Δούκισσα Νομικού: Όταν η εκθαμβωτική παρουσιάστρια στέφθηκε η ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Η επιστροφή της στην μικρή οθόνη αποτελεί ευχάριστο γεγονός αφού η Δούκισσα Νομικού εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και όλα τα άλλα προσόντα της παρουσιάστριας. Το τηλεοπτικό της ταξίδι ξεκινά το 2007 όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2007 σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Advertisement

Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα. Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας) ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Έχει περάσει από διαφορετικά τηλεοπτικά σπίτια και πάντα με μεγάλη επιτυχία. Έκανε το LifeStyle στο ALTER, τον Όμορφο Κόσμο το πρωί στο MEGA, το Just the 2 Of Us στο MEGA, το Laugh Attack στον ANT1, το Όλα στον ANT1, Το Dancing with the Stars, το Joy: The Dutchess Edition, το So You Think You Can Dance. Η επιστροφή της μετά από 3 χρόνια τηλεοπτικής αποχής έγινε μέσα από τον ΣΚΑΙ με το The Voice of Greece και το Super Makeover.

Advertisement

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη από τις 10 Ιουνίου του 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα (γενν. 25 Μαρτίου 2018) και την Αναστασία (γενν. 26 Σεπτεμβρίου 2019).

Δείτε τη Δούκισσα Νομικού στην επίσημη πρώτη της εμφάνιση στην TV στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2007. Μία εμφάνιση που έμελε να είναι καθοριστική για την πορεία της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement