Έξαψη – Ντένια Ψυλλιά: Η Τζόυ θα συγχωρέσει την Εβίτα!

Έξαψη: Η κόρη της Εβίτας και του Αλέξανδρου, η Τζόυ, περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και η Ντένια που την υποδύεται προσπαθεί να την αποκρυπτογραφήσει στις γραμμές που ακολουθούν.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η «Έξαψη» είναι η δεύτερη τηλεοπτική σου δουλειά!

Advertisement

«Ακριβώς. Η πρώτη ήταν το “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” στον ΑΝΤ1. Στη σειρά αυτή ο ρόλος της Τζόυς είναι μεγαλύτερος, θα έλεγα πως είναι από τους βασικούς, ωστόσο είμαι μεγαλύτερη, έχω καλύτερη αντίληψη και το βιώνω τελείως διαφορετικά από την πρώτη μου δουλειά».

Είναι ένα κορίτσι της ηλικίας σου η Τζόυ;

Advertisement

«Είναι ένα κορίτσι πολύ δυναμικό, αλλά συμπεριφέρεται ανώριμα γιατί της έχουν πέσει πολλά μαζί και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Βγάζει μια άμυνα προς όλους αλλά θα αλλάξει νοοτροπία στην πορεία. Όταν δηλαδή συμβούν ακόμα κάποια δεινά και αντιληφθεί κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ως Ντένια ήμουν πολύ ήρεμη ως έφηβη, δεν έχω ζήσει δυσκολίες, ούτε υπήρξα αντιδραστική. Δεν ήμουν ποτέ η κλασική έφηβη που κλείνεται στο δωμάτιό της και κοπανάει τις πόρτες. Προσπάθησα να την κάνω να φανεί επαναστάτρια…».

Και το έχεις πετύχει. Τι άλλο θα συμβεί αλήθεια σε αυτή την οικογένεια;

«Και όμως, έχει συνέχεια».

Τα μέτωπα ήδη είναι αρκετά! Όπως είπες κι εσύ, της έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, με πρώτο τον μύθο της τέλειας οικογένειάς της να καταρρέει!

«Αυτό ήταν το πρώτο πλήγμα για εκείνη και είναι ο λόγος που φέρεται άσχημα ακόμα και σε άτομα που δεν της φταίνε, όπως είναι ο Τίμος. Νομίζω πως στο μέλλον θα δίνει αξία και σημασία σε όσους την αγαπάνε, άσχετα από το αν ζουν πλέον όλοι μαζί και είναι μια οικογένεια κοινωνικά αποδεκτή».

Τι θα γίνει, αλήθεια, με το αγόρι της;

«Υπάρχει πραγματικός έρωτας, μάλιστα εκείνος της είχε πει και για τη φυλακή, κάτι που δείχνει ότι την αγαπάει και την υπολογίζει. Προς το παρόν όμως η Τζόυ αισθάνεται προδομένη απ’ όλους και μάλιστα θα χωρίσουν για ένα διάστημα. Το γεγονός πως η αδελφή του έχει σχέση με τον πατέρα της ηρωίδας μου δεν θα επηρεάσει τη σχέση τους στο μέλλον. Έχουν έρθει νέα ζητήματα στον ορίζοντα, οπότε αυτό είναι το λιγότερο».

Όπως η ύπαρξη του βιολογικού της πατέρα;

«Και αυτό, φυσικά. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με το θέμα των… μπαμπάδων, αλλά τελικά η Τζόυ θα βρει μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Θα ηρεμήσει και θα είναι καλά».

Ένα σημαντικό θέμα που έχει ακόμα προκύψει είναι με την αρρώστια της μαμάς της!

«Η Τζόυ θα είναι στο πλευρό της και μάλιστα η Εβίτα θα είναι εκείνη που με τη στάση της θα κάνει τη ηρωίδα μου να ηρεμήσει και να δει κάποια πράγματα πιο καθαρά. Λόγω της αρρώστιας θα τη συγχωρέσει και στο μέλλον θα αλλάξει η σχέση τους, πάντα προς το καλύτερο».

Υπάρχει περίπτωση η Εβίτα να κινδυνεύσει;

«Όχι, δεν θα κινδυνεύσει η ζωή της».

Και μετά από όλα αυτά;

«Θα τα αντιμετωπίσει όλα και θα συνεχίσει. Πιστεύω πως θα τη δούμε ευτυχισμένη κάποια στιγμή. Θα ήθελα να μείνει με τον Τίμο γιατί είναι μια σχέση πραγματικής αγάπης και βέβαια να υπάρξει ένα όμορφο δέσιμο με τον Κωστή. Να καταφέρουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο».

Αν ήταν φίλη σου η Τζόυ, τι θα της έλεγες;

«Αρχικά να ακούει τους γύρω της, να μην κάνει βιαστικές κινήσεις και να μην τα βάζει με τον Τίμο. Άλλωστε είναι ο μόνος άνθρωπος μέχρι στιγμής που δεν την έχει προδώσει και θέλει να τη βοηθήσει. Γενικά να μην είναι αντιδραστική».

Η σχέση σου με την Ιωάννα Παππά, την τηλεοπτική σου μητέρα, πώς είναι;

«Δίνει μαθήματα υποκριτικής σε κάθε σκηνή και βοηθάει. Το κλίμα εκτός γυρισμάτων είναι εξαιρετικό, παρεΐστικο. Χαίρομαι που δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ευλογία για μένα».

Τι άλλο κάνεις αυτή την περίοδο;

«Γίνονται συζητήσεις, αλλά με τον κορονοϊό είναι δύσκολα τα πράγματα. Περιμένω τις εξελίξεις… Πάντως θα ήθελα πολύ να κάνω κινηματογράφο. Έχει μια λεπτομέρεια που φαίνεται στην κάμερα, που με γοητεύει πολύ».

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement