοποιούν κάποιο σχέδιο με συνεργάτη. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές πάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Νοεμβρίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου  μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις επάνω σε αυτόν τον τομέα. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Νοεμβρίου μεταμορφώνουν ριζικά τη ζωή τους με εποικοδομητικό τρόπο.

Τοξότης

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Προσοχή για εξαπάτηση τόσο σε οικογενειακά θέματα ή ακινήτου, καθώς και στις σχέσεις τους ή τις συνεργασίες τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου. Έντονο ερωτισμό και δημιουργικότητα θα ζήσουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα.  Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου έχουν κάποιες σταθεροποιητικές καταστάσεις σε θέματα μετακινήσεων ή επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 14-15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιανουαρίου θα πρέπει να επιδείξουν εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Ιανουαρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους  ή στις σχέσεις τους αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με επικοινωνία, συμβόλαια, επιμόρφωση, συγγενείς και κοντινές μετακινήσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Επιπλέον ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 13-14 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου έχουν μία πιο ουσιαστική και δομημένη επικοινωνία στο περιβάλλον τους. Τέλος αλλαγές επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με ιδιαίτερα έμφαση στα οικονομικά σας, καθώς και στο αίσθημα ασφάλειας σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις , είτε στο άμεσο περιβάλλον σας, είτε σε θέματα οικογένειας ή ακινήτου χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαρτίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου έχετε τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιον στόχο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement