«8 Λέξεις» – Ναταλία Κηρύκου: Η τηλεοπτική Έρση αποκαλύπτει το δικό της ιδεατό φινάλε

«Έχω βιώσει κι εγώ δύσκολες καταστάσεις σε χώρο εργασίας, τις οποίες βρήκα τη δύναμη και τις αντιμετώπισα. Χρειάστηκα χρόνο για να ξεπεράσω το φόβο μου αλλά ταυτόχρονα ένιωσα δυνατή που τα κατάφερα. Χαίρομαι που βγαίνουν όλα στη επιφάνεια για να καθαρίσει ο χώρος και να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια…»

Advertisement

Η σχέση της Έρσης και του Οδυσσέα στις 8 Λέξεις, όσα έχει αγαπήσει στην ηρωίδα που υποδύεται, τα κοινά χαρακτηριστικά τους, το δικό της ιδεατό φινάλε για την ηρωίδα της, όσα της δίδαξε το έτος της πανδημίας αλλά και ο εργασιακός εκφοβισμός. Η Ναταλία Κηρύκου μιλά στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα για όλα!

Τι έχεις αγαπήσει στην Έρση;

Advertisement

Tην επιμονή και υπομονή της στα θέλω της. Όσα εμπόδια και δυσκολίες αντιμετωπίζει βρίσκει τον τρόπο να τα ξεπερνάει και να συνεχίζει προς την επίτευξη των στόχων της Επίσης έχω λατρέψει το στυλ της!

Ποια θεωρείς ότι είναι τα κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Advertisement

Η αγάπη που έχουμε για τη δουλειά μας και η αφοσίωση στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η σχέση της με τον Οδυσσέα έχει φτάσει σε οριακά σημεία εξαιτίας της μηδαμινής ανοχής εκείνου στην αυταρχική συμπεριφορά της. Υπάρχει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να χωρίσει;

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο χωρισμού. Η Έρση είναι χαρακτήρας που θέλει να έχει τον έλεγχο σε ό,τι αφορά στην οικογένεια της, προκειμένου να προστατεύσει τους ανθρώπους της χωρίς δυστυχώς πολλές φορές να υπολογίζει τις επιθυμίες του άλλου. Αν η ανοχή του παραμείνει μηδαμινή ίσως οι δρόμοι τους χωρίσουν.

Θα προσπαθήσει να αλλάξει η Έρση τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί με εκείνον;

Για να αλλάξει, θα πρέπει να καταλάβει πόσο πιεστική γίνεται στον άλλον όταν θέλει να επιβάλλει πράγματα και καταστάσεις. Η Έρση είναι πολύ δυναμική προσωπικότητα και ισχυρογνώμων για να υπάρξει εύκολα μια τέτοια αλλαγή. Ίσως πρέπει κι ο Οδυσσέας να αλλάξει λίγο τρόπο συμπεριφοράς.

Η σειρά πια ολοκληρώνει τον κύκλο της. Τι θα κρατήσεις από τις “8 λέξεις”;

Θα κρατήσω τους φίλους που έκανα, τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και σκέφτομαι να πάρω μαζί μου και ένα πίνακα από αυτούς που είχε ζωγραφίσει ο Οδυσσέας.

Ποιο είναι το ιδεατό φινάλε κατ’ εσέ της ηρωίδας σου;

Να ζήσει ευτυχισμένη με τον άνδρα της και τα παιδιά της και επαγγελματικά να κάνει κάτι δικό της.

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου;

Θα ήθελα πολύ να κάνω θέατρο.

Αλλάζω θέμα. Πως βίωσες το έτος της πανδημίας;

Στις καραντίνες προσπαθούσα να βρω εναλλακτικές να περνώ τον χρόνο μου όσο πιο δημιουργικά γίνεται και να ξεκουράζομαι. Τον υπόλοιπο καιρό με εβδομαδιαία τεστ και δουλειά κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας .

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας μία σειρά καταγγελιών συναδέλφων σου για κακοποιητικες συμπεριφορές και εργασιακό εκφοβισμό. Αντιμετώπισες ποτέ απεχθείς πράξεις στο χώρο της εργασίας;

Έχω βιώσει κι εγώ δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες βρήκα τη δύναμη και τις αντιμετώπισα. Χρειάστηκα χρόνο για να ξεπεράσω το φόβο μου αλλά ταυτόχρονα ένιωσα δυνατή που τα κατάφερα. Χαίρομαι που βγαίνουν όλα στη επιφάνεια για να καθαρίσει ο χώρος και να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια.

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement