Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τον πατέρα της: «Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του»

H Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε χθες για πρώτη φορά για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Advertisement

Η ερμηνεύτρια που σπάνια μιλά για τα προσωπικά της, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων, αποκάλυψε πόσο της στοίχισε ο χαμός του και πώς «Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του» προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πόνο της ψυχής της.

Η τραγουδίστρια καλεσμένη χθες βράδυ στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί. Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα γιατί δεν μπορούσε, είχε διπλωπία. Νομίζω θα είχε ενθουσιαστεί με την μέχρι τώρα διαδρομή μου αλλά όχι με την αρχική επιλογή μου να γίνω τραγουδίστρια.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement