Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Μαΐου 2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα Δευτέρα 24 έως Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Advertisement

Έντονες εξελίξεις, δράση, ερωτισμό αλλά και αυταπάτες θα έχει η εβδομάδα που διανύουμε.

Την Τρίτη 25 Μαΐου έχουμε την όψη μισού τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες βιαστικές κινήσεις, υπερβολικές απαιτήσεις, ένταση στις σχέσεις και εκνευρισμό.

Advertisement

Την Τετάρτη 26 Μαΐου πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στις 14.15 ώρα Ελλάδας στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, η οποία σίγουρα έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, τουρισμού, ανώτερης εκπαίδευσης, νομικά, ΜΜΕ, θρησκείας, αλλά και γενικότερα της κοσμοθεωρίας μας.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει αυταπάτες στα ερωτικά μας και κακή διαχείριση στα οικονομικά μας.

Advertisement

Το Σάββατο 29 Μαΐου έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη, το οποίο δημιουργεί συναισθηματική νοημοσύνη, ερωτισμό, αλλά και καλλιτεχνικές επιτυχίες. Τέλος την ίδια ημέρα ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος δημιουργώντας για τις επόμενες εβδομάδες μία καθυστέρηση σε επικοινωνία και μετακινήσεις, καθώς και επαναπροσδιορισμό θεμάτων.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα  με κύρια έμφαση την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, καθώς και σε ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή ανώτερη εκπαίδευση. Τα συγκεκριμένα θέματα επηρεάζει και η έκλειψη της Τετάρτης, η οποία είναι φιλική για τους γεννημένους γύρω στις 26 Μαρτίου, ενώ δημιουργεί περισσότερες προκλήσεις στους γεννημένους γύρω στις 10 Απριλίου, οι οποίοι θα έχουν να διαχειριστούν και εντάσεις. Πιο ερωτικοί και επικοινωνιακοί είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14 Απριλίου προς το τέλος της εβδομάδας. Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου βαδίζουν αργά προς την υλοποίηση των στόχων τους. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχουν ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή στο κοινωνικό τους status.

Ταύρος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα οικονομικά σας, καθώς και με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η έκλειψη της Τετάρτης επηρεάζει περισσότερο τα κοινά οικονομικά σας, δάνεια καθώς και την ψυχολογία σας. Οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου μπορούν να κάνουν ξαφνικά νέα ξεκινήματα τόσο στο περιβάλλον τους, όσο σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιο πιεσμένοι και με περισσότερες ευθύνες είναι στα επαγγελματικά τους οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαΐου μεταμορφώνουν ριζικά τη ζωή τους προς όφελός τους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας καθώς και σε σχέσεις η συνεργασίες. Η έκλειψη της Τέταρτης επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις σας κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 26 Μαΐου. Προσοχή σε παρανοήσεις και κακή κρίση είτε στα προσωπικά σας, είτε στα επαγγελματικά θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου, ενώ πιο ερωτικοί είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου. Επιπλέον εύνοια στα επαγγελματικά και γενικότερα στη σταδιοδρομία σας έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22 Μαΐου. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό επάνω στους στόχους τους πορεύονται οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα που οι περισσότεροι από εσάς επιλέγετε να δουλέψετε προπαρασκευαστικά στο παρασκήνιο. Προσοχή για εντάσεις θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουλίου. Η έκλειψη της Τέταρτης επηρεάζει θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας και μικρών κατοικίδιων και αφορά περισσότερο στους γεννημένους γύρω στις 12 Ιουλίου. Καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 10-14 Ιουλίου. Εύνοια επίσης έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22 Ιουνίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου περνούν περίοδο μεγάλων αλλαγών στη σχέση τους.

Λέων

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τους στόχους σας, με φιλίες ή συλλογικούς χώρους. Η έκλειψη της Τετάρτης αφορά σε θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος η παιδιού και επηρεάζει θετικά περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Ιουλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου έχετε να διαχειριστείτε προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά σας έχετε να διαχειριστείτε αυτή την περίοδο οι γεννημένοι γύρω στις 4 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα επαγγελματικά σας και την σταδιοδρομία σας. Η έκλειψη της Τετάρτης επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Αυγούστου σε θέματα οικογενειακά η ακίνητου. Προσοχή στην κρίση τους σε σχέσεις και στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτέμβριου. Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24 Αυγούστου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς και εντάσεις θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Αυγούστου. Τέλος ευκαιρίες στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Σεπτέμβριου.

Ζυγός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση θέματα εξωτερικού, νομικές υποθέσεις και σπουδές. Η έκλειψη της Τετάρτης αφορά σε θέματα κοντινών μετακινήσεων, επικοινωνίας, μεταφορικού μέσου και επιμόρφωσης και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 28 Σεπτέμβριου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13 Οκτωβρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή. Επιπλέον προσεκτικοί με διαπληκτισμούς στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Επιπλέον αρκετές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 11-15 Οκτωβρίου. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου σταθεροποιούν θέματα οικονομικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος.

Σκορπιός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση  κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις καθώς και με την ψυχολογία σας. Η έκλειψη της Τετάρτης επηρεάζει σε θέματα οικονομικών καθώς σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος είναι οι γεννημένοι γύρω στις 24 Οκτωβρίου. Μεγαλύτερη πίεση σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Τέλος αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η έκλειψη της Τετάρτης αφορά περισσότερο νέα ξεκινήματα, τη φυσική σας κατάσταση καθώς και το περιβάλλον σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 27 Νοέμβριου. Προσοχή στην κρίση σας σε θέματα οικογενειακά η ακίνητου καθώς και στις σχέσεις σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκέμβριου, καθώς δεν έχετε και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο. Εύνοια σε οικογενειακά θέματα η ακίνητου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23 Νοεμβρίου. Επιπλέον αρκετά ερωτικοί είναι και οι γεννημένοι γύρω στις 16 Δεκεμβρίου, οι οποίοι μπορούν με ευκολία να επικοινωνήσουν τα συναισθήματα τους αυτή την περίοδο. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 5 Δεκεμβρίου βρίσκουν εποικοδομητικές λύσεις στις σχέσεις τους διαμέσου της επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας καθώς και μικρών κατοικίδιων. Η έκλειψη της Τετάρτης έχει να κάνει περισσότερο με παρασκήνιο και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να προσέχουν και τους διαπληκτισμούς σε σχέσεις η συνεργασίες. Επιπλέον ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 8-12 Ιανουαρίου. Επίσης εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, συγγενών, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Δεκεμβρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου έχουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού. Η έκλειψη της Τετάρτης επηρεάζει περισσότερο σε στόχους, φιλίες και συλλογικούς χώρους και δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους γύρω στις 25 Ιανουαρίου. Περισσότερο ερωτικοί είστε οι γεννημένοι γύρω στις 13 Φεβρουάριου. Μεγαλύτερη πίεση είτε από το περιβάλλον τους, είτε σε σχέσεις ή συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου έχουν ξαφνικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα οικογενειακά, ακινήτου είτε γενικότερα από το παρελθόν.  Η έκλειψη της Τετάρτης επηρεάζει περισσότερο σε θέματα επαγγελματικά η’ σταδιοδρομίας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 23 Φεβρουαρίου.   Προσοχή σε παρανοήσεις με άτομα οικογένειας ή από το περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαρτίου, καθώς δεν έχουν και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 8-12 Μαρτίου. Επιπλέον εύνοια σε νέα ξεκινήματα καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με επωφελή τρόπο αυτή την περίοδο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement