Δημήτρης Σταρόβας: Ο πατέρας που τους εγκατέλειψε & η μητέρα που έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια

Ο Δημήτρης Σταρόβας “έβγαλε” χθες μία ευαίσθητη πλευρά του που δεν γνωρίζαμε. Καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» με τον Τάκη Χατζή, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε όταν μόλις 2 ετών παιδάκι, έχασε τον πατέρα του.

Advertisement

Και όχι μόνο αυτό αφού όπως είπε ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μητέρα του όταν έμεινε έγκυος αλλά η μητέρα του “έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια”.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε μιλώντας στον Τάκη Χατζή πως: «Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11, 12 που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα, πήρα το όνομα του».

Advertisement

Και συνέχισε την τόσο προσωπική του εξομολόγηση λέγοντας: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών. Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement