Απίστευτο! Πέρασαν για ζητιάνο πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό και του έδωσαν λεφτά!


Συνέβη και αυτό! Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας best seller βιβλίων, Κώστας Κρομμύδας, πήγε με τη σύζυγό του επίσης συγγραφέα Mαρίνα Γιώτη, στο σούπερ – μάρκετ.

Advertisement

Ο Κώστας περίμενε έξω από το κατάστημα με τον σκύλο τους. Ντυμένος ζεστά, με κουκούλα για τον χιονιά και με μάσκα για τον κορονοϊό, δύσκολα μπορούσες να αναγνωρίσεις ποιος είναι.

Κι εκεί που στεκόταν μες στην παγωνιά, μια κυρία νόμιζε ότι είναι ζητιάνος, συγκινήθηκε και του έδωσε δυο ευρώ!

Advertisement

Ο Κώστας Κρομμύδας σάστισε αλλά και εντυπωσιάστηκε από αυτή την πονόψυχη κυρία. Κι έγραψε σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα του στο facebook:

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement