Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας… Αλλιώς!

Αν και είμαι μεγάλη θαυμάστρια του κλασσικού χριστουγεννιάτικου στολισμού, δηλαδή, του συνδυασμού πράσινο πεύκο με κόκκινα στολίδια και λευκά λαμπιόνια, σήμερα θα δούμε μερικές εναλλακτικές, και αυτό γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος που θεωρεί ότι το ντεκόρ των εορτών πρέπει να ακολουθεί την ίδια γραμμή με το ντεκόρ του σπιτιού.

Advertisement

Οπότε σήμερα θα δούμε  κάποιους στολισμούς διαφορετικούς. Βέβαια για τους φίλους μας που αγαπούν πολύ τα Χριστούγεννα αυτές οι ιδέες μπορεί να συμπληρώσουν απλά τον ήδη υπάρχοντα στολισμό τους.

Για τα πιο minimal και σε λευκές αποχρώσεις σπιτικά, κάποιες όμορφες λύσεις είναι ο στολισμός θαλασσόξυλων  με ανοιχτόχρωμα στολίδια και η τοποθέτηση τους σε τοίχο έτσι ώστε να θυμίζουν δέντρο, καθώς επίσης και και η τοποθέτηση ενός vintage παραθύρου σε έναν τοίχο μας στολισμένο με λαμπιόνια.

Advertisement

Για τους πιο cozy και χρωματιστούς χώρους, κάποιες πιο καλλιτεχνικές προσεγγίσεις είναι ο στολισμός της ξύλινης ανοιγόμενης σκάλας με τα παραδοσιακά χρωματιστά στολίδια ,αλλά και και διάφορες κρεμάστρες τοποθετημένες στον τοίχο και στολισμένες με πρασινάδα και αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού.

Για τους πιο μποέμ φίλους μας τι πιο ταιριαστό από ένα δέντρο φτιαγμένο από βιβλία!

Advertisement

Τέλος για τους πιο κομψούς φίλους μας ,ο στολισμός ενός αφαιρετικού δέντρου με μεταλλικές μπάλες σε διάφορες αποχρώσεις είναι από της πιο elegant προτάσεις για φέτος.

Καλές γιορτές!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement