Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους: Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 7 έως 13 Ιουνίου 2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Advertisement

Διανύουμε μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες του χρόνου, αφού την Πέμπτη 10/06 λαμβάνει χώρα η πρώτη ηλιακή έκλειψη μέσα στο 2021, η οποία πραγματοποιείται στις 13.54 ώρα Ελλάδας στην 20η μοίρα των Διδύμων και έχει ισχύ για τους επόμενους 6 μήνες.

Η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται με συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο και του Ποσειδώνα σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου. Πρόκειται για μία προκλητική έκλειψη, η οποία αφορά γενικότερα σε επικοινωνίες, συγγραφή, ΜΜΕ, μεταφορικά μέσα, μικρές μετακινήσεις, εκπαίδευση, όπου δεν αποκλείεται να πρέπει να κλείσει ένα θέμα του παρελθόντος πάνω σε αυτούς τους τομείς προκειμένου να γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του Ποσειδώνα δημιουργεί παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, εξαπατήσεις, σκάνδαλα, ενώ δημιουργεί και κίνδυνο αυτές τις ημέρες από το υγρό στοιχείο ή από αέρια. Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας η έκλειψη επηρεάζει τη Σελήνη της, η οποία συμβολίζει τον λαό και προφανώς υποδεικνύει την κατάσταση σύγχυσης και εξασθένησης που βρίσκεται αυτή την περίοδο, αλλά και τις επικίνδυνες ή βίαιες καταστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σχετίζονται με όλους τους παραπάνω τομείς. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σκάνδαλα ή παρανοήσεις στο πολιτικό μας σύστημα καθώς και στα ΜΜΕ, στις μεταφορές ή στην εκπαίδευση.

Την Παρασκευή 11/06 ο Άρης αφήνει τον ακατάλληλο για αυτόν χώρο του Καρκίνου και πηγαίνει στον φλογερό, κυριαρχικό και θαρραλέο χώρο του Λέοντα, έναν χώρο που σαφέστατα είναι πολύ πιο κοντά στη φύση του Άρη. Την Παρασκευή έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή, η οποία σε συνδυασμό με το στενό τετράγωνο που κάνει με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει αυταπάτες, ψέματα ή σκάνδαλα από το παρελθόν. Τέλος την Κυριακή 13/06 έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να φέρει ξαφνικούς έρωτες αλλά και τύχη στα οικονομικά.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Η έκλειψη της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο τις επικοινωνίες, μετακινήσεις, γείτονες, συμβόλαια, θέματα στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή καθώς και σε ό,τι έχει να κάνει με το παρασκήνιο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 9 Απριλίου, χωρίς βέβαια να είναι ιδιαίτερα αρνητική προς το ζώδιο σας. Οι γεννημένοι γύρω στις 2-3 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν κάποια ξαφνικά έσοδα από ακίνητο ή τον χώρο της οικογένειας γενικότερα. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο του Λέοντα σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά και μαχητικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους 21-22 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου κατακτούν τους στόχους τους με σταθερότητα, ενώ ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Απριλίου.

Ταύρος

Η έκλειψη της Πέμπτης αφορά περισσότερο στα οικονομικά σας, καθώς και σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 25 Απριλίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς καθώς και σε παρανοήσεις, ψέματα ή παρεξηγήσεις από το φιλικό τους περιβάλλον ή γενικότερα από συλλογικούς χώρους. Απρόσμενες ευκαιρίες στην επικοινωνία τους ή στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου, αν και αντιμετωπίζετε την ίδια στιγμή αρκετές πιέσεις στα επαγγελματικά σας. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας δημιουργεί μεγαλύτερες εντάσεις στον χώρο της οικογένειας, είτε στον ψυχισμό σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20-21 Απριλίου. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια μέσα σε συλλογικούς χώρους και γενικότερα ως προς την υλοποίηση των στόχων τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Απριλίου.

Δίδυμοι

Η έκλειψη της Πέμπτης αφορά περισσότερο στο περιβάλλον σας, νέα ξεκινήματα, σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και τα επαγγελματικά σας, στα οποία θα μπορούσατε να έχετε κακή κρίση, να γίνουν παρανοήσεις ή ακόμα και να εξαπατηθείτε και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 10-14 Ιουνίου. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας κάνει πιο κινητικούς αλλά και επικοινωνιακούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 21-22 Μαΐου. Οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου δεν αποκλείεται να έχουν κάποια απρόοπτα έσοδα που δεν είχαν υπολογίσει, ενώ γενικότερα αναπτύσσονται και εξελίσσονται με σταθερότητα. Τέλος εύνοια στα επαγγελματικά τους ή στην κοινωνική τους εικόνα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Μαΐου.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Πέμπτης τονίζει ιδιαίτερα κάποια παρασκηνιακά καθώς και νομικά θέματα, θέματα σπουδών, συμβολαίων ή ταξιδιών, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική ως προς το ζώδιο σας. Το πέρασμα του Άρη στον χώρο του Λέοντα θα μπορούσε να δημιουργήσει έξοδα, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 22-23 Ιουνίου. Εύνοια μέσα από φιλίες ή γενικότερα από συλλογικούς χώρους έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου. Ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικά αλλά και γενικότερα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Ιουνίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Ιουλίου μεταμορφώνουν τις σχέσεις τους με ριζικό τρόπο.

Λέων

Η έκλειψη της Πέμπτης τονίζει ιδιαίτερα θέματα σε συλλογικούς χώρους, στόχους ή φιλίες, καθώς και κοινά οικονομικά, δάνεια επενδύσεις στα οποία ενδέχεται να υπάρξουν εξαπατήσεις ή μη ορθή κρίση γενικότερα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Ιουλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή, ενώ είναι πιο φιλική για τους γεννημένους γύρω στις 12 Αυγούστου. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας, σας δίνει το δυναμισμό που χρειάζεται για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 23-24 Ιουλίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 5-6 Αυγούστου θα πρέπει να δείξετε προσοχή τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες όσο και στα επαγγελματικά σας, καθώς θα μπορούσαν υπάρχουν δυσάρεστες και ξαφνικές ανατροπές. Τέλος καλή περίοδος για κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 24-25 Ιουλίου.

Παρθένος

Η έκλειψη της Πέμπτης τονίζει περισσότερο θέματα επαγγελματικά, σχέσεων ή συνεργασιών, στα οποία πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις, εξαπατήσεις και γενικότερα μία μη σωστή κρίση, ειδικότερα για τους γεννημένους 12-16 Σεπτεμβρίου. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα δημιουργεί γενικότερα μία ένταση στην ψυχολογία σας. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 5-6 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές ευκαιρίες. Επιπλέον ιδιαίτερη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Αυγούστου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με ευεργετικό για αυτούς τρόπο.

Ζυγός

Η έκλειψη της Πέμπτης τονίζει περισσότερο θέματα εξωτερικού, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια και σπουδές, καθώς και θέματα υγείας και καθημερινότητας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 13 Οκτωβρίου, χωρίς όμως να δημιουργεί δύσκολες όψεις με το ζώδιο σας. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με φιλίες και στόχους, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 23-24 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον εύνοια στην καθημερινότητα τους, στην εργασία καθώς και προστασία στην υγεία τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Σεπτεμβρίου. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου σταθεροποιούν τα ερωτικά τους ή κάνουν αργά και σταθερά βήματα ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Επιπλέον αρκετές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20-23 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου έχουν ριζικές αλλαγές επάνω σε οικογενειακά θέματα.

Σκορπιός

Η έκλειψη της Πέμπτης τονίζει περισσότερο θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις  28 Οκτωβρίου. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας δημιουργεί περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 24 Οκτωβρίου. Μεγαλύτερο ερωτισμό έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Νοεμβρίου, αν και οι συγκεκριμένοι συνεχίζουν να έχουν πιέσεις από τον χώρο της οικογένειας ή του ακινήτου. Τέλος ιδιαίτερα ερωτικοί και ευνοημένοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου.

Τοξότης

Η έκλειψη της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτου, στα οποία θα μπορούσε να υπάρξει μία σύγχυση ή εξαπάτηση, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 11-15 Δεκεμβρίου. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κινητικούς, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Νοεμβρίου. Επιπλέον όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Δεκεμβρίου σταθεροποιείτε κάποιους στόχους σας. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια σε οικογενειακά θέματα, ακινήτου, είτε γενικότερα από το παρελθόν έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας και μικρών κατοικιδίων στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Περισσότερο ερωτικοί και με μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις σας είστε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιανουαρίου. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα επηρεάζει περισσότερο τα κοινά οικονομικά, δάνεια επενδύσεις καθώς και την ψυχολογία σας, στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή για βιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 22 Δεκεμβρίου. Περισσότερη εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων, συγγενών ή μετακινήσεων έχετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Δεκεμβρίου. Τέλος εντάσεις και ριζικές αλλαγές τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στις σχέσεις σας έχετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

 Υδροχόος

Η έκλειψη της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο σε θέματα ερωτικά, παιδιού, δημιουργίας ή ελεύθερου επαγγέλματος, καθώς και οικονομικών και επηρεάζει πιο θετικά τους γεννημένους γύρω στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν επάνω σε αυτούς τους τομείς οι γεννημένοι γύρω στις 25 Ιανουαρίου, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν παρανοήσεις, εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα φέρνει μεγαλύτερη ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 20-21 Ιανουαρίου. Επιπλέον μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά θέματα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21-22 Ιανουαρίου. Τέλος πιο πιεσμένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου, τόσο από θέματα του περιβάλλοντος τους, όσο και από θέματα οικογενειακά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στους συγκεκριμένους τομείς.

Ιχθύες

Η έκλειψη της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο σε θέματα οικογενειακά, ακινήτου, ή γενικότερα σε θέματα από το παρελθόν, καθώς και από το άμεσο περιβάλλον σας, είτε από τις σχέσεις σας, στα οποία θα πρέπει να δείξετε προσοχή, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 10-14 Μαρτίου, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν παρανοήσεις, απογοητεύσεις και εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα σας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις τόσο στην εργασία, όσο και στην καθημερινότητα σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί και επικοινωνιακοί είστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαρτίου. Επιπλέον μεγαλύτερη εύνοια τόσο από το περιβάλλον τους σε νέα ξεκινήματα, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20-21 Φεβρουαρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τη ζωή τους με ευνοϊκό για αυτούς αποτέλεσμα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement