Έλλη Τρίγγου: Αποκαλυπτική στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση – ΒΙΝΤΕΟ

H ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου είναι η τηλεοπτική “Ασημίνα” από τις «Άγριες Μέλισσες» κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε σήμερα το πως ακριβώς ξεκίνησε το ταξίδι της στην υποκριτική.

Advertisement

Η ηθοποιός που κάνει πρωταθλητισμό μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς εποχής στην prime time του ΑΝΤ1 ξεκίνησε την καριέρα της όταν τελείωσε το πρώτο έτος της σχολής το μακρινό 2014. Η πανέμορφη ηθοποιός έπαιξε στην ταινία μεγάλου μήκους, “Suntan” σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και σενάριο του ίδιου και του Σύλλα Τζουμέρκα.

Για τη συγκεκριμένη ταινία πέρασε από Casting, κάνοντας πολλά δοκιμαστικά. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αντίπαρο το καλοκαίρι και κράτησαν 45 μέρες. Η ταινία προβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρότερνταμ, αποσπώντας καλές κριτικές, και στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου του 2016.

Advertisement

To Suntan είναι ελληνική δραματική, αισθηματική, ταινία στην οποία όπως θα δείτε στο βίντεο η Έλλη Τρίγγου είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Εκτός από την Έλλη Τρίγγου, στην ταινία παίζουν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Ντίμι Χαρτ, Milou Van Groesen, Marcus Collen, Χαρά Κότσαλη και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement