Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Μαΐου 2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα Δευτέρα 17 έως Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Advertisement

Ερωτισμός, φαντασία και επίτευξη των στόχων!

Αισιόδοξη, ερωτική και με πλήρη επίγνωση των στόχων μας, χωρίς όμως να λείπουν και οι ψευδαισθήσεις σε κάποιες στιγμές, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα 17-23 Μαΐου.

Advertisement

Την Δευτέρα 17-5 έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, το οποίο δίνει τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Την Τρίτη 18-5 έχουμε την όψη ενάμισι τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η οποία δίνει ερωτισμό, μοιραίες σχέσεις αλλά και σπατάλη στα οικονομικά.

Advertisement

Την Τετάρτη 19-5 ο Άρης σχηματίζει ενάμισι τετράγωνο με τον Δία, το οποίο δίνει βιασύνη στις ενέργειες και στις αποφάσεις μας, υπερβολές, αλλά και τάσεις για ξεκαθαρίσματα.

Επιπλέον, την Πέμπτη 20-5 ο Ήλιος μπαίνει στον πιο κινητικό και επικοινωνιακό χώρο των Διδύμων, δίνοντας μία διάθεση για εξωστρέφεια, επικοινωνία και μετακινήσεις.

Επίσης, την Παρασκευή 21 Μαΐου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία δημιουργώντας αισιοδοξία αλλά και επιπολαιότητα στη συμπεριφορά μας. Την Κυριακή 23-5 ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις, ανακρίβειες στην επικοινωνία, λανθασμένη κρίση και ψέματα. Τέλος την ίδια ημέρα ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο, δημιουργώντας μία περίοδο καθυστερήσεων ή και πιθανά πλήγματα σε ό,τι αφορά στην εξουσία, πολιτικά κόμματα, άτομα κύρους, καθώς επίσης σε νόμους και κανόνες.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα με έμφαση σε επικοινωνίες και μετακινήσεις για τους περισσότερους του ζωδίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ θα πρέπει να είναι προσεχτικοί με τα οικονομικά τους. Επιπλέον προσοχή σε βιαστικές κινήσεις σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου μπορούν με αργά βήματα να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα σε συλλογικούς χώρους.

Ταύρος

Εβδομάδα με δυναμικά νέα ξεκινήματα καθώς και με ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου έχετε τη δύναμη να υλοποιήσετε στους στόχους σας. Επιπλέον εύνοια στους στόχους σας ή μέσα από συλλογικούς χώρους έχετε και οι γεννημένοι γύρω στις 20 Απριλίου. Μεγαλύτερες πιέσεις στα επαγγελματικά σας έχετε να διαχειριστείτε οι γεννημένοι γύρω στις 4  Μαΐου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου έχουν να διαχειριστούν ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον τους ή στη σχέση τους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα για προσωπική ανανέωση και πολλά νέα ξεκινήματα για τους περισσότερους Διδύμους. Ιδιαίτερα αισιόδοξοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 21 Μαΐου, ενώ θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί  στην 1η Ιουνίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν μοιραίο έρωτα, ενώ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά τους. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουνίου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την κρίση και την επικοινωνία, καθώς είναι πιθανό να μην αντιληφθούν σωστά τις καταστάσεις στα επαγγελματικά τους. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό επάνω στους στόχους τους πορεύονται οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα που ευνοούνται περισσότερο οι στόχοι σας και οι φιλικές συναναστροφές, ενώ πολλοί από εσάς επιλέγετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο προετοιμάζοντας κάποια σχέδια σας. Οι γεννημένοι γύρω στις 18 Ιουλίου αν και περνούν μία περίοδο ριζικών μεταμορφώσεων  στις σχέσεις τους, παρόλα αυτά καταφέρνουν να βρουν λύσεις ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Ιουνίου, κυρίως επάνω σε θέματα σπουδών, συμβολαίων, νομικών υποθέσεων και εξωτερικού. Καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 6-10 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 7 Ιουλίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε βιασύνη και επιπόλαιες ενέργειες.

Λέων

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, καθώς και με τους στόχους σας, με φιλίες ή συλλογικούς χώρους. Επιπλέον ιδιαίτερα στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο η ψυχολογία σας είναι πιο πιεσμένη αυτή την περίοδο, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Εύνοια σε κοινά οικονομικά, επενδύσεις ή δάνεια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23 Ιουλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου έχετε να διαχειριστείτε προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά σας έχετε να διαχειριστείτε αυτή την περίοδο οι γεννημένοι γύρω στις 3-4 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση σπουδές, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις, θέματα εξωτερικού καθώς και τα επαγγελματικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά σας, σε ελεύθερο επάγγελμα, καθώς και στην επίτευξη των στόχων σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Αυγούστου, αν και θα πρέπει να δείξουν προσοχή για επιπόλαιες ενέργειες. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κρίση τους για πιθανές παρανοήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες ή στα επαγγελματικά τους.

Ζυγός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με κοινά οικονομικά, κληρονομιές, δάνεια καθώς και θέματα εξωτερικού, νομικές υποθέσεις και σπουδές. Εύνοια σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας ή μικρών κατοικίδιων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερα μαχητικοί είσαστε στα επαγγελματικά σας οι γεννημένοι γύρω στις 7-11 Οκτωβρίου, ενώ προσοχή επάνω σε παράτολμες ενέργειες σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου δεν αποκλείεται να ζήσουν και κάποιον έρωτα από το παρελθόν, ενώ θα πρέπει να διαχειριστούν και έξοδα για ακίνητα ή συμβόλαια. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου σταθεροποιούν θέματα οικονομικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος.

Σκορπιός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση  σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος είναι οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Οκτωβρίου. Επιπλέον δυναμικοί σε επικοινωνίες καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες είναι οι γεννημένοι γύρω στις 18 Νοεμβρίου. Μεγαλύτερη πίεση σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Τέλος αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα εργασίας, υγείας, καθώς και σχέσεων και συνεργασιών. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 3 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν μοιραίο έρωτα, ενώ θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα οικογενειακά, ακινήτου, σχέσεων ή συνεργασιών είναι οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Νοεμβρίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να προσέχουν και την υπερβολική αισιοδοξία τους, καθώς και τις παράτολμες ενέργειες. Επιπλέον, οι γεννημένοι γύρω στις 5 Δεκεμβρίου βρίσκουν εποικοδομητικές λύσεις στις σχέσεις τους διαμέσου της επικοινωνίας. Τέλος προσοχή σε συνεργασίες, σχέσεις καθώς και σε οικογενειακά θέματα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου καθώς δεν έχουν και την πιο καλή κρίση αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος, παιδιού καθώς και υγείας και εργασίας. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσατε να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 4-8 Ιανουαρίου. Τέλος εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, συγγενών, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα οικογενειακά, ακινήτου, καθώς και ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού. Εύνοια σε οικονομικά θέματα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20-21 Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη πίεση είτε από το περιβάλλον τους, είτε σε σχέσεις ή συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιανουαρίου έχουν ξαφνικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

Ιχθύες

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα μετακινήσεων, επικοινωνιών, καθώς και οικογενειακά ή ακινήτου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε νέα ξεκινήματα καθώς και σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι οι γεννημένοι γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου, ενώ θα πρέπει να προσέξουν την υπερβολική αισιοδοξία και την υπερβολή σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου. Ιδιαίτερα ωφελημένοι από επικοινωνίες, φιλίες και συλλογικούς χώρους είναι οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου. Τέλος προσοχή στην επικοινωνία με άτομα οικογένειας ή από το παρελθόν θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαρτίου, καθώς δεν έχουν και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement