Ζώδια & προβλέψεις από 11 έως 17 Ιανουαρίου 2021 από τη Μαρία Κωνσταντίνου

Έντονη, με αρκετή κούραση, εκνευρισμό, συναισθηματικές μεταπτώσεις και εμμονές αλλά και τυχερές αλλαγές προβλέπεται η εβδομάδα από 11 έως 17 Ιανουαρίου.

Advertisement

Στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Δία, φέρνοντας αισιοδοξία στην επικοινωνία μας, ενώ στις 12 του μηνός κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να ακούσουμε αναπάντεχα θετικές ειδήσεις ή να πραγματοποιηθούν κάποιες τυχερές αλλαγές. Από αυτές τις όψεις περισσότερο επηρεάζονται οι:

  • Ταύροι 25-26 Απριλίου, Λέοντες 28-29 Ιουλίου, Σκορπιός 28-29 Οκτωβρίου, Υδροχόοι 25 -26 Ιανουαρίου
  • Δίδυμοι 11-12 Ιουνίου, Παρθένοι 12-13 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 12-13 Δεκεμβρίου & Ιχθύες 10-11 Μαρτίου

Ιδιαίτερα φορτισμένη είναι η νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου, η οποία μας μιλά για συναισθηματικό μετασχηματισμό, ενώ κύριο αίτημά της είναι να αλλάξει και να μεταμορφώσει ριζικά το τοπίο.

Advertisement

Επιπλέον, στις 13 Ιανουαρίου ο Άρης κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και ημιτετραγώνου με τον Ποσειδώνα, μία όψη η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σκληρή και φέρνει εμπόδια, εξασθένηση, απογοήτευση καθώς και καταστάσεις που χρειάζονται υψηλές αντοχές και επηρεάζει ιδιαίτερα τους:

  • Ταύρους 23 Απριλίου, Λέοντες 26 Ιουλίου, Σκορπιούς 26 Οκτωβρίου, Υδροχόους 23 Ιανουαρίου
  • Διδύμους 9 Ιουνίου, Παρθένους 10 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 10 Δεκεμβρίου, Ιχθύς 8 Μαρτίου

Επιπλέον στις 14 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικούς έρωτες ή αναπάντεχα κέρδη στους γεννημένους γύρω στις 26 Απριλίου, 27 Ιουνίου, 29 Αυγούστου, 29 Οκτωβρίου, 28 Δεκεμβρίου & 25 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Μία από τις πιο σημαντικές όψεις είναι το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, το οποίο δίνει ξαφνικές ευκαιρίες, αισιοδοξία και τυχερές ανατροπές στα μέσα του μήνα. Παρόλα αυτά μπορεί να μας κάνει να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις ή αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου θα μπορούσε να δείξει και μια πρόσκαιρα δύστροπη καμπή με μακροπρόθεσμα θετικό αντίκρισμα.

Επιπλέον Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών με τη διέλευση του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο έχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί συστηματικά και δομημένα.

Τέλος, προσοχή πρέπει να δείξουν στην κρίση τους, αφού αυτή την εποχή με την επήρεια του Ποσειδώνα δεν μπορούν να κρίνουν τα πράγματα αντικειμενικά, τα μεταβλητά ζώδια στην 18η μοίρα και η 3η μοίρα των σταθερών και πιο συγκεκριμένα:

  • Δίδυμοι 8 Ιουνίου, Παρθένοι 10 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 9 Δεκεμβρίου & Ιχθύες 8 Μαρτίου
  • Ταύροι 23 Απριλίου, Λέοντες 26 Ιουλίου, Σκορπιοί 26 Οκτωβρίου, Υδροχόοι 23 Ιανουαρίου
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement