Ζώδια Μάιος 2022: Τι επιφυλάσσει η διέλευση της Αφροδίτης;

Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια για τον μήνα Μάιο του 2022. Διαβάστε για την διέλευση της Αφροδίτης.

Advertisement

Από το AstroDiamanti

Οι πρώτες 2 μέρες του μήνα φαντάζουν ίσως ιδανικές (συναισθηματικά / κοινωνικά / ενδεχομένως και οικονομικά) για πολλούς /ές με γέννηση κατά τις τελευταίες δυο ημέρες των ζωδίων της γης και του νερού, ήτοι για γεννημένους/ες στις 18-19-20/5, 20-21-22/9, 18-19-20/1, 20-21-22/7, 20-21-22/11, 18-19-20/3.

Advertisement

Από τις 3/5/2022 έως και τις 28/5/2022 η Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο του Κριού, από όπου επιφυλάσσει κέρδη οικονομικής φύσεως σε πολλούς Ιχθύς και Παρθένους. Για τον άξονα Παρθένου / Ιχθύων γενικότερα ανατέλλει μια χρονική περίοδος όπου κανείς μπορεί να αναμένει μια βελτίωση στην αίσθηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης με την ανασφάλεια σε ύφεση.

Για τους Ζυγούς παρατηρούμε μια ευκαιρία ανανέωσης στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών. Τώρα υπάρχει απέναντι ο σωστός άνθρωπος / συνεργάτης / σύμβουλος για την εκάστοτε ανάγκη που προκύπτει. Τώρα μπορεί κανείς να δει το ουράνιο τόξο μετά τη μπόρα σε μια σχέση είτε να υπάρξει μια τελεσίδικη απόφαση απομάκρυνσης με ειρήνη και αποδοχή.

Advertisement

Για τους Κριούς ανατέλλει μια εποχή μεγαλύτερης αίσθησης αισιοδοξίας / τύχης, με διάθεση συνεργασίας, με θετική προαίρεση απέναντι στο περιβάλλον, αλλά και με μια τάση αυτο-φροντίδας σε κάθε επίπεδο (κυρίως όμως στην εμφάνιση).

Για τους Λέοντες υπάρχει εύνοια σε ταξίδια / σπουδές / νομικές υποθέσεις / μεγάλες συμφωνίες / προαγωγή. Για κάποιους Λέοντες συζητούμε γενικότερα για μια αίσθηση “επέκτασης”, κάτι που μπορεί να εκφραστεί και μέσα από την τεκνοποίηση ή τη μετοίκηση. Δεν αποκλείονται ευκαιρίες για ανάπτυξη μιας σχέσης με ηλικιακή διαφορά / διαφορά στην κουλτούρα / χιλιομετρική απόσταση.

Για τους Τοξότες τονίζονται οι έννοιες της τύχης, της ανανέωσης, αλλά και της “χαράς της ζωής” γενικότερα. Κέρδη από παιχνίδια δεν μπορούν να αποκλειστούν. Ο έρωτας ενδεχομένως αφορά πολύ κόσμο από το ζώδιο του Τοξότη. Καλή προοπτική θα έχουν οι επιχειρηματίες- ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και οι καλλιτέχνες. Η έννοια της αναψυχής, επίσης, έχει την τιμητική της. Παράλληλα, οι χαρές από τα παιδιά είναι στο πρόγραμμα.

Οι Υδροχόοι έχουν κάθε λόγο να ποντάρουν στην επικοινωνία, στις (εμπορικές) συναλλαγές, αλλά και σε κερδοφόρα εγχειρήματα, εφόσον ασχοληθούν με δραστηριότητες που σχετίζονται με το λόγο, τη διδασκαλία, τα γραμματειακά, το μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο ή με τις μετακινήσεις. Το φλερτ δίνει και παίρνει. Εξομάλυνση σχέσεων με συγγενείς / γείτονες είναι επίσης ένα σενάριο, γιατί θα υπάρχει καλύτερη πρόθεση / διάθεση.

Οι Δίδυμοι αναπτύσσονται μέσα από την κοινωνικότητα. Φιλίες και γνωριμίες, καθώς επίσης σύλλογοι, ομάδες, αλλά κι εταιρίες στέκουν με κάποιον τρόπο “αρωγοί” στα ζητούμενα των Διδύμων. Κάπου ανάμεσα στις κοινωνικές επαφές δεν αποκλείεται να ανατείλει ένα φλερτ. Επαγγελματικοί, οικονομικοί, αλλά και συναισθηματικοί στόχοι προωθούνται, αρκεί να υπάρξει η ανάλογη κινητικότητα.

Οι Καρκίνοι πιθανώς βιώνουν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής που εκκολάπτεται στην καριέρα ή στην οικογενειακή τους κατάσταση. Κάποια πρόσωπα κύρους / εξουσίας ή μεγαλύτερης ηλικίας στηρίζουν τα σχέδια των Καρκίνων. Σημαντικές αποφάσεις ζωής όσον αφορά μια σχέση / έναν γάμο είναι πιθανές.

Οι Αιγόκεροι ενδεχομένως μπορούν να χαρούν μέσα από εξελίξεις στην οικογένεια. Η ζεστασιά γλυκαίνει την ψυχή. Για άλλους είναι μια εποχή ενασχόλησης με τον εξωραϊσμό του προσωπικού τους χώρου ή με επικερδείς κινήσεις όσον αφορά ένα ακίνητο.

Οι Ταύροι ίσως αισθάνονται πως δίνουν περισσότερα από όσα λαμβάνουν (προς το παρόν). Έχουν εύνοια ή επιδεικνύουν ευελιξία σε επαρκή βαθμό όσον αφορά στα πρακτικά ζητήματα, όμως κάπου πιθανώς αισθάνονται ανασφαλείς, αβέβαιοι. Η τύχη τους χτυπά την πόρτα σχεδόν από το πουθενά, ενώ την ίδια στιγμή συναισθηματικά, ενδεχομένως, έχουν τους λόγους τους να μην ανοίγουν τα χαρτιά τους ευρέως.

Οι Σκορπιοί βρίσκουν έναν τρόπο να έχουν μια πιο ποιοτική καθημερινότητα στην εργασία, αλλά και στη γενικότερη ρουτίνα τους. Μπορούν να φροντίσουν το σώμα και τις ανάγκες που προκύπτουν με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέγουν τη σωστή διατροφή και ασκούνται τακτικά νιώθοντας έτσι συνολικά καλύτερα με τον εαυτό τους. Φλερτάρουν ακόμα και στο χώρο της δουλειάς, προσπαθούν και μπορούν να κερδίσουν μια καλύτερη μεταχείριση από τον περίγυρο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement