Αναστάσης Ροϊλός: Το σοβαρό ατύχημα που δεν έμαθε κανείς και η αντίδραση της παραγωγής των «Άγριων Μελισσών»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Αναστάσης Ροϊλός από τις Άγριες Μέλισσες ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εβδομάδας και μεταξύ άλλων μίλησε στην Φαίη Σκορδά για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή.

Advertisement

Όλα όσα αποκάλυψε ο τηλεοπτικός “Νικηφόρος”:

«Είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς όλα καλά. Έπεσα στην Αττική οδό, μέσα σε ένα τούνελ με τη μηχανή. Καρφώθηκα σε έναν τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά γιατί στάζει συνέχεια από πάνω και γλιστράει πολύ. Έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο.

Advertisement

Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαξα αμέσως το κινητό μου. Όταν επέστρεψα στα γυρίσματα υπήρξαν σκηνές που λίγο κούτσαινα αλλά το «κλέβαμε» στα πλάνα. Κούτσαινα για ένα διάστημα αλλά η καραντίνα έκανε πολύ καλό στο πόδι γιατί έκανα αποθεραπεία.

Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο από την παραγωγή μου κάλυψαν το πρόσωπο για να με πάνε για τις ακτίνες προκειμένου να μην κυκλοφορήσει η είδηση. Εγώ στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα μετά και το έκανα μόνο για να μην το μάθει από αλλού. Γενικά το κρατήσαμε κρυφό», είπε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement