Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Τρίτη 19/7

Διαβάστε τις σύντομες αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για σήμερα Τρίτη 19/7 από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή -κυβερνήτης σας- στον Λέοντα. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας (μαζί με τον Ήλιο ήδη στο ζώδιό σας) δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος και του Ερμή -κυβερνήτη σας- στον Λέοντα (μέχρι 4/8) ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Λέοντα (μέχρι 4/8) ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στη ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό προωθεί οικογενειακές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

Πηγή: Λίτσα Πατέρα / Instagram

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement