Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα Δευτέρα 30 Μαΐου έως την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021.

Advertisement

Εβδομάδα ιδιαίτερα αντιφατική, με αρκετές ανατροπές στα ερωτικά, ιδεαλισμό, ψευδαισθήσεις, βίαιες καταστάσεις, αλλά και ευκαιρίες για κέρδη και επισημοποίηση ερωτικών σχέσεων, είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ήδη από το προηγούμενο Σάββατο 29 Μαΐου έχουμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ο οποίος θα δώσει καθυστερήσεις και πιθανές παρανοήσεις σε θέματα επικοινωνίας, ΜΜΕ και μεταφορών.

Advertisement

Την Δευτέρα 31 Μαΐου έχουμε την το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, το οποίο δίνει έμπνευση, καλλιτεχνία, ιδεαλισμό, καθώς και βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Την ίδια ημέρα έχουμε την όψη μισού τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η οποία δίνει ξαφνικές ανατροπές και αναξιοπιστία στις ερωτικές σχέσεις, ενώ μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές απώλειες η έκτακτα έξοδα στα οικονομικά.

Την Τρίτη 1η Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία θα μπορούσε να δώσει συναισθηματική απομάκρυνση, χωρισμούς και απώλεια στα οικονομικά. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Πλούτωνα φέρνοντας παιχνίδια εξουσίας, υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας αλλά και υπερένταση.

Advertisement

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου η Αφροδίτη αφήνει το επικοινωνιακό και κινητικό χώρο των Διδύμων και περνάει στον πιο συναισθηματικό, ρομαντικό και προστατευτικό χώρο του Καρκίνου.

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο σταθεροποιώντας κάποιες καταστάσεις με αργά και σταθερά βήματα. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο με τον Δια δημιουργώντας έρωτες η και επισημοποίηση σχέσεων, αλλά και οικονομικά κέρδη.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας παρανοήσεις, αυταπάτες και ψέματα στην επικοινωνία, καθώς και στον τρόπο σκέψης μας. Τέλος την ίδια ημέρα ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει βίαιες καταστάσεις, τραυματισμούς αλλά και συγκρούσεις.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Αρκετά επικοινωνιακή και κινητική εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να επανεξετάσετε ή καθυστερεί κάποιες μετακινήσεις, συμβόλαια κλπ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακά ή σπιτιού και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας αυτή την περίοδο. Προσοχή σε εντάσεις η ατυχήματα, είτε από επικοινωνίες, μετακινήσεις, είτε από τον χώρο της οικογένειας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απρίλιου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου βαδίζουν αργά προς την υλοποίηση των στόχων τους.

Ταύρος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα οικονομικά σας, καθώς και με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, θέματα τα οποία θα επανεξετάσετε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, συμβολαίων κλπ. Οι γεννημένοι γύρω στις 3 με 4 Μαΐου αντιμετωπίζετε πιέσεις στα επαγγελματικά σας και στο περιβάλλον σας γενικότερα. Μεγαλύτερη έμπνευση και ιδεαλισμό ως προς την επίτευξη των στόχων τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου. Εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, επιμόρφωσης, συμβολαίων καθώς και από συλλογικούς χώρους, εταιρείες η φίλιες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Απριλίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαΐου μεταμορφώνουν ριζικά τη ζωή τους προς όφελός τους έχοντας και την ανάλογη δράση.

Δίδυμοι

Εβδομάδα με πολλά νέα ξεκινήματα και έμφαση τόσο στα προσωπικά σας, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες, θέματα τα οποία θα επανεξετάσετε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σας, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 δεν αποκλείεται να έχουν και κάποια προαγωγή στα επαγγελματικά τους με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Προσοχή τόσο στα συναισθηματικά τους, όσο και στα οικονομικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Ιουνίου, αφού θα μπορούσαν να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές. Προσοχή επίσης σε κοινά οικονομικά και επενδύσεις θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε παρανοήσεις στα επαγγελματικά τους. Τέλος με πιο σταθερές και σίγουρες κινήσεις ως προς την εκπλήρωση των στόχων τους πορεύονται οι γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα που επιλέγετε να μείνετε πίσω από τα φωτά, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να κινήσει και κάποια παρασκηνιακά θέματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει πιο ερωτικούς και σας ανανεώνει. Ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικά και γενικότερα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Ιουνίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα και να εκπληρώσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερο ιδεαλισμό, ενώ καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα είναι επίσης για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 15-20 Ιουλίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα υπάρχουν πολλές εντάσεις.

Λέων

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τους στόχους σας, με φιλίες ή συλλογικούς χώρους, θέματα τα οποία θα επαναπροσδιοριστούν με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει να θέλετε  περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας αυτή την περίοδο. Οι γεννημένοι γύρω στις 4-5 Αυγούστου θα πρέπει να δείξετε προσοχή τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες όσο και στα επαγγελματικά σας καθώς θα μπορούσαν υπάρχουν δυσάρεστες ανατροπές. Τέλος καλή περίοδος για κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 24-25 Ιουλίου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να λάβουν και χρήματα, τα οποία δεν είχαν υπολογίσει.

Παρθένος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα επαγγελματικά σας και την σταδιοδρομία σας, θέματα στα οποία θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός ή καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και εξωστρεφείς ενώ δεν αποκλείεται οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Αυγούστου να ερωτευτείτε η να επισημοποιήσετε μια σχέση. Οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσέξουν παρανοήσεις στον επαγγελματικό τους χώρο, δεδομένου ότι δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά δεν μένουν χωρίς βοήθεια προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με επωφελή τρόπο, ενώ μεγαλύτερες πιέσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου στον χώρο εργασίας.

Ζυγός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση θέματα εξωτερικού, νομικές υποθέσεις και σπουδές, θέματα τα οποία θα επαναπροσδιοριστούν ή θα υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει να ασχολείστε με θέματα επαγγελματικά και καριέρας, ενώ δεν αποκλείεται οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Σεπτεμβρίου να έχουν και κάποια προαγωγή στον χώρο εργασίας. Επιπλέον αρκετές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16-20 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου έχουν ριζικές αλλαγές επάνω σε επαγγελματικά η οικογενειακά θέματα. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν με σταθερές βάσεις στην υλοποίηση των στόχων τους.

Σκορπιός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση  κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις καθώς και με την ψυχολογία σας, θέματα τα οποία θα επαναπροσδιοριστούν ή θα υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνει πιο εξωστρεφείς και ερωτικούς, ενώ δεν αποκλείεται οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Οκτωβρίου να ερωτευτείτε η να επισημοποιήσετε κάποια σχέση. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 15 Νοέμβριου έχετε ιδιαίτερο ερωτισμό και βοήθεια στην κατάκτηση των στόχων σας. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4-5 Νοεμβρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές τόσο σε θέματα οικογενειακά η ακινήτου, όσο και σε θέματα σχέσεων η συνεργασιών. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 18 Νοεμβρίου έχουν ευκαιρίες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους με επωφελή τρόπο.

Τοξότης

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θέματα τα οποία θα επαναπροσδιοριστούν ή  θα υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί τα κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις καθώς και την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα μπορούσατε να έχετε κέρδη και από κάποιο ακίνητο. Πιο πιεσμένοι στις σχέσεις σας και στα οικονομικά σας είστε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Δεκεμβρίου σταθεροποιείτε σχέσεις στη ζωή σας έχοντας ως κύριο όπλο σας την επικοινωνία. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή τόσο σε σχέσεις και συνεργασίας, όσο και σε θέματα οικογενειακά η ακινήτου, καθώς δεν έχουν και την πιο κατάλληλη κρίση αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας καθώς και μικρών κατοικίδιων, θέματα τα οποία θα μπορούσαν να επαναπροσδιοριστούν ή να υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί περισσότερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 23 Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα μπορούσατε να έχετε και μια ρομαντική απόδραση με το έτερον σας ήμισυ. Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε οι γεννημένοι γύρω στις 2-3 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου βρίσκουν λύσεις στις σχέσεις τους διαμέσου της επικοινωνίας. Τέλος εντάσεις και ριζικές αλλαγές τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στις σχέσεις σας έχετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

 Υδροχόος

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού, τα οποία θα μπορούσαν να επαναπροσδιοριστούν ή να υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί την καθημερινότητα, την εργασία και την υγειά και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 21-22 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και κάποιο οικονομικό όφελος από την εργασία τους. Μεγαλύτερες πιέσεις τόσο στο περιβάλλον τους, όσο και σε θέματα ακινήτου η οικογένειας έχουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η με 2 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στους συγκεκριμένους τομείς, παρόλα αυτά όμως καταφέρνουν να βρουν λύση.

Ιχθύες

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα οικογενειακά, ακινήτου είτε γενικότερα από το παρελθόν, τα οποία θα μπορούσαν να επαναπροσδιοριστούν ή να υπάρξουν καθυστερήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο επηρεάζει τόσο τα ερωτικά σας, όσο και θέματα ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20-21 Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερο ερωτισμό και ιδεαλισμό έχετε και όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Μαρτίου, παρόλο που θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί με οικογενειακά θέματα, καθώς δεν έχετε και την καλύτερη κρίση αυτή την περίοδο. Προσοχή σε εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Μαρτίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαρτίου αλλάζουν τη δομή της ζωής τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement