Φαίη Σκορδά: Όλα όσα είπε για το νέο σύντροφό της, ένα νέο γάμο & τον Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά έδωσε χθες την πιο ειλικρινή κι αποκαλυπτική συνέντευξή της. Καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» δε δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο δύσκολες, πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Advertisement

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη νέα της σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο, για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν πρόβαλαν βίντεο με τη νονά – θεία της.

Για τον πρώην της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της είπε: «ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος».

Advertisement

«Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Φαίη Σκορδά. «Δεν νομίζω, δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, όμως, το σέβομαι».

Μετά η κουβέντα ήρθε στο νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλιστα είπε ότι τον έχει γνωρίσει και τότε η Φαίη ζήτησε την γνώμη του! Κι ακόμη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η σχέση τους να καταλήξει σε γάμο.

Advertisement

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά. Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις. Εάν οτιδήποτε γίνει, δεν επηρεάσει τα παιδιά…»

Στη διάρκεια της εκπομπής μία μεγάλη έκπληξη την περίμενε! Ήταν η στιγμή που έπαιξαν ένα βίντεο με δηλώσεις της αγαπημένης της νονάς και τότε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δάκρυσε συγκινημένη!

«Συγνώμη… Όχι, συγγνώμη… Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου» είπε. «Για μένα είναι η νονά μου, με λένε Σοφία και έχω πάρει το όνομα της. Είναι θεία μου γιατί είναι η αδελφή της γιαγιάς μου με έχει ξεγέννησε, γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό και έχω πάρει τον δρόμο της. Για μένα είναι αγία αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει δική της οικογένεια και πάντα θέλει να δίνει. Όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει» εκμυστηρεύτηκε η Φαίη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement