Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει αγουροξυπνημένη κι αναπολεί τα πρωινά χουζούρια!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία μαμά full time! Ασχολείται η ίδια με τα δύο παιδιά της Σάββα και Αναστασία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Advertisement

Ξυπνά από νωρίς μαζί τους, παίρνουν πρωινό και μετά αρχίζουν τα παιχνίδια και τις βόλτες. Κι όπως όλες η μαμάδες κάποια στιγμή εξαντλείται κι αυτή!

Σήμερα μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram, εντελώς αμακιγιάριστη, μόλις που έχει ξυπνήσει. Κι αναρωτιέται πότε – και αν θα επανέλθουν ποτέ στη ζωή της πάλι τα πρωινά χουζούρια!

Advertisement

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρωί που ξύπνησα. Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά είχαμε σηκωθεί και είχαμε τελειώσει και το πρωινό μας. Μετά αρχίσαμε να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό, μπουσουλητό, ποδόσφαιρο, κουζινικά, διαβάσαμε βιβλία, φτιάξαμε παζλ και πύργους, παίξαμε με τα αυτοκινητάκια αλλά και με κούκλες, κάναμε ποδήλατο, κάναμε και πατίνι, πήγαμε και στο πάρκο, κάναμε κούνια, τσουλήθρα και μαζέψαμε κουκουνάρια.. Μόλις γυρίσαμε σπίτι και η ώρα είναι ακόμη 12:30; Και ρωτώ τις έμπειρες μανούλες: Τα πρωινά χουζούρια πότε θα επανέλθουν στη ζωή μας; Η μάλλον η σωστή ερώτηση είναι: Θα επανέλθουν ποτέ; Καλό ΣΚ»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement