Αστρολογικά για τον μήνα Ιανουάριο του 2021

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο του 2021 από την Μαρία Ντενίζ Διαμαντή.

Advertisement

Με τις ευχές μου για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Υγεία, Αγάπη, Ευλογία και Αφθονία σε όλες κι όλους, σήμερα θα δώσω κάποιες γενικές αστρολογικές πληροφορίες για τον Ιανουάριο 2021.

έως και τις 8/1/2021 ηθική, συναισθηματική, αλλά και υλική ικανοποίηση επιφυλάσσει η Αφροδίτη στο γ’ δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς.

Advertisement

Από τις 9/1 έως και τις 31/1/2021 η εύνοια της ευεργέτιδας Αφροδίτης αγκαλιάζει τα ζώδια της γης

Όσον αφορά στο εμπόριο, στην επικοινωνία, στη διαπραγμάτευση, αλλά και σε θέματα μετακινήσεων / επιμόρφωσης / σχετικά με το μεταφορικό μέσον ή με έγγραφα και συμφωνίες έχουμε έναν Ερμή ο οποίος δείχνει πιο φιλικός στο γ΄ δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού έως τις 8/1. Στη συνέχεια τη σκυτάλη λαμβάνουν τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα που θα κινηθούν πιο άνετα στα εν λόγω ζητήματα. Θυμηθείτε βεβαίως ότι ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος από τις 29/1/2021, συνεπώς αξίζει να “κλείσετε” με σημαντικές αποφάσεις / αγορές / υπογραφές έως τις 28/1/2021.

Advertisement

Ο Άρης παραμένει στις τελευταίες μοίρες του Κριού έως τις 7/1/2021. Αυτό σημαίνει πως αποφασιστικοί, δραστήριοι, ετοιμοπόλεμοι, αλλά και εύστοχοι κατά την πρώτη εβδομάδα του έτους παραμένουν κυρίως οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες του γ’ δεκαημέρου. Από τις 7/1 έως το τέλος του μήνα ο Άρης από τον Ταύρο δίνει τα φόντα της μαχητικότητας, της υγιούς κατακτητικής διάθεσης και της ευστοχίας κυρίως στους Παρθένους και στους Αιγόκερους με γέννηση έως και τις 4/9 και έως και τις 2/1, αντίστοιχα. Για τους Ταύρους που γεννήθηκαν μέχρι και τις 2/5 μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχει ιδιαίτερη υπερένταση, η οποία σε άλλους μπορεί να βγάλει σε θετικά μονοπάτια ενάρξεων, ενώ σε κάποιους άλλους ενδεχομένως θα οδηγήσει σε προβλήματα, αντιπαραθέσεις ή / και ρήξεις.

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου προτείνω στους παρορμητικούς του γ’ δεκαημέρου (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να προσέξουν λίγο παραπάνω όσον αφορά στη νευρικότητα, στις αντιδράσεις και στις τάσεις ξεκαθαρισμάτων, για να μην έχουν ζημίες.

Δίας και Κρόνος προχωρούν στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Γεγονός είναι ότι μια ομπρέλα προστασίας, κάλυψης, αλλά και ιδιαίτερης τύχης για κάποιους/ες υπάρχει κι αυτό αφορά κυρίως τους Διδύμους, τους Ζυγούς, αλλά και κάποιους Λέοντες και κάποιους Υδροχόους του α’ δεκαημέρου των συγκεκριμένων ζωδίων.

Ποιοι αξίζει να προσέχουν περισσότερο για κάποια ενδεχόμενα προβλήματα ή για ξαφνικές ανατροπές μέσα στον Ιανουάριο του 2021; θα αναφερθώ στους γεννημένους στις παρακάτω ημερομηνίες: 26/4, 29/7, 29/10, 26/1, 11/6, 13/9, 13/12, 11/3, 14/4, 14/1, 16/7, 17/10, 30/5, 1/9, 1/12, 28/2, 23/4, 31/1, 26/7, 26/10.

Αυτονόητο και θα το τονίζω παντού και πάντα: δεν πιστεύω ούτε προωθώ τις γενικές προβλέψεις ζωδίων από την ιδιότητά μου ως ερευνήτριας στο χώρο της αστρολογίας. Η εμπειρία μου, αλλά και η συνεχής έρευνα επιβεβαιώνει ότι η αστρολογία μπορεί να είναι χρήσιμο εργαλείο, κυρίως εφόσον εξετάζεται σωστά και μεθοδικά το προσωπικό ωροσκόπιο εκάστου κι όχι όταν επιφανειακά υπάρχει μια γενική “άποψη” για το…ζώδιο.

Και πάλι θερμές ευχές σε όλες κι όλους, φίλες κ φίλοι! Μια χρονιά με γλυκές εξελίξεις ας είναι μπροστά! MD

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement