Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 με 14 Φεβρουαρίου 2021

Εβδομάδα με έντονο συνωστισμό πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, όπως τη συλλογικότητα και τον ανθρωπισμό, προβλέπεται να είναι η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Advertisement

Τη Δευτέρα υπάρχει εύνοια όσον αφορά στην επεξεργασία της πληροφορίας και στην επικοινωνία , καθώς και σε οτιδήποτε απαιτεί νοητική δημιουργία. Μεγαλύτερο εκνευρισμό, λογομαχίες και απροσεξίες έχουμε την Τετάρτη. Την Πέμπτη έχουμε την νέα Σελήνη στον Υδροχόο που τονίζει ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα για το συλλογικό καλό, ενώ παράλληλα η ίδια νέα σελήνη ενέχει μία δόση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Την ίδια ημέρα έχουμε πιθανά ερωτικά ειδύλλια αλλά και οικονομικές επιτυχίες. Το Σάββατο ευνοούνται η έκφραση συναισθημάτων, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν.  Την Κυριακή φαίνεται να υπάρχει έμπνευση αλλά και βοήθεια την κατάλληλη στιγμή . Επιπλέον την ίδια ημέρα τονίζεται η εύνοια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, καθώς και σωστή κρίση.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα με έντονη κοινωνικότητα και εύνοια σε φιλίες και συλλογικούς χώρους είναι η συγκεκριμένη. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στην 1η Απριλίου, οι οποίοι μπορεί να έχουν ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από συλλογικούς χώρους ή κάποιο κέρδος. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 7 Απριλίου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, κάνει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να επαναπροσδιορίζετε κάποιους στόχους ή φιλίες και φέρνει επιστροφές από το παρελθόν.

Advertisement

Ταύρος

Εβδομάδα με πολύ μεγάλη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν κάποια επαγγελματική επιτυχία, είτε κάποιο ερωτικό ειδύλλιο από τον χώρο εργασίας, καθώς και κάποιο οικονομικό όφελος. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε επαγγελματικά θέματα, ειδικά στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και ιδιαίτερα γύρω στις 27 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερη ενασχόληση έχετε αυτή την εβδομάδα με θέματα που σχετίζονται με την ανώτερη μόρφωση, τα ταξίδια, συμβόλαια ή ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουνίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν τύχη στα ερωτικά και οικονομικά τους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ματαιώσεις και ζητήματα από το παρελθόν, ιδιαίτερα στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εύνοια και ευκαιρίες επάνω σε κοινά οικονομικά έχετε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσετε τα θέματα του συγκεκριμένου τομέα, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Λέων

Εύνοια στις σχέσεις και στα ερωτικά τους έχουν οι γεννημένοι κοντά στις 4 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 7 Αυγούστου δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες επιστροφές από το παρελθόν.  Η νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω  στις 15 Αυγούστου σε σχέσεις και συνεργασίες.  Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουλίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Παρθένος

Ενασχόληση με θέματα της εργασίας και της καθημερινότητας  έχετε αυτή την εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής σε αυτόν τον τομέα σας επιτρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω 12 Σεπτέμβριου σε θέματα σχέσεων, καθώς φαίνεται ότι αυτή την περίοδο δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση.

Ζυγός

Εξαιρετική περίοδος για ερωτικά, παιδί, καθώς κα για χρήματα από ελεύθερο επάγγελμα είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στους στόχους σας, ερωτικά αλλά και σε ελεύθερο επάγγελμα είναι οι γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 29 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Εύνοια σε οικογενειακά θέματα καθώς και σε θέματα ακινήτου φέρνει η συγκεκριμένη εβδομάδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 4 Νοεμβρίου, ενώ η πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο  τους γεννημένους γύρω στις 15 Νοεμβρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 30Οκτωβρίου θα μπορούσαν να έχουν οικογενειακές ρήξεις, αλλά και αντιθέσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Τοξότης

Πολύ καλή εβδομάδα για οποιαδήποτε μετακίνηση ή επιμόρφωση είναι η συγκεκριμένη. Ιδιαίτερη εύνοια και ευκαιρίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου.

Αιγόκερως

Πολύ καλή εβδομάδα για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικά ειδύλλια στο προσκήνιο καθώς και επικοινωνίες και βοήθεια με τα κατάλληλα άτομα τη στιγμή που θα είναι απαραίτητο.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα ευνοημένοι κυρίως είτε στα ερωτικά τους, είτε στα οικονομικά τους είναι οι γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου. Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 12 Φεβρουαρίου. Επιπλέον εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές και μαχητικότητα επάνω σε οικογενειακά θέματα θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Ιανουαρίου.

 Ιχθύες

Εύνοια στην επικοινωνία έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 10 Μαρτίου, οι οποίοι έχετε βοήθεια τη στιγμή που την χρειάζεστε. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή και παρασκηνιακά θέματα, ενώ χρειάζεστε περισσότερο να είστε μόνοι σας αυτοί την περίοδο, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement