Αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την κόντρα Καρέζη – Βουγιουκλάκη

Στην υποτιθέμενη κόντρα της μητέρας του Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για την καριέρα του, τις κακές συνεργασίες που είχε, τη διάσημη μητέρα του, αλλά και τις συγκρίσεις μεταξύ εκείνης και της κόρης του

Advertisement

Για Καρέζη – Βουγιουκλάκη είπε:

«Η Τζένη Καρέζη κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν κι έβγαιναν μαζί. Όλο αυτό με την κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ», εξήγησε.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Για τα επαγγελματικά του:

Advertisement

«Την επόμενη σεζόν θα συνεργαστώ ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο Μανούσος είναι αυστηρός και δύσκολος σκηνοθέτης και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει. Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στο “Τμήμα Ηθών”, έπεσα στα βαθιά και κολύμπησα. Ήταν κάτι νέο για μένα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις δουλειές μου, με ελάχιστες εξαιρέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κακές συνεργασίες που του έχουν τύχει.

«Μου έχει τύχει μία κακή συνεργασία με συνάδελφο. Το σημειώνεις κι απλά λες “θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε”. Από δω και πέρα, πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς. Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει μία πλήρης απομυθοποίηση, ενώ παλιά δεν υπήρχε αυτό. Παλιά, οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement