Επίθεση της Μιμής Ντενίση για τα γλέντια στο Ντουμπάι: «Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες»

Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έδωσε σήμερα τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Advertisement

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την άποψή της για τους Έλληνες επώνυμους που πέρασαν τις γιορτές στο Ντουμπάι κι η Μιμή Ντενίση δεν έκρυψε τη διαφωνία της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζούνε σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης” και “Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες».

Η Μιμή Ντενίση είπε αρχικά πως:

Advertisement

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί».

Πρόσθεσε ότι:

Advertisement

«Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘ μαστε πάντα ευχάριστοι».

Εξάλλου είχε ήδη εκφράσει την άποψή της για το συμβάν με μια ανάρτησή της στο facebook.

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο».

Κι ακόμη είπε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι:

«Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για ‘μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές; Αυτή είναι η άποψή μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement