Ζώδια: Αισιόδοξη εβδομάδα με έντονο συναίσθημα και ρομαντισμό

Αισιόδοξη εβδομάδα με αποκατάσταση της επικοινωνίας, έντονο συναίσθημα, ρομαντισμό, ιδεαλισμό αλλά και πάθος προβλέπεται να είναι η εβδομάδα 21-27 Ιουνίου.

Advertisement

Την Δευτέρα 21 Ιουνίου έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, έναν χώρο πιο συναισθηματικό και προστατευτικό. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνοντας ρομαντισμό, συναίσθημα, ιδεαλισμό καθώς και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή φορά, φέρνοντας αποκατάσταση σε θέματα επικοινωνιών και μετακινήσεων.

Advertisement

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Δια, φέρνοντας τύχη, αισιοδοξία, επέκταση καθώς και επιτυχία σε αυτά που επιχειρούμε.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου πραγματοποιείται η πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω, με συμμετοχή του Δια σε ευεργετική όψη, η οποία έχει να κάνει με την ισορροπία αναμεσά σε θέματα οικογένειας, σπιτιού η πατρίδας καθώς και με την εικόνα που βγάζουμε στον έξω κόσμο και με τον επαγγελματικό στίβο, ενώ η συμμετοχή του Δια ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις μας σε αυτούς τους τομείς. Την ίδια ημέρα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, φέρνοντας πάθος στον έρωτα, εντάσεις αλλά και πιθανές σπατάλες ή οικονομικές απώλειες, καθώς και την όψη ενάμισι τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας οξυθυμία, ερεθιστικότητα αλλά και αδυναμία.

Advertisement

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αυξάνοντας την διαίσθηση μας αλλά και γενικότερα την τάση μας για φυγή.

Τέλος την Κυριακή 27 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, έναν χώρο που την κάνει πιο φλογερή, γενναιόδωρη και εξωστρεφή.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα στην οποία θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά και σπιτιού, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 23-24 Μαρτίου κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και σταδιοδρομίας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 6-8 Απριλίου. O Άρης στο Λέοντα ενισχύει την ερωτική σας ζωή και σας κάνει πιο μαχητικούς στο ελεύθερο επάγγελμα, ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ριζικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της καριέρας τους, αλλά και παθιασμένους έρωτες.

Ταύρος

Εβδομάδα ιδιαίτερα επικοινωνιακή και με αρκετές μετακινήσεις, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης επηρεάζει θετικά επάνω σε θέματα εξωτερικού, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, σπουδών και αυτοανάπτυξης κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 23 Απριλίου. Ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί εντάσεις επάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακίνητου κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 26-30 Απριλίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε θέματα στόχων ή από φιλίες και συλλογικούς είστε οι γεννημένοι γύρω στις 22 Απριλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα. Επιπλέον, ιδιαίτερα ερωτικοί και με ευκαιρίες στα οικονομικά τους είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαΐου. Τέλος προσοχή σε εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γυρω στις 28 Απριλίου θα πρεπει να δείξετε προσοχή σε εντάσεις, παρανοήσεις ή και απογοητεύσεις επάνω σε οικογενειακά θέματα ή ακινήτου.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει νέα ξεκινήματα ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 7-9 Ιουνίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με κοινά οικονομικά, δάνεια η επενδύσεις, και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις αρχές του ζωδίου. Επιπλέον περισσότερο ευνοημένοι στα επαγγελματικά τους μαζί με κάποιο οικονομικό όφελος είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 23 Μαΐου. Πιο κινητικοί και επικοινωνιακοί είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 26-31 Μαΐου. Τέλος προσοχή σε διαπληκτισμούς και παρανοήσεις ή απογοητεύσεις στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με νέα ξεκινήματα, καθώς και με την προσωπική σας ανανέωση, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει ευνοϊκά περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 23-25 Ιουνίου, οι οποίοι είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι και τυχεροί αυτή την περίοδο. Προσοχή στις σπατάλες θα πρεπει να δείξουν οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 19 Ιουλίου έχετε ριζικές αλλαγές, πάθος αλλά και εντάσεις στις σχέσεις σας.

Λέων

Ιδιαίτερα δραστήρια εβδομάδα και ιδανική για νέα ξεκινήματα, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ παράλληλα υπάρχουν και στιγμές που επιλέγετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Η πανσέληνος της Πέμπτης επηρεάζει θέματα υγείας, εργασίας καθώς και μικρών κατοικίδιων. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 8-11 Αυγούστου. Προσοχή σε παρανοήσεις και κακή κρίση επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις θα πρεπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιουλίου. Τέλος προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5-6 Αυγούστου.

Παρθένος

Ιδιαίτερα εξωστρεφής εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με τις φιλίες και τους στόχους σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης εχει να κάνει με τα ερωτικά σας, το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα και επηρεάζει θετικά ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 25-26 Αυγούστου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι και οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου, καθώς και στις 19 Σεπτεμβρίου. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 9-11 Σεπτεμβρίου. Τέλος προσοχή στο παρασκήνιο, καθώς και σε απογοητεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρεπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με θέματα οικογένειας ή ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία επάνω σε θέματα σπουδών, συμβολαίων, νομικών υποθέσεων, καθώς και εξωτερικού και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 9-11 Οκτωβρίου. Πιο μαχητικοί επάνω στους στόχους σας είστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 29 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου έχετε εντάσεις σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα σπουδών, εξωτερικού, συμβολαίων, ταξιδιών, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, επιμόρφωσης και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου, οι οποίοι έχετε και γενικότερη εύνοια στα ερωτικά σας αυτή την περίοδο. Επιπλέον αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου. Ακόμα όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ρομαντικό έρωτα, ενώ ιδιαίτερα ερωτικοί είναι και οι γεννημένοι γύρω στις 18 Νοεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις σε θέματα επαγγελματικά θα πρεπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου. Τέλος προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές τόσο επάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου, όσο και σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα πρεπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 5-6 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων, επενδύσεων ή και με την ψυχολογία σας, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με θέματα οικονομικών, καθώς και με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου θα πρεπει να προσέχουν τις παρανοήσεις επάνω σε αυτόν τον τομέα. Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 28 Νοεμβρίου με 2 Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα δραστήριοι, ενώ δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και επηρεάζει θετικά ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 24-25 Δεκεμβρίου, οι οποίοι έχετε εύνοια και σε θέματα επικοινωνίας καθώς και μετακινήσεων αυτή την περίοδο. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία επάνω σε θέματα εργασίας ή υγείας. Πιο ερωτικοί είναι οι γεννημενοι γύρω στις 4 Ιανουαρίου, όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 13 Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν ρομαντικό έρωτα. Τέλος πιο πολλές εντάσεις επάνω σε θέματα του περιβάλλοντος τους ή σχέσεων έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία εστιάζετε περισσοτερο επάνω σε θέματα εργασίας ή υγείας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με θέματα προπαρασκευαστικά ή παρασκηνίου. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, πιο πολλές εντάσεις επάνω σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών έχετε οι γεννημενοι μεταξύ 26-30 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημενοι γύρω στις 28 Ιανουαρίου θα πρεπει να δείξουν προσοχή σε εντάσεις και παρανοήσεις σε σχεσεις και συνεργασιες, καθώς και στα οικονομικά τους. Τέλος προσοχή για ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα του περιβάλλοντος σας, αλλά και οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης έχει να κάνει με φιλίες, στόχους ή συλλογικούς χώρους και επηρεάζει θετικά κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 21-22 Φεβρουαρίου, οι οποίοι έχετε εύνοια και γενικότερα από το περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία επάνω σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 7-9 Μαρτίου. Τέλος ερωτικοί με ιδιαίτερο ρομαντισμό είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 14 Μαρτίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου έχουν μεγαλύτερο πάθος επάνω σε ερωτικές υποθέσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement