Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Μαζιώτης: «Η Ελένη θα κερδίσει αυτή τη μάχη»

Για τον ρόλο του Μιχάλη Σαράφη που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες και παρεμβαίνει καταλυτικά στην εξέλιξη της σειράς αλλά και τη νίκη έπειτα από τις δυσκολίες της Ελένης απέναντι στο Βόσκαρη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαζιώτης στο περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα.

Advertisement

Όλα όσα αποκάλυψε:

Ο Μιχάλης Σαράφης μπαίνει ξανά καταλυτικά στη ζωή της Ελένης αφού πια με τη βοήθεια του ο Βόσκαρης βρίσκεται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Advertisement

Ακριβώς. Ο Μιχάλης Σαράφης επιστρέφει αφού η Ελένη αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα τα βασανιστήρια, το βιασμό αλλά την αποβολή που της προκάλεσε ο Βόσκαρης. Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα εναντίον του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της Σταμίρη.

Θα προσπαθήσει όμως να ξεφύγει σκοτώνοντας τη μία από τις δύο μάρτυρες.

Advertisement

Ναι. Μιλάμε για έναν αδίστακτο χαρακτήρα. Για να καταφέρει να κερδίσει όσο πιο πολλά μπορεί θα διαπράξει και αυτό το έγκλημα ούτως ώστε να σβήσει τα στοιχεία. Αυτό κάνει περισσότερο αδύναμη την Ελένη, η οποία είχε ως μάρτυρες τον Γκούμα, τον επιθεωρητή των φυλακών και ορισμένες γυναίκες. Κατόπιν της δολοφονίας της Μαδούρου θα υπάρξει πολύ μεγάλη ένταση και πολλές από τις μάρτυρες θα φοβηθούν στο να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

Θα αρνηθούν λοιπόν ορισμένοι εκ των μαρτύρων να καταθέσουν;

Αυτή η κίνηση θα προκαλέσει φόβο στις κοπέλες. Στο τέλος όμως θα τις πείσουν όμως να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις ξανά στην σειρά;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πάρα πολύ και η στιγμή που επιστρέφω. Είναι σημαντικό ότι η ηρωίδα έχει αποφασίσει να διεκδικήσει αυτά που θέλει. Μιλά πια για όσα της συνέβησαν και είναι βέβαιο πώς θα κερδίσει αυτή τη μάχη. Ο Σαράφης θα δείξει τη μαχητικότητά του σα δικηγόρος.

Η ηρωίδα της σειράς κινείται δικαστικά εναντίον του αποκρουστικού αηδιαστικού και απωθητικού χαρακτήρα του σήριαλ εξαιτίας της κακοποίησης και του εκφοβισμού που βίωσε στις φυλακές. Στην πραγματικότητα πάλι εντελώς συγκυριακά συνάδελφοι σου ηθοποιοί καταγγέλλουν σειρά κακών συμπεριφορών που έχουν υποστεί στον χώρο εργασίας.

Μου έχει προκαλέσει απίστευτη συγκίνηση και δέος αυτή η συγκυρία. Οι διάλογοι που έχουν γράψει οι σεναριογράφοι της σειράς ταυτίζονται τόσο με την πραγματικότητα συναδέλφων που εξομολογούνται όσα βίωσαν. Την πιο έντονη σκηνή με την Ελένη την είχα στη φυλακή. Ο Μιχάλης Σαράφης εκφράζει στην Ελένη βλέποντας τη δύναμη της να αντιδράσει τόσο σθεναρά απέναντι στην αδιάλλακτη εξουσία του Βόσκαρη το θαυμασμό του. Της λέει μάλιστα ότι δεν έχει ξανασυναντήσει άλλον τόσο θαρραλέο άνθρωπο στη ζωή του παρόλο που πέρασε μία κόλαση η Ελένη στέκεται όρθια και πολεμάει με πείσμα αυτό Ουσιαστικά είναι το μήνυμα που θα πρέπει να δώσουμε σε σε όλους τους ανθρώπους που αυτό το διάστημα προβαίνουν στη διαδικασία να καταθέσουν με ειλικρίνεια δημόσια όσα έχουν βιώσει.

Περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement