Αντζελίνα Τζολί: Εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αντζελίνα Τζολί κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η πανέμορφη ηθοποιός μιλάει για την ίδια και τα παιδιά της, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Μπράντ Πιτ.

Advertisement

Η 45χρονη που φωτογραφήθηκε στο πολυτελές σπίτι της, αξίας 25.000.000 δολαρίων, στο Λος Άντζελες, παραδέχθηκε ότι δεν είναι μία «παραδοσιακή μαμά, που μένει στο σπίτι», καθώς δεν ήταν «ποτέ πολύ καλή στο να κάθεται ακίνητη», σημείωσε ωστόσο ότι τα έξι της παιδιά τη βοήθησαν στο ταξίδι της μητρότητας. Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί στο γεγονός ότι πλησιάζει τα 50.

Photo from Instagram @britishvogue

«Λοιπόν, ποτέ δεν ήμουν πολύ καλή στο να κάθομαι ακίνητη. Παρόλο που ήθελα να κάνω πολλά παιδιά και να γίνω μαμά, πάντα το φανταζόμουν σαν την Τζέιν Γκούνταλ, να ταξιδεύω κάπου στη μέση της ζούγκλας. Δεν το φανταζόμουν να συμβαίνει πραγματικά, με την παραδοσιακή έννοια. Αισθάνομαι ότι μου λείπουν όλες οι δεξιότητες για να είμαι μία παραδοσιακή μαμά στο σπίτι. Τα καταφέρνω, ωστόσο, γιατί τα παιδιά είναι αρκετά ανθεκτικά και με βοηθούν, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή», είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Advertisement

Δείτε το βίντεο από το Mega

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement