Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά για τον μήνα Ιούλιο 2022

Διαβάστε αναλυτικά για τον μήνα Ιούλιο 2022, τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, από την αστρολόγο Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Αρκετά πιο έντονος μήνας, κυρίως στις αρχές και στο τέλος του προβλέπεται να είναι ο Ιούλιος.

Ο μήνας ξεκινάει την 1η του μηνός με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, όψη ιδιαίτερα σημαντική, η οποία θα μπορούσε να δώσει βίαιες επιθέσεις, χωρισμούς καθώς και τραυματισμούς.

Advertisement

Στις 2 Ιουλίου ο Ερμής πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και παράλληλα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μία εσφαλμένη αντίληψη τις πραγματικότητας (τετράγωνο με Ποσειδώνα), όμως λόγω του τριγώνου με τον Κρόνο θα μπορούσε να επικρατήσει η λογική.

Στις 5 του μηνός ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, όψη η οποία θα μπορούσε να συμβάλλει στην πραγμάτωση των σχεδίων μας. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντας μία συναισθηματική χροιά στην κρίση μας. Επιπλέον την ίδια ημέρα έχουμε το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, θέση όπου παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία, αφού η δράση του γίνεται πιο αργή και νωχελική, χωρίς όμως να λείπουν τα υψηλά επίπεδα αντοχής.

Advertisement

Στις 9 Ιουλίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, όψη η οποία θέλει προσοχή στις υπεραισιόδοξες αποφάσεις.

Στις 10 του μηνός ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη η οποία θα μπορούσε να συμβάλλει στην ξαφνική πρόοδο, σε καινοτομίες και μεταρρυθμίσεις.

Στις 13 Ιουλίου στις 21.39 ώρα Ελλάδας έχουμε την πανσέληνο του Ιουλίου στην 21η μοίρα του Αιγόκερω, με συμμετοχή του Ποσειδώνα σε θετική όψη. Πρόκειται για μία πανσέληνο η οποία μας καλεί να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικοί έρωτες. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να συμβάλλει στην σταθεροποίηση των σχέσεων, ενώ ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη η οποία ευνοεί την καινοτομία στη σκέψη.

Στις 14 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει ερωτικές απογοητεύσεις και εξαπατήσεις.

Στις 16 του μηνός ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή, ενώ την επόμενη ημέρα και οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψεις οι οποίες οι οποίες οξύνουν τη διαίσθηση και τη φαντασία μας, ενώ συμβάλλουν τόσο σε ανθρωπιστικές, όσο και σε καλλιτεχνικές δράσεις.

Στις 18 του μηνός έχουμε την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, όψη η οποία κάνει πιο σκληρή την επικοινωνία μας. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, δίνοντας ευαισθησία και ρομαντισμό στο συναίσθημα μας.

Στις 19 Ιουλίου έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ταλαιπωρία ή υπερένταση. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, κάνοντας την επικοινωνία μας πιο υποκειμενική, δίνοντας όμως παράλληλα οργανωτικές τάσεις.

Στις 22 του μηνός ο Ήλιος περνάει στη θέση διακυβέρνησης του στο ζώδιο του Λέοντα, χώρο από τον οποίο μπορεί να εκδηλώσει όλη τη ζωτικότητα και ενεργητικότητα του.

Στις 23 Ιουλίου ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Δία, όψη η οποία είναι εξαιρετική για επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς και πνευματικές εργασίες.

Στις 25 του μηνός η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, όψη η οποία ευνοεί τα ερωτικά μας, χρειάζεται όμως προσοχή στις υπερβολές.

Στις 26 Ιουλίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, ενώ στις 28 του μηνός δημιουργεί τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαπληκτισμούς, νευρικότητα και αναστάτωση.

Επιπλέον στις 28 Ιουλίου στις 20.56 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η νέα σελήνη του Ιουλίου στην 5η μοίρα του Λέοντα, με συμμετοχή του Δία σε ευνοϊκή όψη. Πρόκειται για μία νέα σελήνη ιδανική για νέα ξεκινήματα, η οποία παρόλο που πραγματοποιείται μέσα σε δύσκολες ημέρες, βοηθά στο να απολαύσουμε τις διακοπές μας λίγο πιο ξένοιαστα, ενώ είναι ιδιαίτερα δημιουργική και ερωτική και βοηθά στην αυτοέκφραση μας.

Τέλος στις 31 του μηνός ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη η οποία δίνει ένα πεσιμισμό στην επικοινωνία μας, ενώ την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Δία, όψη η οποία συμβάλλει γενικότερα σε επιτυχίες και αναγνώριση.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 22 του μηνός γινόσαστε πιο ερωτικοί και δημιουργικοί.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σας, ενώ σας δίνει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας δημιουργεί αρκετά έξοδα. Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 11 Απριλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου ευνοεί θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 26 Μαρτίου.

Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαρτίου.

Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 13-14 Απριλίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους.

Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή και γενικότερα στην πορεία ζωής τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τις μετακινήσεις κυρίως σε μέρη καταγωγής, καθώς και την επικοινωνία με τους οικείους σας.

Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας δίνει το δυναμισμό που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας, καθώς και για νέα ξεκινήματα.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με μετακινήσεις, σπουδές, νομικές υποθέσεις καθώς και συμβόλαια και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 12 Μαΐου.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 25 Απριλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς.

Μεγαλύτερη πίεση στα επαγγελματικά τους δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Μαΐου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 8-9 Μαΐου.

Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ενώ από τις 22 του μηνός γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τα οικονομικά σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα δημιουργεί εντάσεις στον ψυχισμό σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και κάποιο παρασκήνιο.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 27 Μαΐου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών, μετακινήσεων ή συμβολαίων, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 26 Μαΐου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 11 Ιουνίου.

Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαΐου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 14-15 Ιουνίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους.

Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο επιδεικνύετε το δυναμισμό που χρειάζεται για νέα ξεκινήματα, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα συμβάλλει στην προσωπική σας ανανέωση, ενώ ευνοεί και τις σχέσεις σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας κάνει πιο διεκδικητικούς ως προς τους στόχους σας.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 13 Ιουλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επαγγελματικών έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Ιουνίου.

Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 9-10 Ιουλίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 22 του μηνός αναλαμβάνετε δράση.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τον ψυχισμό σας.

Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας δημιουργεί αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου στο ζώδιο σας έχει να κάνει με θέματα του περιβάλλοντος σας, ενώ ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 28 Ιουλίου.

Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους.

Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 10-11 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας, ενώ από τις 22 του μηνός επιλέγετε να μείνετε περισσότερο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τους στόχους και τις φιλίες σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς και ενεργητικούς.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται από όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 29 Αυγούστου.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Αυγούστου.

Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 10-11 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου.

Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 22 του μηνός γινόσαστε πιο κοινωνικοί και διεκδικείτε τους στόχους σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα θα μπορούσε να συμβάλλει στο καλό εργασιακό κλίμα, ενώ θα μπορούσε να προωθήσει την εικόνα σας προς τα έξω. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας δημιουργεί αρκετά έξοδα.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 14 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου ευνοεί φιλίες και στόχους και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου -1η Οκτωβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 16-17 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους.

Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20-21 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τις μετακινήσεις κυρίως σε μέρη καταγωγής, καθώς και θέματα ερωτικών. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων και μετακινήσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 13 Νοεμβρίου.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Νοεμβρίου. Επιπλέον αλλαγές στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 10-11 Νοεμβρίου.

Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά σας, ενώ από τις 22 του μηνός γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τα κοινά οικονομικά σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία ή στην καθημερινότητα σας.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στον συγκεκριμένο τομέα.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με θέματα νομικών υποθέσεων, σπουδών, εξωτερικού ή συμβολαίων, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 27 Νοεμβρίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 12 Δεκεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Νοεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 15-16 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους.

Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 17 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας κάνει πιο ερωτικούς.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός στο ζώδιο σας έχει να κάνει με θέματα του περιβάλλοντος σας, νέα ξεκινήματα, καθώς και σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 11 Ιανουαρίου.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με τα κοινά οικονομικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Δεκεμβρίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 7-8 Ιανουαρίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί θέματα εργασίας ή υγείας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας δημιουργεί εντάσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός σας κάνει να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 25 Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Φεβρουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6-7 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ από τις 22 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας.

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 18 του μήνα ευνοεί τα ερωτικά σας. Ο Άρης στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς και επικοινωνιακούς, ενώ χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση και σε πιθανούς διαπληκτισμούς.

Η πανσέληνος στις 13 του μηνός έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 11 Μαρτίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται από όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 24 Φεβρουαρίου.

Η νέα σελήνη στις 28 Ιουλίου έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 11 Μαρτίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στα οικονομικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-27 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 8-9 Μαρτίου.

Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Μαρτίου.

Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17-18 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement