Ζώδια & προβλέψεις από 18 έως 24 Ιανουαρίου 2021 από την Μαρία Κωνσταντίνου

Έντονες εκρηκτικές καταστάσεις, επαναστατική διάθεση αλλά και τυχερές αλλαγές προβλέπεται να φέρει η εβδομάδα 18 – 24 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 18/01 έχουμε το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό το οποίο φέρνει τυχερές αλλαγές, αισιοδοξία αλλά και καμιά φορά υπερεκτίμηση της ευκαιρίας. Την Τετάρτη 20/01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο φέρνοντας μία πιο αλτρουιστική διάθεση στην ατμόσφαιρα, ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η εκρηκτική σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα αλλά και επαναστατική τάση για ανεξαρτησία. Το Σάββατο 23/01 πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη με τον Δία φέρνοντας δυναμικά νέα ξεκινήματα, αλλά όμως και ανταρσία μαζί με ανυπακοή. Επιπλέον την ίδια ημέρα πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ευνοώντας τόσο τους ρομαντικούς έρωτες, όσο και την ανιδιοτελή προσφορά. Τέλος την Κυριακή 24/01 έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνου και ταυτόχρονα το ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας εξασθένηση, ταλαιπωρία και σύγχυση σε κάποιες καταστάσεις.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Μεγάλη ενασχόληση με τους στόχους μέσα σε κοινούς συλλογικούς χώρους φέρνει αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα στους γεννημένους το  1ο δεκαήμερο. Επιπλέον, αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά φαίνεται να είναι σημαντικά καθώς και η εικόνα προς τα έξω, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε με τα οικονομικά σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ξαφνικά έκτακτα έξοδα.

Ταύρος

Advertisement

Αλλαγές στο περιβάλλον τους, έντονη δραστηριότητα αλλά και εύνοια στα επαγγελματικά χωρίς να λείπουν οι εντάσεις θα έχουν οι γεννημένοι 26 με 28 Απριλίου. Μεγαλύτερες ευθύνες αλλά και σύγχυση θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24 Απριλίου, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου ευνοείται περισσότερο στα ερωτικά του και σε κοινωνικές επαφές, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 9 Μαΐου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ρομαντικό έρωτα.

Δίδυμοι

Εύνοια σε ανώτερες σπουδές, μετακινήσεις, συμβόλαια, επιμορφώσεις και επεκτατικά σχέδια έχουν οι γεννημένοι 27 με 30 Μαΐου. Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου δημιουργεί κάποιες φορές ψυχολογική ένταση ή και παρασκήνιο ιδιαίτερα στους γεννημένους 12 με 14 Ιουνίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τα οικονομικά σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι 9-10 Ιουνίου στα επαγγελματικά τους, αφού φαίνεται ότι αυτή την περίοδο θα υπάρξει σύγχυση ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος

Ευνοημένοι σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι οι Καρκίνοι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου σας κάνει πιο μαχητικούς επάνω σε στόχους σας και συλλογικούς χώρους. Ο Δίας,  ο Κρόνος και Ερμής από τον Υδροχόο ευνοούν τα οικονομικά σας, εφόσον φερθείτε με σύνεση, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Λέων

Eύνοια σε θέματα ερωτικών, σχέσεων και συνεργασιών έχουν οι Λέοντες ιδιαίτερα των πρώτων ημερών χωρίς να λείπουν οι εντάσεις, ενώ  ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου φέρνει αλλαγές και μαχητικότητα επάνω σε επαγγελματικά θέματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 29-31 Ιουλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 27 Ιουλίου θα έχουν κάποια σύγχυση με οικονομικά που πιθανόν να προέρχονται από τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Η Αφροδίτη από τον χώρο του Αιγόκερω σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο στην καθημερινότητα και σε πρακτικά θέματα αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε ερωτικά καθώς και σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος  είναι οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον Ταύρο τους δίνει ιδιαίτερη κινητικότητα και μαχητικότητα σε θέματα επιμόρφωσης, ανώτερης εκπαίδευσης, εξωτερικού καθώς και συμβολαίων και ιδιαίτερα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ ο Δίας και ο Κρόνος δίνουν εύνοια στην εργασία αλλά και με πολλές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 14 με 16 Σεπτεμβρίου. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Σεπτεμβρίου επάνω σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών αλλά και εργασίας ή καθημερινότητας, καθώς φαίνεται ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μία σύγχυση επάνω στους συγκεκριμένους τομείς.

Ζυγός

Πολύ καλή περίοδος για τα ερωτικά σας και για ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα για  αυτούς που έχουν γεννηθεί 29 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς η παρουσία του Άρη και του Ουρανού δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει απρόοπτα έξοδα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Εύνοια σε οικογενειακά θέματα ή ακινήτου  και ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών μέσα από ένταση και μαχητικότητα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 29 με 31 Οκτωβρίου φέρνει αυτή η εβδομάδα. Οι γεννημένοι γύρω στις 27 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέξουν κάποια σύγχυση μέσα στην οικογένεια. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 11 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ρομαντικό έρωτα.

Τοξότης

Ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες επάνω σε θέματα επικοινωνιών, μετακινήσεων ή επιμόρφωσης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.  Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου δημιουργεί κάποιες φορές απρόοπτες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 13 με 15 Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη από τον χώρο του Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τα οικονομικά σας. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας είναι ο Ιανουάριος για τους Αιγόκερους και περισσότερο σε αυτούς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο,  ενώ φαίνεται ότι θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με την εξωτερική τους εμφάνιση και τα ερωτικά τους.  Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικά ειδύλλια στο προσκήνιο ιδιαίτερα στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.  Ο Δίας, Κρόνος και Ερμής από τον Υδροχόο ευνοούν τα οικονομικά σας εφόσον υπάρχει σύνεση.

Υδροχόος

Εύνοια στο περιβάλλον τους ,σε νέα ξεκινήματα αλλά και στις σχέσεις τους έχουν οι Υδροχόοι, ενώ  ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου φέρνει εκρηκτικές αλλαγές και κινητικότητα επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 26-28 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 24 Ιανουαρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα προς το τέλος της εβδομάδας.

Ιχθύες

Ιδιαίτερη κοινωνικότητα έχουν οι Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου σε φιλικούς χώρους με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ενώ ο Άρης από τον Ταύρο σας δίνει ιδιαίτερη κινητικότητα και μαχητικότητα σε θέματα επιμόρφωσης, μετακινήσεων και επικοινωνίας, την οποία θα πρέπει να προσέχετε αυτή την περίοδο, ώστε να μην είστε εριστικοί, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 12 με 14 Μαρτίου. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν στο τέλος της εβδομάδας οι γεννημένοι στις 10 Μαρτίου, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποια σύγχυση στο περιβάλλον τους,

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement