Αστρολογικές προβλέψεις: Έρωτας, τέχνη και δυναμισμός για την εβδομάδα 15-21 Μαρτίου

Εβδομάδα με έντονη κινητικότητα, καθώς έχουμε αρκετές μετακινήσεις πλανητών σε άλλα ζώδια, οι οποίες σηματοδοτούν και την αλλαγή του μέχρι τώρα σκηνικού. Την Τρίτη 16/03 ο Ερμής αφήνει τον αποστασιοποιημένο και επιστημονικό χώρο του Υδροχόου, θέση που πολλοί υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε έξαρση, για να περάσει στον πιο συγκεχυμένο και χαοτικό χώρο των Ιχθύων, ένα περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται σε αδυναμία, αφού ένας ορθολογιστής πλανήτης όπως είναι ο Ερμής δεν μπορεί να λειτουργήσει εύκολα σε ένα διαισθητικό χώρο όπως είναι ο Ιχθύς. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα θετικά του πλανήτη, όπως είναι η ευγένεια, η ενσυναίσθηση, η φαντασία και η καλλιτεχνία. Την ίδια ημέρα, έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, το οποίο δίνει ευκαιρίες για πρόοδο, εξέλιξη, και εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών μας,  εφόσον δεν υπάρχει έπαρση και κατάχρηση εξουσίας. Την Πέμπτη 18/03 έχουμε το ερωτικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει μεγάλους κεραυνοβόλους έρωτες, καθώς και ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη. Το Σάββατο 20/03 έχουμε το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί και την εαρινή ισημερία. Ο Ήλιος στον ορμητικό Κριό βρίσκεται σε έξαρση και μπορεί να βγάλει όλη τη δυναμικότητα, τον αυθορμητισμό, την παρόρμηση, το θάρρος αλλά και την βιασύνη του ζωδίου. Τέλος την Κυριακή 21/03 έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης από το ανιδιοτελές και συμπαντικό ζώδιο των Ιχθύων στο πιο εγωιστικό και εγωκεντρικό περιβάλλον του Κριού, όπου θα βρίσκεται σε αδυναμία, αφού η πιο ορμητική φύση του Άρη που είναι ο κυβερνήτης του Κριού δεν ταιριάζει στην ευγενική και εκλεπτυσμένη φύση της Αφροδίτης.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Προπαρασκευαστική εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς με περισσότερη δράση το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα για τις τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Περισσότερη εύνοια στους στόχους σας ή από το φιλικό σας περιβάλλον έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 9-11 Απριλίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Μαρτίου βιώνετε μία θετική σταθεροποιητική εξέλιξη στη ζωή σας, η οποία όμως συνεπάγεται και ευθύνες. Αρκετές μετακινήσεις και δραστηριότητα με επιμόρφωση, συμβόλαια ή επικοινωνία έχουν οι γεννημένοι 27-31 Μαρτίου. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαρτίου.  Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας ή στην κοινωνική σας εικόνα.

Ταύρος

Advertisement

Το πέρασμα του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τους στόχους σας, καθώς και την επικοινωνία και τις συναναστροφές με φίλους ειδικά τους γεννημένους το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου θα έχουν ευκαιρίες να εκπληρώσουν τους στόχους και είναι πολύ πιθανό να ζήσουν έναν δυνατό έρωτα.  Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να  δημιουργήσει έκτακτα έξοδα, ειδικά στους γεννημένους 26-30 Απριλίου. Ευνοημένοι στα επαγγελματικά τους είναι οι γεννημένοι γύρω στις 10-11 Μαΐου, οι οποίοι μπορεί να έχουν ευκαιρίες προαγωγής στη σταδιοδρομία τους. Τέλος πιο πιεσμένοι από το περιβάλλον τους και στα επαγγελματικά τους είναι οι γεννημένοι μεταξύ 28-30 Απριλίου.

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχουν ως βασική ενασχόληση τα επαγγελματικά τους αυτή την εβδομάδα, ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσαν να έχουν και κάποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Άρης στους Διδύμους σας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεται για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 27-31 Μαΐου. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 10-12 Ιουνίου, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν καλές ειδήσεις, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 31 Μαΐου φαίνεται να ενεργούν πιο σταθεροποιητικά, έχοντας υποχρεώσεις, αλλά και δομή τάξη και σύστημα στην εκπλήρωση τους. Προσοχή στα επαγγελματικά τους χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Ιουνίου, αφού φαίνεται ότι αυτή την περίοδο δεν έχουν σωστή κρίση.

Καρκίνος

Περίοδος ενασχόλησης με επιμόρφωση, νομικές υποθέσεις καθώς και με θέματα αυτοανάπτυξης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να σας δημιουργεί περισσότερο άγχος. Οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Ιουλίου θα έχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και είναι πολύ πιθανό να ζήσουν έναν δυνατό έρωτα. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1-2 Ιουλίου θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα.  

Λέων

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου θα έχετε μεγαλύτερη κινητικότητα και ερωτισμό. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο κοινωνικούς καθώς και πιο διεκδικητικούς ως προς τους στόχους σας. Ευνοημένοι σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι οι γεννημένοι 12-14 Αυγούστου, ενώ αντίστοιχα οι γεννημένοι γύρω στις 2 Αυγούστου έχετε  προκλήσεις να διαχειριστείτε στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιουλίου έχετε να διαχειριστείτε αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Παρθένος

Ενασχόληση με σχέσεις και συνεργασίες θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να έχουν νέα στο συγκεκριμένο τομέα. Οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου πιθανό να ζήσουν έναν δυνατό έρωτα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν και μια συμφέρουσα οικονομικά συνεργασία στο ελεύθερο επάγγελμα. Ο Άρης στο χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο μαχητικούς στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους 29 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Σεπτεμβρίου, αφού αυτή την περίοδο δεν έχουν καλή κρίση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ζυγός

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με την εργασία και την υγεία σας, ενώ το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να δώσετε προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών του ζωδίου. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κινητικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους 29 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου. Προσοχή για ξαφνικά έξοδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Οκτωβρίου στα ερωτικά τους ή στο ελεύθερο επάγγελμα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 3 Οκτωβρίου σταθεροποιούν κάποιες καταστάσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Σκορπιός

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με τα ερωτικά σας, το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι γύρω στις 18 Νοεμβρίου θα μπορούσατε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα. Ο Άρης στους Διδύμους σας δημιουργεί απρόοπτα έξοδα. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 2-3 Νοεμβρίου  μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα ή με το ακίνητο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ από το Σαββατοκύριακο μπαίνετε σε πιο ερωτική διάθεση, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά τους γεννημένους στις 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου. ‘Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 11-13 Δεκεμβρίου, αφού η συγκριμένη περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1η και 2 Δεκεμβρίου έχουν κάποιες σταθεροποιητικές καταστάσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος προσοχή στην κρίση τους επάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με επικοινωνία, συμβόλαια, μικρές μετακινήσεις, συγγενείς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο, ενώ από το Σαββατοκύριακο οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα καταπιαστείτε με οικογενειακά θέματα. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει περισσότερο μαχητικούς σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου θα μπορούσατε να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα μέσα από το περιβάλλον σας ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε προσωπικούς στόχους σας.  Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 10-11 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 31 Δεκεμβρίου με 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να επιδείξουν εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα.

Υδροχόος

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου θα είναι πιο επικοινωνιακοί και κινητικοί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο διεκδικητικούς στα ερωτικά σας ή στο ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα τους γεννημένους 26 με 30 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 8-10 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Ιανουαρίου έχουν μεγαλύτερη πίεση στο περιβάλλον τους και στα οικογενειακά τους. Τέλος αλλαγές επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 28 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με νέα ξεκινήματα, προσωπική ανανέωση καθώς και τα ερωτικά σας , ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Μαρτίου δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα μέσα από φιλικό περιβάλλον, ή να εκπληρώσετε κάποιους στόχους σας.  Τέλος, Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο την ενέργεια σας σε θέματα οικογενειακά, ακινήτου, καθώς και σε εκκρεμότητες από παρελθόν, ιδιαίτερα τους γεννημένους 25-28 Φεβρουαρίου. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement