Ατζούν Ιλίτζαλι: Ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσω τα γενέθλιά μου με τις κόρες μου σε 3 ηπείρους

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ο Νο 1 παραγωγός της Τουρκίας, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Tv 8», δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ηθοποιός, επιχειρηματίας, έχει χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό απίστευτα μεγάλες επιτυχίες με το hit του να θεωρείται το survivor, που έχει εξαπλώσει τις τηλεοπτικές του επιχειρήσεις με την διορατικότητά του σχεδόν σε όλες τις ηπείρους, έγινε πριν λίγες μέρες 52 ετών.

Advertisement

Γεννημένος στην Αδριανούπολη της Τουρκίας στις 29 Μάϊου του 1969, έχει έναν αδερφό τον Ομέρ, έχει κάνει 3 γάμους με την τελευταία του σύζυγο να χωρίζει το 2018, ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Έχει 4 κόρες τις οποίες λατρεύει την Μπανού, την Λειλά, την Γιασεμίν και την Μελίσα.

Advertisement

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι με το υπερπολυτελές σκάφος του, κοντά στην ημέρα των γενεθλίων του κατάφερε και ταξίδεψε σε 3 ηπείρους μαζί με τις 4 κόρες του και τα αγαπημένα του πρόσωπα και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του!

Η Λεζάντα που έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

Advertisement

«Ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσω τα γενέθλιά μου με τις κόρες μου σε 3 ηπείρους. Πήρα μια βαθιά ανάσα να φυσήξω τα κεριά στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους γιόρτασαν και στάθηκαν δίπλα μου.»

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement