Ζώδια: Η Εβδομάδα με τις αρκετές πιέσεις (28 έως 4 Ιουλίου 2021)

Εβδομάδα με αρκετές πιέσεις και εκρηκτικές ή βίαιες καταστάσεις, στην οποία θα χρειαστούνε υψηλές αντοχές, προβλέπεται να είναι η εβδομάδα που απαρτίζεται από τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και τις πρώτες του Ιουλίου.

Advertisement

Την Τρίτη 29 Ιουνίου έχουμε την όψη μισού τετράγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη, η οποία μας κάνει πιο θετικούς στην έκφραση των συναισθημάτων μας.

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, μια όψη η οποία στην αστρολογία θεωρείται αρκετά δύστροπη, αφού μπλοκάρει την ενέργεια μας, η προσπάθεια μας βρίσκει αντιστάσεις και γενικότερα νιώθουμε αδύναμοι, ενώ χρειαζόμαστε υψηλές αντοχές προκειμένου να ανταπεξέρθουμε στις συγκεκριμένες καταστάσεις.

Advertisement

Την Κυριακή 4 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας διαψεύσεις ή απογοητεύσεις στις ερωτικές υποθέσεις, καθώς και κακή κρίση στα οικονομικά μας. Την ίδια ημέρα έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει επαναστάσεις, ατυχήματα, τραυματισμούς καθώς και ξαφνικά γεγονότα. Οι συγκεκριμένες όψεις επηρεάζουν και το ωροσκόπιο της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα την κυβέρνηση, η οποία θα χρειαστεί να διαχειριστεί πιθανές εκρηκτικές ή βίαιες καταστάσεις.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με οικογενειακά θέματα ή ακινήτου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ υπάρχει έντονη ενασχόληση γενικότερα με θέματα ερωτικά, δημιουργίας, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Ο Ερμής διευκολύνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 7-11 Απριλίου. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15-16 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ριζικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της καριέρας τους.

Ταύρος

Εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις και επικοινωνίες για τους περισσότερους από εσάς. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου δραστηριοποιούνται περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και πιέσεις επάνω σε θέματα οικογενειακών, καριέρας αλλά και σχέσεων θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2-4 Μαΐου. Πιο ευνοημένοι σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου καθώς και επάνω στους στόχους τους είναι οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Απριλίου. Προσοχή επίσης σε ερωτικές απογοητεύσεις από το παρελθόν ή οικονομικές απώλειες από ακίνητο θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Απριλίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου αναδιοργανώνουν τη ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Δίδυμοι

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά σας, ενώ ιδιαίτερα επικοινωνιακοί είστε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 23 Μαΐου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές επάνω στην επικοινωνία αλλά και σε θέματα παρασκηνιακά θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 18-20 Ιουνίου. Πιο ερωτικοί είστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουνίου, ενώ γενικότερα οι γεννημένοι μεταξύ 8-12 Ιουνίου μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Επιπλέον με πιο σταθερό βηματισμό επάνω στην επίτευξη των στόχων σας βαδίζετε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουνίου, ενώ προσοχή σε παρανοήσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου.

Καρκίνος

Δυναμική εβδομάδα με αρκετά νέα ξεκινήματα για τους περισσότερους του ζωδίου. Επιπλέον ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε μεγαλύτερη ενασχόληση με τα οικονομικά σας ή με οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή αυτοανάπτυξης έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 23 Ιουνίου. Τέλος όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-19 Ιουλίου ανασυντάσσετε ριζικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Λέων

Ιδιαίτερα δυναμική εβδομάδα, ιδανική για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Περισσότερο ερωτικοί είσαστε οι γεννημένοι γύρω στις 25 Ιουλίου. Επιπλέον ιδιαίτερα κοινωνικοί είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 10-14 Αυγούστου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5-7 Αυγούστου. Επιπλέον προσοχή σε παρανοήσεις και κακή κρίση επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις, ή και απογοητεύσεις στον έρωτα, θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιουλίου.

Παρθένος

Ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με την επίτευξη των στόχων σας. Επιπλέον επικοινωνίες και ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 10-14 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε απογοητεύσεις από σχέσεις ή συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες είναι οι γεννημένοι γύρω στις 25 Αυγούστου. Τέλος προσοχή σε εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές τόσο σε θέματα παρασκηνίου, όσο και σε θέματα εργασίας ή υγείας καθώς και νομικών υποθέσεων ή εξωτερικού θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 20-22 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα επαγγελματικά σας καθώς και τις φιλίες ή την επίτευξη των στόχων σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 10-14 Οκτωβρίου επικεντρώνουν την επικοινωνία τους σε θέματα εξωτερικού, σπουδών, νομικών υποθέσεων καθώς και συμβολαίων. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό επάνω σε θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού κινούνται οι γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου σταθεροποιώντας κάποιες καταστάσεις στη ζωή τους.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα σπουδών, εξωτερικού, συμβολαίων, ταξιδιών, καθώς και με τα επαγγελματικά σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς και παρανοήσεις επάνω σε επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου. Πιο ευνοημένοι πάνω σε θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου. Τέλος προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις επάνω σε θέματα οικογενειακών, ακινήτου, επαγγελματικών, καθώς και σχέσεων και συνεργασιών θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-6 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, καθώς και με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή αυτοανάπτυξης γενικότερα. Πιο ευνοημένοι σε οικογενειακά θέματα ή  ακινήτου είσαστε οι γεννημένοι γύρω στις 24 Νοεμβρίου. Μεγαλύτερη εστίαση σε επικοινωνίες επάνω σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών έχουν οι γεννημένοι μεταξύ 9-13 Δεκεμβρίου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνιών, μετακινήσεων, εργασίας, υγείας καθώς και συμβολαίων ή εξωτερικού γενικότερα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 19-21 Δεκεμβρίου. Τέλος προσοχή σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τόσο με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, όσο και με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων, επενδύσεων ή γενικότερα με την ψυχολογία σας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων είναι οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Δεκεμβρίου. Επιπλέον πιο ερωτικοί και δημιουργικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Τέλος ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους ή σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία εστιάζετε περισσότερο επάνω σε θέματα εργασίας ή υγείας, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Πιο ερωτικοί και δημιουργικοί στην επικοινωνία σας είσαστε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 6-10 Φεβρουαρίου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές  επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον σας, οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η -3 Φεβρουαρίου. Τέλος προσοχή σε απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 28 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, καθώς και σε θέματα εργασίας ή υγείας. Πιο ευνοημένοι επάνω σε νέα ξεκινήματα, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες είσαστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Φεβρουαρίου. Προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε θέματα εργασίας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαρτίου. Τέλος προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και σε θέματα παρασκήνιου και εργασίας θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-20 Μαρτίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement