Αντωνία Καλλιμούκου: Η νέα της ζωή μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα

Η Αντωνία Καλλιμούκου που είχε κερδίσει τίτλο ομορφιάς στα καλλιστεία, έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε διάφορες εκπομπές. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz να και άλλαξε τελείως επαγγελματικό προσανατολισμό.

Advertisement

Η πρώην παρουσιάστρια εργάζεται πλέον σε δικηγορικό γραφείο, ενώ όπως έκανε γνωστό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να περάσει με κατατακτήριες εξετάσεις στην Νομική Σχολή Αθηνών.

H ανάρτηση της Αντωνίας Καλλιμούκου:

Advertisement

«Όταν αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενα ποτέ, ότι μετά από χρόνια, θα έμπαινα και σε δεύτερο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή Αθηνών! Η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς το διάβασμα και η μελέτη τόσων ωρών σε νομικά μαθήματα (Θεέ μου πόσες ώρες), έπιασαν τόπο (να φανταστείς παλαιότερα που δεν γνώριζα το αντικείμενο, ούτε ν’ακούσω γι αυτό). Ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Έλεγα πάντα για τους κόπους – καρπούς…

Για ‘κεινες τις μικρές θυσίες που έγιναν βήματα & σε πήγαν παραπέρα. Την πρώτη φορά πέρσι, δεν τα κατάφερα αν και έφτασα κοντά. Απογοητεύτηκα, πικράθηκα, θύμωσα & είπα ότι δεν θα ξανά δώσω εξετάσεις. Τελικά όμως δεν νίκησε ο φόβος (έδωσα κατατακτήριες για 2η φορά). Κι αν ο φόβος είχε νικήσει, εγώ τώρα δεν θα σου μιλούσα γι αυτή τη χαρά κι ούτε θα έτρεμα από συγκίνηση.

Advertisement

Θέλω να πω… Μη παρατάς τα όνειρα σου! Σφίγγε τα με ρίζες! Οι μεγάλες αποφάσεις, συνοδευόμενες από τόλμη, εντιμότητα, δύναμη και προσευχή, βρίσκουν κάποια στιγμή τον τρόπο να γίνουν όμορφες επιλογές ζωής. Ο άνθρωπος περνάει από Συμπληγάδες, ξυπνάει και σείεται η γη από τ’ απρόσμενο, παλεύει, αγωνίζεται, πονάει, χαίρεται, ελπίζει.

Η ψυχή γεμάτη τόλμη, γεμίζει φως και προχωράει. Πριν καιρό, μια γυναίκα στον δρόμο μου είπε «…σε χάσαμε»…..«Εγώ με βρήκα», της απάντησα χαμογελώντας. Ευχαριστώ όσους μού έδωσαν κουράγιο στη προσπάθεια αυτή».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement