Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από 25 έως 31 Ιανουαρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα, Δευτέρα 25 έως την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2020.

Advertisement

Ένταση, ερωτισμό, πάθος αλλά και αισιόδοξη διάθεση δίνει η εβδομάδα 25-31 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Ιανουαρίου πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, το οποίο μπορεί να φέρει εντάσεις, αλλαγές , εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και ξαφνικές αναποδιές. Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και την σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, φέρνοντας μία αισιόδοξη διάθεση σχετικά με την δημιουργία, τέχνη, τα παιδιά, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις και το ελεύθερο επάγγελμα. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη πανσέληνος χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση της, καθώς θα μπορούσε να ενέχει κάποιες δυσκολίες, βιασύνη ή ανατροπές. Παράλληλα την ίδια ημέρα έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η οποία φέρνει ερωτισμό, πάθος, κεραυνοβόλους έρωτες, μεγάλα οικονομικά κέρδη αλλά και απώλειες. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο η οποία θα κρατήσει για περίπου 3 εβδομάδες, φέρνοντας καθυστερήσεις ή παρανοήσεις στην επικοινωνία. Επιπλέον την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Άρη φέρνοντας εντάσεις, βιασύνη, εκνευρισμό αλλά και ανησυχία. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Οι πιο ευνοημένοι Κριοί της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι γύρω 28-30 Μαρτίου, οι οποίοι θα βρουν βοήθεια στην εκπλήρωση κάποιων στόχων τους. Η πανσέληνος θα μπορούσε να έχει να κάνει με τύχη στα ερωτικά σας, το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Το ίδιο δεκαήμερο πρέπει να δείξει προσοχή στα οικονομικά του, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο δίνουν σημασία στα επαγγελματικά και στην εικόνα τους προς τα έξω, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου δεν αποκλείεται να έχουν κάποια προβολή και επιτυχία στα επαγγελματικά τους.

Ταύρος

Advertisement

Εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-27 Απριλίου. Η πανσέληνος φέρνει ένταση αλλά και τύχη σε οικογενειακά, ακίνητο καριέρα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Απριλίου. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχει περισσότερες κοινωνικές επαφές, ενώ οι γεννημένοι γύρω 15-16 Μαΐου έχουν εύνοια τόσο στα ερωτικά τους, όσο και σε θέματα επιμόρφωσης και προσωπικής ανάπτυξης, μετακινήσεων, συμβολαίων.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα ευνοημένοι στους ως προς την επίτευξη των στόχων τους είναι οι γεννημένοι 29-31 Μαΐου. Ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου δημιουργεί κάποιες φορές ψυχολογική ένταση ή και παρασκήνιο ιδιαίτερα στους γεννημένους 12 με 13 Ιουνίου. Η πανσέληνος έχει να κάνεις με τις μετακινήσεις σας, την επιμόρφωση, την επικοινωνία σας, όπου χρειάζεται να είστε προσεχτικοί χωρίς παρορμητισμούς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουνίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 28 έχει να κάνει με τα οικονομικά σας στα οποία θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή για παρορμητικά έξοδα, ιδιαίτερα σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μοιραίους έρωτες ιδιαίτερα σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου. Ο Άρης και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου σας κάνει πιο μαχητικούς επάνω σε στόχους σας και συλλογικούς χώρους.

Λέων

Η πανσέληνος στις 28 έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου. Επιπλέον εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές και μαχητικότητα επάνω σε επαγγελματικά θέματα θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 με 30 Ιουλίου. Η Αφροδίτη από τον χώρο του Αιγόκερω σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο στην καθημερινότητα, ειδικά τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα υγείας – εργασίας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Περισσότερο ευνοημένοι σε ερωτικά καθώς και σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος είναι οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου και ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Σεπτέμβριου σε θέματα σχέσεων, καθώς φαίνεται ότι αυτή την περίοδο δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση.

Ζυγός

Ιδιαίτερα ευνοημένοι στους στόχους σας, ερωτικά αλλά και σε ελεύθερο επάγγελμα είναι οι γεννημένοι 1-3 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο. Η πανσέληνος έχει να κάνει με τους στόχους σας, φιλίες ή και συλλογικούς χώρους και ευνοεί περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς η παρουσία του Άρη και του Ουρανού δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει απρόοπτα έξοδα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, ειδικά εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας στα οποία θα μπορούσατε να έχετε θετικές εξελίξεις, παρόλα αυτά απαιτείται προσοχή ιδιαίτερα σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου. Επιπλέον εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές επάνω σε οικογενειακά και θέματα σχέσεων θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανό να έχουν ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης

Ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες επάνω σε θέματα επικοινωνιών, μετακινήσεων ή επιμόρφωσης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου. Επιπλέον η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα επικοινωνίας -μετακινήσεων και ανώτερης εκπαίδευσης και θα μπορούσε να δώσει θετικές εξελίξεις στους γεννημένους γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη από τον χώρο του Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών και θα μπορούσε να δώσει τυχερά κέρδη, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 30 με 31 Δεκεμβρίου, εφόσον τα διαχειριστείτε με σύνεση. Ο Άρης και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικά ειδύλλια στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας κάνει πιο ερωτικούς, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον άξονα των σχέσεων σας και θα μπορούσε να φέρει τύχη στο συγκεκριμένο τομέα, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 29 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν τώρα να κάνουν πρόοδο στην επίτευξη των στόχων τους. Επιπλέον εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές και μαχητικότητα επάνω σε οικογενειακά θέματα θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26 με 27 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Η πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου αφορά σε εργασιακά θέματα, στην καθημερινότητα ή σε θέματα υγείας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι στις 10 Μαρτίου, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποια σύγχυση στο περιβάλλον ή στις σχέσεις τους. Ιδιαίτερη κοινωνικότητα έχουν οι Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15 Μαρτίου δεν αποκλείεται να έχουν ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement