Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Τετάρτη 27/7

Διαβάστε τις σύντομες αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27/7 από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Μια θετική ημέρα, όχι τόσο για επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα καθημερινότητας, αλλά κυρίως γιατί προχωρούν τα θέματα με τους οικείους σας.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας «συμμαχούν» και σας βοηθούν να προωθήσετε σχέδια, συναντήσεις, συμφωνίες και επαφές!

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικονομικό θέμα σήμερα βρίσκει μια πολύ συμφέρουσα οδό, προτιμήστε λοιπόν την σημερινή ημέρα για να δράσετε, καθώς αύριο ίσως υπάρξουν εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις, με την βοήθεια μάλιστα του ονειρικού Ποσειδώνα, σίγουρα μπορείτε να δείτε τις υποθέσεις σας να προχωρούν, ακόμα και στα δύσκολα.

ΛΕΩΝ

Αν χρειάζεστε βοήθεια για κάποιο σχέδιό σας, τότε είναι η κατάλληλη ημέρα για να εμπιστευτείτε ένα δικό σας πρόσωπο και να ζητήσετε την στήριξή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι είναι ο άσσος στο μανίκι σας σήμερα, ενώ μέσα από τους άλλους -ή μέσα από την ομαδική δουλειά γενικότερα- καταφέρνετε περισσότερα!

ΖΥΓΟΣ

Οι οιωνοί στον τομέα της καριέρας σας σήμερα είναι με το μέρος σας, ενώ βγάζετε προς τα έξω μια δυναμική εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελάτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας στηρίζουν, ενώ βάζετε σήμερα πλώρη και για μεγάλα εγχειρήματα. Να θυμάστε όμως, σπεύδε βραδέως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από χθες κάτι έχετε κατά νου που αν δεν μπόρεσε να προχωρήσει, σήμερα θα έχει δυνατότητες να προχωρήσει σημαντικά. Τα οικονομικά ευνοούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακούστε όσα οι άλλοι έχουν να σας πουν, μπορείτε να βγείτε ωφελημένοι, ενώ γενικότερα είναι μια πολύ βοηθητική ημέρα για τα θέλω σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να καταφέρετε πολλά στον τομέα της δουλειάς σήμερα, ενώ αν είχε υπάρξει κάποιο θέμα υγείας, από σήμερα βλέπετε σημαντική βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα μια πολύ βοηθητική ημέρα που μπορείτε να πετύχετε πολλά, ενώ αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, μπορείτε να ξεσκάσετε λιγάκι!

Πηγή: Λίτσα Πατέρα / Instagram

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement