Άγριες Μέλισσες – Χρήστος Πλαΐνης: «Την επόμενη σαιζόν θα καταγραφεί η ταραγμένη περίοδος της επταετίας»

«Θα γίνουν ζευγάρι ο Άγγελος με την Σοφούλα. Το τέλος τους είναι καλό. Το ήθελε από την αρχή ο Τόλλιας και ευτυχώς θα οδηγούνται τα πράγματα προς αυτό το δρόμο…»

Advertisement

Ο ρόλος του Τόλια που έχει αγαπήσει, η ικανοποίηση και η χαρά που αισθάνεται για την συμμετοχή του στις Άγριες μέλισσες και η βεβαιότητα του πώς οι ανατροπές θα είναι αμείωτες και στον επόμενο κύκλο της σειράς. Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα για όλα.

Τι συναισθήματα σου αφήνει η ολοκλήρωση της δεύτερης σαιζόν της σειράς ;

Advertisement

Το τέλος της δεύτερης χρονιάς μας έχει βρει όλους πάρα πολύ κουρασμένους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος με πολύ απαιτητικούς ρυθμούς και γυρίσματα. Το ότι η σειρά οδεύει ολοταχώς και για τρίτη χρονιά και έπειτα από ένα μήνα θα ξαναμπούμε στο στούντιο μου δημιουργεί προσμονή, χαρά, ευτυχία γιατί ένα ακόμη έτος θα κάνουμε κάτι που μας αρέσει πάρα πολύ.

Ο χαρακτήρας του Τόλια έχει εξελιχθεί ουσιαστικά σε σχέση με τον ήρωα που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια του σήριαλ;

Advertisement

Ο Τόλιας έχει εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα. Έχουμε δει τις ευαίσθητες, αλλά και δυναμικές πλευρές του. Όσον αφορά την τρίτη χρονιά δεν έχω μιλήσει με τους σεναριογράφους για να ξέρω τι με περιμένει. Θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στάθηκε πάρα πολύ στην Σοφούλα. Υπήρξε ουσιαστικά δίπλα της προσπαθώντας να τη βοηθήσει.

Έπραξε όπως ο οποιοσδήποτε πατέρας αν βρίσκονταν σ αυτή την κατάσταση το παιδί του. Αντιλήφθηκε αμέσως τους κινδύνους και προσπάθησε με όποιο τρόπο μπορούσε να βοηθήσει άλλοτε όντας πιο αυστηρός, άλλοτε βλέποντας ότι δεν περνά αυτός ο τρόπος πιο μαλακός.

Θα γίνουν ζευγάρι ξανά ο Άγγελος με τη Σοφούλα; Παρακολουθούμε άλλωστε ότι ο πρώτος της έχει σταθεί σε ότι βιώνει.

Ναι. Φυσικά θα γίνουν ζευγάρι. Το τέλος τους είναι καλό. Το ήθελε από την αρχή ο Τόλλιας και ευτυχώς θα οδηγούνται τα πράγματα προς αυτό το δρόμο.

Θα παντρευτούν;

Αυτό θα μου επιτρέψεις να μην στο πω ακόμη.

Η αυτοκτονία του Βόσκαρη είναι μία δικαίωση για τους ανθρώπους του χωριού ;

Η λέξη δικαίωση μου ακούγεται λίγο βαριά. Θα έλεγα πώς όλοι στο Διαφάνι ένιωσαν ικανοποίηση για την τιμωρία του.

Το 1998 έκανες το τηλεοπτικό ντεμπούτο σου με το «Άγγιγμα ψυχής», μία σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Έπειτα από εικοσιτρία χρόνια πρωταγωνιστείς ξανά σε ένα ακόμα σήριαλ που έχει τεράστια διεισδυτικότητα και εμβρίθεια στο κοινό;

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς σειρές σαν τις «Άγριες μέλισσές» ή το «Άγγιγμα ψυχής» δε βγαίνουν κάθε χρόνο. Είναι πολύ ευχάριστο ότι είχα την τύχη και την ευτυχία να λάβω μέρος σ’ αυτά τα σήριαλ. Σε πολλούς ηθοποιούς μπορεί να μη συμβεί ούτε μία φορά να μετέχουν μίας δουλειάς που έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που έχω και εγώ ένα βασικό ρόλο στις Άγριες μέλισσες. Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες αυτού του σήριαλ έχουν το ίδιο αίσθημα.

Τα επόμενα σχέδια σου;

Αποφάσισα το καλοκαίρι να μη δουλέψω στο θέατρο. Θα ήταν σκότωμα γιατί θα έχουμε πολλά γυρίσματα καθημερινά για την σειρά. Είναι δύσκολο να τρέχω σε περιοδεία ενώ παράλληλα πρέπει να βρίσκομαι σε γύρισμα. Δε θα το απολάμβανα. Έτσι τελικά επέλεξα φέτος το καλοκαίρι να αισθανθώ την ευχαρίστηση της δημιουργικότητας στις «Άγριες Μέλισσες» Πέρασαν άλλωστε σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια από το «Άγγιγμα ψυχής» για να υπάρξω ξανά σε μία τόσο δημοφιλή, κοσμαγάπητη σειρά. Δε ξέρω αν στο υπόλοιπο της επαγγελματικής μου ζωής θα ξανασυμβεί. Θέλω να το χαρώ. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος σ’ αυτή τη δουλειά. Για το χειμώνα είναι ακόμη νωρίς να σκεφθώ τι θα γίνει. Είμαι ακόμη σε αναμονή. Όσο και αν έχουν αρχίσει να στήνονται κάποια πράγματα το τοπίο είναι ακόμη θολό. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρουμε ακόμη τι μας ξημερώνει.

Την επόμενη σαιζόν θα καταγραφεί η ταραγμένη περίοδος της επταετίας για την Ελλάδα. Θεωρείς ότι θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτικό αυτό για την σειρά;

Η Μελίνα και ο Πέτρος έχουν επί δύο χρόνια δείξει το ταλέντο και τις ικανότητες τους. Είμαι απολύτως βέβαιος και την επόμενη σαιζόν θα υπάρχει ένα σενάριο πολύ δυνατό με ανατροπές.

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement