Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα Δευτέρα 25 έως Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

Advertisement

Διανύουμε μία από τις πιο έντονες εβδομάδας αυτής της χρονιάς. Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανού, το οποίο λαμβάνει χώρα 3 φορές μέσα σε αυτή την χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο τετράγωνο θα μπορούσε να φέρει εντάσεις, ξαφνικούς περιορισμούς, ανατροπές αλλά και κοινωνικές συγκρούσεις. Το ωροσκόπιο της Ελλάδας πλήττεται από αυτήν την όψη και δεν αποκλείεται να δούμε κοινωνικές συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μέσα σε αυτές τις ημέρες. Την Πέμπτη ο  Ήλιος περνάει στους Ιχθύς δίνοντας μία πιο συμπονετική αλλά και παρασκηνιακή προσέγγιση επάνω στον χειρισμό κάποιων θεμάτων. Επιπλέον το Σάββατο έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, φέρνοντας πάθος και ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, τα οποία βέβαια μπορεί να εκδηλωθούν και στην υπερβολή τους.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα η οποία μπορεί να έχει ανατροπές στα οικονομικά σας σχέδια, τα οποία γενικά χρειάζονται προσοχή. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 2 με 4 Απριλίου επάνω στους στόχους, στις φιλίες αλλά και γενικότερα μέσα από συλλογικούς χώρους. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας βάζει σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο ώστε να κορυφώσετε τη δράση σας τον επόμενο μήνα.

Advertisement

Ταύρος

Ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να φέρει αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 27 Απριλίου.  Μεγαλύτερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά έχουν οι γεννημένοι 3-5 Μαΐου.  Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου είναι περισσότερο δραστήριοι και δεν αποκλείεται να έχουν κάποιο ειδύλλιο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς σας κάνει περισσότερο δραστήριους μέσα σε συλλογικούς χώρους, εταιρείες ή μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

Δίδυμοι

Εβδομάδα η οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει ανατροπές επάνω σε θέματα συμβολαίων, εξωτερικού, συγγενών και εκπαίδευσης, καθώς  δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις ,ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις  12-13 Ιουνίου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιουνίου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουνίου. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Εβδομάδα με ανατροπές επάνω  σε κοινά οικονομικά καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν έκτακτα έξοδα. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσετε τα θέματα του συγκεκριμένου τομέα, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στην αυτοανάπτυξη σας, καθώς και σε ό,τι σχετίζεται με σπουδές, συμβόλαια ή το εξωτερικό.

Λέων

Εβδομάδα με ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες καθώς και στα επαγγελματικά τους, ειδικά για τους γεννημένους γύρω στις 30 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 5-7 Αυγούστου έχουν εύνοια στον συγκεκριμένο τομέα. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Αυγούστου είναι περισσότεροι κινητοποιημένοι με τις σχέσεις τους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μία ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία αυτές τις μέρες. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με κοινά οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Εβδομάδα με ανατροπές επάνω σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας ή ακόμα και όσον αφορά στο κατοικίδιο σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Σεπτεμβρίου. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν απρόοπτα έξοδα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στους στόχους σας, στα ερωτικά αλλά και σε ελεύθερο επάγγελμα είναι οι γεννημένοι γύρω στις 6 -8 Οκτωβρίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο. Τέλος το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας.

Σκορπιός

Εβδομάδα με ανατροπές  σε οικογενειακά θέματα, στο σπίτι, καθώς και σε θέματα σχέσεων κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 30 Οκτωβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε οικογενειακά έχουν οι γεννημένοι 5-7 Νοεμβρίου.  Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου θα μπορούσαν να ασχοληθούν με μία σχέση από το παρελθόν.  Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει περισσότερο ερωτικούς και δημιουργικούς, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά, το ελεύθερο επάγγελμα ή ακόμα και με κάποιο άθλημα ή χόμπυ.

Τοξότης

Εβδομάδα η οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει ανατροπές και διαπληκτισμούς στην εργασία, υγεία ή στην καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαπληκτισμοί στην επικοινωνία, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις  13-14 Δεκεμβρίου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 5-7 Δεκεμβρίου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Δεκεμβρίου. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο σε οικογενειακά θέματα ή  σε θέματα ακινήτου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με ανατροπές επάνω  στα οικονομικά σας,  καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν έκτακτα έξοδα. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσετε τα θέματα του συγκεκριμένου τομέα, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στην επικοινωνία, σε μικρές μετακινήσεις, σε επιμόρφωση, ενώ δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να σας χρειάζονται κάποιοι συγγενείς.

Υδροχόος

Εβδομάδα με ανατροπές και εντάσεις στο περιβάλλον σας και σε οικογενειακά θέματα καθώς και στο σπίτι, ειδικά για τους γεννημένους γύρω στις 27 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 2-4 Φεβρουαρίου έχουν εύνοια στο περιβάλλον τους.  Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Φεβρουαρίου θα μπορούσαν να έχουν μία επιστροφή από το παρελθόν αυτές τις μέρες. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Εβδομάδα με ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνίας καθώς και με έντονο παρασκήνιο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 12-13 Μαρτίου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 10-11 Μαρτίου. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο σε προσωπικά σας θέματα, σε καινούρια ξεκινήματα καθώς και στην εμφάνιση σας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement