Άγριες Μέλισσες – Σπύρος Ντούγιας: Ο 7χρονος «Σέργιος» δίνει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη

Είναι μόλις 7 ετών και κατάφερε να γίνει ο πιο λατρεμένος πιτσιρικάς της μικρής μας οθόνης. Ο λόγος για τον Σπύρο Ντούγια τον οποίο απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες στον ρόλου του μικρού «Σέργιου». Ο τηλεοπτικός Σέργιος Σεβαστός παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα για λογαριασμό του περιοδικού Hello.

Advertisement

Μεταξύ άλλων λέει:

«Οι συμμαθητές μου δεν παρακολουθούν τη σειρά. Δεν τους νοιάζει και πολύ. Ο δάσκαλός μου όμως συχνά με φωνάζει «Σπύρο το Μελισσάκι.

Advertisement

Τον ρόλο τον χρωστάω στην αδερφή μου. Ξεκίνησε να δουλεύει με ένα πρακτορείο και να κάνει διαφημίσεις και η διάθεσή της πέρασε και σε μένα. Έτσι, με πολλή χαρά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έγινα ηθοποιός. Τώρα νομίζω πως έχω αφήσει λίγο πίσω την Άννα.

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Δεν πηγαίνω, λέω τα λόγια μου και φεύγω. Πρέπει να ετοιμαστώ γιατί τα ρούχα δεν είναι δικά μας. Επίσης, ορισμένοι βάφονται. Κάνουμε πρόβες, κοντινά, λήψεις.

Advertisement

Μαθαίνω εύκολα τα λόγια. Δεν μου δίνουν πάρα πολύ μεγάλο κείμενο».

Πώς είναι η σχέση του με την Έλλη Τρίγγου και την Δανάη Μιχαλάκη;

«Είναι πολύ καλές και οι δύο. Παίζουμε συχνά και λέμε αστεία. Τις έχω αγαπήσει, είναι φίλες μου».

Για τον Αναστάση Ροϊλό, δηλώνει: «Είναι εξαιρετικός. Μου κάνει πολλά αστεία. Κάποιες φορές με τρομάζει κάνοντάς μου πλάκα και με πετά ψηλά στον αέρα.

Μου έχουν δώσει μια θεατρική υποτροφία για τον Ίασμο, όπου θα παρακολουθήσω μαθήματα τον επόμενο χρόνο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement