Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για τον Νοέμβριο του 2021

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια από την Μαρία Κωνσταντίνου για τον Νοέμβριο του 2021.

Advertisement

Νοέμβριος 2021

Πολύ δυνατός μήνας με εκρηκτικές αστρολογικές όψεις, οι οποίες πολλές φορές θα μας ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα μας. ‘Ήδη από τις 30 Οκτωβρίου ο Άρης έχει περάσει στον χώρο του Σκορπιού, όπου παραδοσιακά βρίσκεται στη θέση του και μας βοηθά τόσο στην εκδήλωση της μαχητικότητας μας, όσο και στο κυνήγι των στόχων μας. Παρόλα αυτά μέσα στον μήνα ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο σε τετράγωνο στις 10 Νοεμβρίου. Κατά συνέπεια όταν οι δύο παραδοσιακοί ‘κακεργέτες’ του ζωδιακού συναντηθούν σε δύσκολη όψη θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν σκληρά γεγονότα, απαγορεύσεις, περιορισμούς, αλλά και βιαιότητα. Επιπλέον δύσκολη ημερομηνία είναι και η 17η Νοεμβρίου όταν ο Άρης από τον Σκορπιό συναντήσει σε αντίθεση τον Ουρανό από τον Ταύρο, όψη η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις, ατυχήματα, αλλά και ξαφνικά επαναστατικά γεγονότα. Το ωροσκόπιο της Ελλάδας επηρεάζεται από τις συγκεκριμένες όψεις και η κυβέρνηση θα κληθεί να διαχειριστεί εκρηκτικές καταστάσεις αυτή την περίοδο. Στις 4 Νοεμβρίου έχουμε την  έα σελήνη στον Σκορπιό, με συμμετοχή του Ουρανού σε δυσαρμονική όψη, η οποία θα μπορούσε να δώσει ένταση, νευρικότητα, απρόβλεπτες και ξαφνικές καταστάσεις προς διαχείριση, αλλά ακόμα και ατυχήματα ή φυσικές καταστροφές. Στις 19 Νοεμβρίου έχουμε την σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού η οποία θα μπορούσε να φέρει πάθη, έντονα συναισθήματα, καθώς και γεγονότα σε οικονομικά θέματα. Επιπλέον δύσκολες ημερομηνίες είναι οι  2, 13 Νοεμβρίου τόσο ως προς τις μετακινήσεις, όσο και ως προς την επικοινωνία μας. Πιο θετική ημερομηνία ως προς την επικοινωνία μας είναι η 1η του μηνός καθώς και η 6η Νοεμβρίου, όπου γενικότερα ο λόγος μας γίνεται πιο ευγενικός και με περισσότερη ενσυναίσθηση. Επιπλέον ημέρες με μεγαλύτερο ιδεαλισμό, φαντασία και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο είναι η 12, 18 & 29 Νοεμβρίου. Επίσης ημέρα με θετική ενέργεια που όμως θα πρέπει να προσέχουμε την υπεραισιοδοξία μας είναι η 15η Νοεμβρίου. Όσον αφορά στον ερωτικό τομέα, ξαφνικούς και αναπάντεχους έρωτες θα μπορούσε να φέρει η 19η Νοεμβρίου, ενώ αρκετό ρομαντισμό έχουμε και στις 30 Νοεμβρίου, η οποία είναι πολύ θετική ημερομηνία και για τη σταθεροποίηση των σχεδίων μας. Επίσης έως τις 22 του μήνα ο Ήλιος κινείται από τον χώρο του Σκορπιού, φέρνοντας μεγαλύτερη εσωστρέφεια, ιδιωτικότητα αλλά και αποφασιστικότητα στις κινήσεις μας, καθώς και ενασχόληση με οικονομικά θέματα, δάνεια ή επενδύσεις, ενώ από τις 22 του μηνός ο Ήλιος περνάει στο πιο αισιόδοξο, εξωστρεφή και γενναιόδωρο χώρο του Τοξότη, κάνοντας μας σαφώς πιο κινητικούς και με περισσότερη θετική ενέργεια. Επιπλέον στις 5 του μηνός ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, κάνοντας πιο διεισδυτική, εσωστρεφή αλλά και στοχευμένη την επικοινωνίας μας, ενώ η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνοντας μας να ασχοληθούμε περισσότερα με τα πρέπει μας, ενώ σίγουρα θα είμαστε πιο εγκρατείς με τα οικονομικά μας.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Advertisement

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε σε κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις ή και στην ψυχολογία σας γενικότερα, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει πάλι με τα οικονομικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 2 Απριλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει πιο εσωστρεφείς στην επικοινωνία σας, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και την εικόνα προς τα έξω. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί πιέσεις στα οικονομικά σας, καθώς και αρκετά έξοδα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στους στόχους τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-15 Απριλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 27-30 Μαρτίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος μεγαλύτερες πιέσεις και αλλαγές στα επαγγελματικά έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε  κοινά οικονομικά, δάνεια και επενδύσεις. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας φέρνοντας απρόβλεπτες καταστάσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει πάλι με το περιβάλλον σας, καθώς και με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 18 Μαΐου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και κινητικούς. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-16 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27-29 Απριλίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε  σχέσεις και συνεργασίες. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα εργασίας, υγείας ή μικρών κατοικιδίων, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Ιουνίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός σας κάνει λίγο να αποσυρθείτε πίσω από τα φώτα και να κινηθείτε προπαρασκευαστικά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τα κοινά οικονομικά, τα δάνεια και τις επενδύσεις. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί εντάσεις σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-16 Ιουνίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 28-30 Μαΐου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα στα ερωτικά σας, καθώς και σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε στα ερωτικά σας ή σε θέματα παιδιού και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 4 Ιουλίου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός ευνοεί τους στόχους και τις φιλίες σας και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 20 Ιουλίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουλίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο ερωτικούς. Σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουλίου. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο στα ερωτικά σας, καθώς και σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 5 Αυγούστου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις ξαφνικές ανατροπές στους συγκεκριμένους τομείς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20 Αυγούστου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί θέματα εργασίας ή υγείας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί εντάσεις στα οικογενειακά σας. Μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις και στις συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-18 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-5 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα επιμόρφωσης, μετακινήσεων και επικοινωνιών, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός έχει να κάνει με τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών και νομικών υποθέσεων και επηρεάζει θετικά στους γεννημένους γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνιών, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς αλλά και πιο αιχμηρούς στο λόγο σας. Ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4-5 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17-18 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα οικονομικών, ή σε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε στα οικονομικά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει πάλι με κοινά οικονομικά, δάνεια και επενδύσεις και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 5-6 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά θέματα, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις σχέσεις με την οικογένεια σας, βελτιώσεις στο σπίτι, καθώς και την ψυχολογία σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί πιέσεις στα οικονομικά σας, καθώς και αρκετά έξοδα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-18 Οκτωβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου  θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τα παραπάνω θέματα. Τέλος μεγαλύτερες πιέσεις και αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα και νέα ξεκινήματα, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο στα οικονομικά σας. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε σε προσωπικά σας θέματα, νέα ξεκινήματα καθώς και σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Νοεμβρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 20 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε προσωπικά σας θέματα, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και κινητικούς. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και μαχητικούς επάνω σε προσωπικά σας θέματα καθώς και στα νέα ξεκινήματα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-17 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 30 Οκτωβρίου -1η Νοεμβρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 23 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου αναλαμβάνετε δράση. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να αποσυρθείτε λίγο από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ προσοχή στο παρασκήνιο  χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Δεκεμβρίου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει πιο εσωστρεφείς στην επικοινωνία σας, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί εντάσεις σε θέματα παρασκηνίου ή στην ψυχολογία σας γενικότερα, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-17 Δεκεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 29 Νοεμβρίου -1η Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε στις φιλίες και στους στόχους σας, ενώ από τις 22 του μηνός επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε στις φιλίες και στους στόχους σας και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 3 Ιανουαρίου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός ευνοεί θέματα ερωτικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 17 Ιανουαρίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιανουαρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε φιλίες, στους στόχους σας, καθώς και σε συλλογικούς χώρους, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις την προσωπική σας ανανέωση καθώς τις σχέσεις σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο μαχητικούς σε συλλογικούς χώρους. Σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 10 Ιανουαρίου. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς και στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε στα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός σας κάνει να εστιάζετε στα επαγγελματικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις ξαφνικές ανατροπές στον συγκεκριμένο τομέα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός επηρεάζει θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 16 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τον ψυχισμό σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί εντάσεις στα επαγγελματικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον τους, καθώς και στις σχέσεις και στις συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-14 Φεβρουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27-29 Ιανουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος ευκαιρίες αλλαγών σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιανουαρίου -1η Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε σε θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών, ενώ από τις 22 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Η νέα σελήνη στις 4 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 3 Μαρτίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Μαρτίου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 του μηνός έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας και επηρεάζει θετικά στους γεννημένους γύρω στις 18 Μαρτίου. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα μετακινήσεων και σπουδών, ενώ ή Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί την κοινωνικότητα σας και τις φιλίες σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς, ενώ δραστηριοποιήστε περισσότερο σε θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών. Ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 2-3 Μαρτίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15-16 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement