Ελένη Ανουσάκη: Η Καρέζη έκρυβε το σώμα της γιατί είχε ενοχές!

Οι πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είχαν κι αυτοί τα μεγάλα μυστικά τους.

Advertisement

Ο κόσμος τους λάτρευε όμως πάντα κάτι έκρυβαν στο πίσω μέρος του μυαλού και της ψυχής τους. Κι όσο περνάν τα χρόνια, μαθαίνουμε για αυτούς πράγματα που ξαφνιάζουν.

Η Ελένη Ανουσάκη που έχει συνεργαστεί στην καριέρα της με την ελίτ των παλιών Ελλήνων ηθοποιών, έκανε μία αποκάλυψη για την Τζένη Καρέζη που φαίνεται απίστευτη!

Advertisement

Όπως είπε προσπαθούσε να κρύψει το υπέροχο σώμα γιατί είχε ενοχές μέσα της!

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» η Ελένη Ανουσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Την Τζένη την γνώρισα για πρώτη φορά στο θέατρο, όπου έπαιζαν μαζί με τη μητέρα μου. Θυμάμαι άνοιξα κατά λάθος το καμαρίνι της Καρέζη, νομίζοντας ότι είναι της μαμάς μου και είδα ένα καταπληκτικό πόδι. Σκέψου ότι ήμουν στο ύψος του ποδιού της τότε. Αυτή η γυναίκα είχε το ωραιότερο σώμα του κόσμου και κανείς δεν το ξέρει, γιατί προσπαθούσε να το κρύψει βγάζοντας ενοχές που δεν υπήρχαν».

Advertisement

Επίσης αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που είχε η Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας:

«Και όταν έτρεξα και την αγκάλιασα από τη μέση τότε η Καρέζη θυμήθηκε ότι με είχε γνωρίσει μια μέρα στο Σούνιο όπου είχε έρθει με τον Γιώργο Παππά, τον πρώτο της έρωτα και μου λέει στο καμαρίνι της “Χρυσό μου Λενάκι είσαι η κόρη της Μαλαίνας, η μικρούλα”. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος η Τζένη Καρέζη και κανείς δεν την κατάλαβε. Είχαν παίξει έναν τρελό ανταγωνισμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν λάθος, δεν ήταν ότι ήταν φίλες, οι ηθοποιοί δεν προλάβαιναν να γίνουν φίλοι, δούλευαν πάρα πολύ».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement