Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 με 14 Μαρτίου 2020

Ιδιαίτερο ερωτισμό, ρομαντισμό αλλά και ανιδιοτελές ενδιαφέρον προβλέπεται να έχει η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου. Την Πέμπτη οι πλανητικές όψεις θυμίζουν ανιδιοτέλεια, ευαισθησία, φαντασία, ρομαντισμό, εσωτερικές εμπειρίες στην θετική της έκβαση, αλλά και φτωχή κρίση, εξαπάτηση, σωματική αδυναμία, θεωρητικά σχέδια χωρίς υλοποίηση καθώς και εξάρτηση από ουσίες  στην αρνητική της πλευρά. Το Σάββατο πραγματοποιείται μια ερωτική νέα Σελήνη που δείχνει ρομαντικούς έρωτες, ανιδιοτέλεια, αγάπη, αλλά και ιδιαίτερη έμπνευση στον καλλιτεχνικό χώρο. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή ως προς την εξιδανίκευση και την εξαπάτηση. Την Κυριακή κυριαρχούν η ερωτική φαντασία, οι ρομαντικοί έρωτες, αλλά και ψευδαίσθηση και εξαπάτηση στην αρνητική της μορφή. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα με θετικές εξελίξεις και ειδήσεις για τους στόχους σας μέσα σε συλλογικούς χώρους, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 8 με 9 Απριλίου. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες έχει να κάνει περισσότερο με κλείσιμο κάποιου κύκλου και προετοιμασία για ένα καινούριο ξεκίνημα. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.  Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο δυναμική την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας, ειδικά στους γεννημένους στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.  Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Advertisement

Ταύρος

Οι γεννημένοι 26-28 Απριλίου θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί με την νέα Σελήνη, καθώς μπορεί να απογοητευτούν από κάποιες φιλίες ή να εξιδανικεύσουν έναν έρωτα από φιλικό περιβάλλον, είτε ακόμα και να απογοητευτούν από τους στόχους τους. Πιο ευνοημένοι με την νέα Σελήνη είναι οι γεννημένοι 11-14 Μαΐου, για τους οποίους ένας ρομαντικός έρωτας θα μπορούσε να γεννηθεί.  Τους γεννημένους γύρω στις 29-30 Απριλίου, ο Κρόνος συνεχίζει να τους πιέζει στα επαγγελματικά τους. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 9-10 Μαΐου, οι οποίοι είναι πιθανό να έχουν και θετικές ειδήσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να  δημιουργήσει έκτακτα έξοδα, ειδικά στους γεννημένους στα μέσα του πρώτου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου έχετε ριζικές επωφελείς αλλαγές στη ζωή σας.

Advertisement

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι 11-14 Ιουνίου θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί με την νέα Σελήνη, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια σύγχυση, απογοήτευση ή και εξαπάτηση στα επαγγελματικά τους. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 9-10 Ιουνίου, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν καλές ειδήσεις, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Μαΐου φαίνεται να ενεργούν πιο σταθεροποιητικά, έχοντας υποχρεώσεις, αλλά και δομή τάξη και σύστημα στην εκπλήρωση τους. Ο Άρης στους Διδύμους σας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεται για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη σας δίνει ευκαιρίες σε θέματα ανάπτυξης,  επιμόρφωσης, μετακινήσεων , συμβολαίων αλλά και στα ερωτικά σας και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους 13-16 Ιουλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 10-11 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να σας δημιουργεί περισσότερο άγχος. Οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Ιουλίου έχουν ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Οι γεννημένοι γύρω στις 29-31 Ιουλίου θα πρέπει να είναι προσεχτικοί με τη νέα Σελήνη, καθώς θα μπορούσαν να έχουν λάθος κρίση ως προς την διαχείριση των κοινών οικονομικών. Επιπλέον οι γεννημένοι 31 Ιουλίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στα επαγγελματικά τους, ενώ οι γεννημένοι 1η και 2 Αυγούστου έχουν πιο απαιτητικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 11-12 Αυγούστου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο κοινωνικούς καθώς και πιο διεκδικητικούς ως προς τους στόχους σας.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα στους γεννημένους 13 με 16 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς τις εξιδανικεύσεις προκειμένου να μην απογοητευτούν.  Ο Άρης στο χώρο των Διδύμων σας κάνει πιο μαχητικούς στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους στα μέσα του πρώτου δεκαήμερου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου έχουν μεγάλες και εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή τους.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη αφορά περισσότερο στα θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας όπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις.  Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κινητικούς. Προσοχή για ξαφνικά έξοδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Οκτωβρίου στα ερωτικά τους ή στο ελεύθερο επάγγελμα, ενώ οι γεννημένοι 2-3 Οκτωβρίου σταθεροποιούν κάποιες καταστάσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου  έχετε ριζικές αλλαγές στα οικογενειακά σας ή σε θέματα που σχετίζονται με ακίνητα.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη είναι πολύ θετική για τα ερωτικά σας, το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους  13-16 Νοεμβρίου, ενώ πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι Σκορπιοί  29 Οκτωβρίου. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 10-11 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Άρης στους Διδύμους σας δημιουργεί απρόοπτα έξοδα. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη έχει να κάνει με ακίνητο, οικογένεια καθώς και σχέσεις από το παρελθόν και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 12-15 Δεκεμβρίου οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί ως προς τις εξιδανικεύσεις και τις εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες ειδικά τους γεννημένους στα μέσα  του πρώτου δεκαήμερου. ‘Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 10-11 Δεκεμβρίου, αφού η συγκριμένη περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη έχει να κάνει με επικοινωνία, συμβόλαια, μικρές μετακινήσεις, συγγενείς και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους 11-14 Ιανουαρίου. Το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει περισσότερο μαχητικούς σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου έχετε ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη αφορά περισσότερο στα οικονομικά σας και θέλει προσοχή στη διαχείριση στους, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 26-28 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 7-8 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι γύρω στις 28-30 Ιανουαρίου έχουν μεγαλύτερη πίεση στο περιβάλλον τους και στα οικογενειακά τους. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο διεκδικητικούς στα ερωτικά σας ή στο ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα τους γεννημένους στα μέσα του πρώτου δεκαήμερου.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα, προσωπική ανανέωση καθώς και τα ερωτικά σας και αφορά περισσότερο στους γεννημένους γύρω στις 11-14 Μαρτίου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα, χρειάζεται προσοχή όμως στις εξιδανικεύσεις. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο την ενέργεια σας σε θέματα οικογενειακά, ακινήτου, καθώς και σε εκκρεμότητες από παρελθόν, ιδιαίτερα τους γεννημένους στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement