Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ρωτήθηκε αν παρακολουθεί «Άγριες Μέλισσες» μετά την αποχώρηση της – Η απάντηση θα σε εκπλήξει

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Σιωπηλός δρόμος» που κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Mega. H ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της “Θεοδοσίας” στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στο Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν παρακολουθεί τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μετά την αποχώρηση της.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

Έπαιξε ρόλο στο να πεις το «ναι» στον «Σιωπηλό δρόμο» ότι είναι κάτι τελείως κόντρα στο ρόλο της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»;

Advertisement

Φυσικά, ο «Σιωπηλός δρόμος» διαδραματίζεται στο σήμερα. Τόσο οι «Μέλισσες» όσο και άλλες δουλειές μου ήταν εποχής. Ήθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου, είναι ένα κορίτσι του σήμερα.

Έχεις δημιουργικό άγχος και αγωνία για την απήχηση που θα έχει η σειρά στο κοινό;

Advertisement

Πολύ μεγάλο. Έχω προσδοκίες γιατί πιστεύω πολύ σε αυτή τη δουλειά.

«Άγριες Μέλισσες» παρακολουθείς μετά την αποχώρηση σου από τη σειρά;

Όχι πολύ, όπως είπα δεν βλέπω τηλεόραση. Μερικές φορές βλέπω μόνο για να παρακολουθώ τα παιδιά, τους φίλους μου.

Έχοντας πάρει απόσταση πλέον από αυτή την εμπειρία, νιώθεις ότι άλλαξαν πράγματα στη ζωή σου;

Ναι, πολλά. Η αναγνωρίσιμότητα, το ότι σε αναγνωρίζει ο κόσμος, οι επαγγελματικές ευκαιρίες και οι πόρτες που ανοίγονται σίγουρα σου αλλάζουν μέρος της ζωής σου. Είναι όμορφο αυτό που ζω!

Ο κόσμος τι σου λέει;

Η αλήθεια είναι ότι λόγω covid… που να πάω! Φοράω τη μάσκα, οπότε δεν με καταλαβαίνουν πάντα. Γενικά όμως λαμβάνω θετικά σχόλια. Συνήθως ακούω «Είσαι η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες». Τώρα έχω στόχο να είμαι η Χριστίνα και όχι η Θεοδοσία, θέλει δουλειά όλο αυτό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement